- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.381
Internettenkurukafaları nereden alıyorsun?
Ben de giyerim. Vay be pandemiden önce eşimle bunları giyip Çukurova rock fest'e giderdik. Özledim.ben korkarımm giyemem onları.pina seviyor amaa.
Eskiden köstebek diye bir mağaza vardi internettede satışı vardi mükemmel mizah tisortler vardi ordan alıyordum oda artik yooookKurukafalar diyince, amplified diye bir marka var. Onun kuru kafalı tişörtleri harika. Ama Türkiye'den çekildiler.
Biz öyle tişörtleri matrak shop var, oradan alıyoruz.Eskiden köstebek diye bir mağaza vardi internettede satışı vardi mükemmel mizah tisortler vardi ordan alıyordum oda artik yooook
Ay bakayim o zaman gecen bir yerden aldım fiyatlarda kazıktı geldiler iğrenç ötesi hepsini iade ettim.Biz öyle tişörtleri matrak shop var, oradan alıyoruz.
vayyyy.ben sadece hayko cepkin severimmm.haluk levent falan rock çı sayılmaz bana göre.severek dinlerim ama.ben böyle masama kurulacağım önümde yiyecek içecek olacak.sahnede serdar ortaç olur ebru gündeş olur fatih ürek koray avcı olur.beni eğlendirecekkk.öyle çadırlı madırlı festivaller bana göre değillllBen de giyerim. Vay be pandemiden önce eşimle bunları giyip Çukurova rock fest'e giderdik. Özledim.
Biz günübirlik gidiyoruz. Çocuklar ve iş güç olmasa çadırlı da gideriz ama. Çok güzel oluyor.vayyyy.ben sadece hayko cepkin severimmm.haluk levent falan rock çı sayılmaz bana göre.severek dinlerim ama.ben böyle masama kurulacağım çnümde yiyecek içecek olacak.sahnede serdar ortaç olur ebru gündeş olur fatih ürek koray avcı olur.beni eğlendirecekkk.öyle çadırlı madırlı festivaller bana göre değillll
Baktım da onlar da kapatmış gibi.Ay bakayim o zaman gecen bir yerden aldım fiyatlarda kazıktı geldiler iğrenç ötesi hepsini iade ettim.
Siz gerçek suç hikayelerine merkalısınız sanırım. Profilinizdeki Jane Doe yazısı ilk gördüğümden beri dikkatimi çekiyor. Ben de tam bir gerçek suç meraklısıyım daBaktım da onlar da kapatmış gibi.
Valla bravo. Dün akşam ne yazdıysam uygulamışsın. Ders çalışma varb2. El ürün satıp para kazanma varİyi akşamlaar nasılsınız?
Ben bugün çok keyifliyim. Ders çalıştım. Türkçede bir türlü yapmadığım konuyu bugün halletim onun tatmini var üzerimde. Bir de babamın eski telefonlarından birini Dolap'ta sattım
Daha paketlemedim. Paketlemeden önce sıfırlayacağım. Hani kargoya verince barkod veriyorlar ya bir tane üstünde göndericinin de alıcının da adı soyadı adresi yazıyor. Onu zaten atmıyorum ödeme hesabıma aktarılan kadar.Valla bravo. Dün akşam ne yazdıysam uygulamışsın. Ders çalışma varb2. El ürün satıp para kazanma vartelefonu sıfırlayıp tüm bilgileri silip sattın ama değil mi?.sattığın kişinin adını soyadını da bir yere not al.
Lupin i izledim en son netflix de. Kanıt ın ve behzat ç. ninde tekrarlarını izledim. Ahmet Ümit te iyidir kltaplarıSiz gerçek suç hikayelerine merkalısınız sanırım. Profilinizdeki Jane Doe yazısı ilk gördüğümden beri dikkatimi çekiyor. Ben de tam bir gerçek suç meraklısıyım da
Daha sonrada atma elektronik ve bilgi içeren cihaz olduğu içinDaha paketlemedim. Paketlemeden önce sıfırlayacağım. Hani kargoya verince barkod veriyorlar ya bir tane üstünde göndericinin de alıcının da adı soyadı adresi yazıyor. Onu zaten atmıyorum ödeme hesabıma aktarılan kadar.
Özellikle başkomiser Nevzat kitapları süper oluyor. Kavim, masumiyet müzesi ve İstanbul hatırasına bayıldım.Lupin i izledim en son netflix de. Kanıt ın ve behzat ç. ninde tekrarlarını izledim. Ahmet Ümit te iyidir kltapları
Tamam. Giysileri atmıştım zaten daha önce de hepDaha sonrada atma elektronik ve bilgi içeren cihaz olduğu için
Profilindeki anne i netflix de izledim sonra kızımla izledik . 2 de kitabını aldım okusun diye 23 nisan indiriminde migrostan. Bizim zamanımızda ki polyannaya benzetttim onu birazÖzellikle başkomiser Nevzat kitapları süper oluyor. Kavim, masumiyet müzesi ve İstanbul hatırasına bayıldım.
Onları ben de atıyorum. Telefon imei si olan cihazya milyonda bir de olsa sorun çıkarsa şuna satttım dersinTamam. Giysileri atmıştım zaten daha önce de hep
Bende 7 kitabı da var sadece sekizinciyi almadım henüz. Kitapları kesinlikle diziden daha güzel. Aslında sizin çocukluğunuzda da çizgi filmi varmış çiftlik kızı anne diye belki hatırlarsın. Ben bu yıl YouTube'dan izlemiştim. Çizgifilmi kitapla birebir aynı.Profilindeki anne i netflix de izledim sonra kızımla izledik . 2 de kitabını aldım okusun diye 23 nisan indiriminde migrostan. Bizim zamanımızda ki polyannaya benzetttim onu biraz
Yok görmedim hiç çizgi filmini. Ben çizgi film olarak Red kit severimBende 7 kitabı da var sadece sekizinciyi almadım henüz. Kitapları kesinlikle diziden daha güzel. Aslında sizin çocukluğunuzda da çizgi filmi varmış çiftlik kızı anne diye belki hatırlarsın. Ben bu yıl YouTube'dan izlemiştim. Çizgifilmi kitapla birebir aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?