- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.181
burda kim olduğunu bildiğim telefonları bende olan hatta 3 tanesiyle yüzyüze görüştüğüm üyeler var.herkesi kendin gibi anonim sanma bebeeeeeAhh canım bu hayat senı yer
Tabıı kı herkes sahte degıldır
Yer valla ben eski safligimdayim biraz gozum açıldı o kadar, cunku eskiden hersey gercekti simdi gercek olan nadir cikiyor cogu sahteAhh canım bu hayat senı yer
Tabıı kı herkes sahte degıldır
Uzun degılım kı ben.bu amy fazla akıllı çıktı sevmedimm.yeni arkadaş profilimi açıklıyorummmm:kafası az çalışsınn kısa olsun en az 100 kilo olsunn güzel asla olmasınn 3 üniv. diploması hele kesinlikle olmasın.mümkünse de işsiz olsunnn
Butun dostlarıma elveda dedımburda kim olduğunu bildiğim telefonları bende olan hatta 3 tanesiyle yüzyüze görüştüğüm üyeler var.herkesi kendin gibi anonim sanma bebeeeee
yarın atlantise git seni bulucamladycharms atlantise gelebilirim yarınn
angarada doğdum ama angarada büyümedimm üniv.için tekrar geldimm .bırakmıyor şehir beni ben ne yapayımmButun dostlarıma elveda dedım
Burda
Angara bebesı senı
batik var mı orada?değişim yapmam lazımda.varsa gelirim bakkkyarın atlantise git seni bulucam
Benim kuzenin tlf numarasini ozelden atiyom bacimbu amy fazla akıllı çıktı sevmedimm.yeni arkadaş profilimi açıklıyorummmm:kafası az çalışsınn kısa olsun en az 100 kilo olsunn güzel asla olmasınn 3 üniv. diploması hele kesinlikle olmasın.mümkünse de işsiz olsunnn
Angara cok severım. Kızılay meydanıangarada doğdum ama angarada büyümedimm üniv.için tekrar geldimm .bırakmıyor şehir beni ben ne yapayımm
vardı sanırım varbatik var mı orada?değişim yapmam lazımda.varsa gelirim bakkk
kalsınnn.adamdan ayrıl derim ayrılmaz sinir eder beniiBenim kuzenin tlf numarasini ozelden atiyom bacim
kızılay avmAngara cok severım. Kızılay meydanı
oraya gitmiyoruz artık.malum kişiler oraya doluştu hiç tadı kalmadı.Angara cok severım. Kızılay meydanı
NedenButun dostlarıma elveda dedım
Burda
Angara bebesı senı
Bılmıuorum orayı.kızılay avm
orda da varlar asla gitmemmmmmkızılay avm
bende gitmek istemiyorumoraya gitmiyoruz artık.malum kişiler oraya doluştu hiç tadı kalmadı.
Burdan tanıstıklarıma.
hah işte oralara bayılırdım.alkol kullanmam ama canlı müziğe çok giderdik arkadaşlarla.Bılmıuorum orayı.
Kızılaydakı barları bılıyorumama ısımlerını unuttum. anadolu rock yapan
Bıranın ucuz oldugu donemler
ooo sen 2011 den önce mi ankaradaydınBılmıuorum orayı.
Kızılaydakı barları bılıyorumama ısımlerını unuttum. anadolu rock yapan
Bıranın ucuz oldugu donemler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?