- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.401
Hepsi benim bebeklerimBende 7 kitabı da var sadece sekizinciyi almadım henüz. Kitapları kesinlikle diziden daha güzel. Aslında sizin çocukluğunuzda da çizgi filmi varmış çiftlik kızı anne diye belki hatırlarsın. Ben bu yıl YouTube'dan izlemiştim. Çizgifilmi kitapla birebir aynı.
Ben redkit çok izlemedim. Ama Şirinler'i çok severimYok görmedim hiç çizgi filmini. Ben çizgi film olarak Red kit severim
Bunu srn ördüysen müthiş bir yeteneksin. Ben tığ tutmayı bilmiyorum
Şirinlere ben de bayılırım arbys tüm figürleri alıp koleksiyon yaptımBen redkit çok izlemedim. Ama Şirinler'i çok severim
Ben bu yıl öğrendim. Ben de el işinde beceriksiz olduğumu düşünüyordum. Çok depresif bir anımda nereden estiyse aldım bir video açıp yapmaya başladım. Önceden de zincir ve sık iğneyi biliyordum. Öyle kolaylarla başladım gittikçe gelişti.Bunu srn ördüysen müthiş bir yeteneksin. Ben tığ tutmayı bilmiyorum
Ben 10 yaşındayken Kinder surprise'dan çıkıyordu gözlüklü şirin çıkmıştı bana bir tane çok güzeldiŞirinlere ben de bayılırım arbys tüm figürleri alıp koleksiyon yaptım
Benim kız da harry potter hayranıdır tüm filmlerini izledi tüm kitaplarını okudu. Tişört sweat arma kolye harry li ne bulduysa aldı. Bu legoları da kendi yaptıBen bu yıl öğrendim. Ben de el işinde beceriksiz olduğumu düşünüyordum. Çok depresif bir anımda nereden estiyse aldım bir video açıp yapmaya başladım. Önceden de zincir ve sık iğneyi biliyordum. Öyle kolaylarla başladım gittikçe gelişti.
Onlardan da biriktirdik. Her oyuncağın koleksiyonu var ben de. Barbie biriktiriyorum kutulu mesela.Ben 10 yaşındayken Kinder surprise'dan çıkıyordu gözlüklü şirin çıkmıştı bana bir tane çok güzeldi
Aaay ben de Harry Potter hayranıyım. Sırlar Odası'nın resimli özel baskısını aldım onunla aşk yaşıyorum. Legolar da nasıl güzel olmuş maşallahBenim kız da harry potter hayranıdır tüm filmlerini izledi tüm kitaplarını okudu. Tişört sweat arma kolye harry li ne bulduysa aldı. Bu legoları da kendi yaptı
ahmet ümitLupin i izledim en son netflix de. Kanıt ın ve behzat ç. ninde tekrarlarını izledim. Ahmet Ümit te iyidir kltapları
Aa o kitabı benim kızda istedi almadımmAaay ben de Harry Potter hayranıyım. Sırlar Odası'nın resimli özel baskısını aldım onunla aşk yaşıyorum. Legolar da nasıl güzel olmuş maşallahben de Harry örmüştüm
harry potterın okuduğu okulun atmosferi vs muhteşemdiBenim kız da harry potter hayranıdır tüm filmlerini izledi tüm kitaplarını okudu. Tişört sweat arma kolye harry li ne bulduysa aldı. Bu legoları da kendi yaptı
Okul legodan var biz de ben bile oynuyorum arada. Ruhum hiç yaşlanmıyor oyuncaklar sayesindeharry potterın okuduğu okulun atmosferi vs muhteşemdi
güzelmişOkul legodan var biz de ben bile oynuyorum arada. Ruhum hiç yaşlanmıyor oyuncaklar sayesinde
Annannesi aldı pandemide hiç okula gidemedi psikolojisi bozulmasın diye. Yoksa çok pahalılar maalesef ben alamazdımgüzelmiş
belki bir gün bende alabilirim
almam için zengin olmam gerek o da bende yokYoksa çok pahalılar maalesef ben alamazdım
Ayyy Barbie'lere ben de bayılıyorumOnlardan da biriktirdik. Her oyuncağın koleksiyonu var ben de. Barbie biriktiriyorum kutulu mesela.
En son Harry Potter ajandası hediye gelmişti bana o da çok güzel onu da alınAa o kitabı benim kızda istedi almadımmbu hafta sonu da bunu aldık harry li diye bu da harry li bel çantası. Kendime bir şey almıyorum harry bize madalya vermeli
Zengin olunca sana hediye edicemalmam için zengin olmam gerek o da bende yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?