- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.421
Doktor olunca benim kıza 2 şer barbie alıyorsunuz ona göreZengin olunca sana hediye edicem
ayy cansın senZengin olunca sana hediye edicem
barbieler feda olsun onaDoktor olunca benim kıza 2 şer barbie alıyorsunuz ona göre
Ben lady kadar kibar değilim. Barbie köpee olsunDoktor olunca benim kıza 2 şer barbie alıyorsunuz ona göre
reel hayatımızda biz de kibar salon kadınlarıyız ama bir burda bir de 2 3 whatsap grubunda yoldan çıkıyoruz.geyik akla zarar sohbetler gırla gidiyor.ben de bir grup var ben hariç hepsi doktor.yazdıklarını okusan bunların hepsi tımarhanelik dersin.hastalar görmüyor allahtanBen lady kadar kibar değilim. Barbie köpee olsun
Gerçek hayatta bakışımı gören bi öte kaçılıyor ahahahahah. Eşim alt kattaki manyak komşuya, '' Bak Katibi zor tutuyorum. '' demiş.reel hayatımızda biz de kibar salon kadınlarıyız ama bir burda bir de 2 3 whatsap grubunda yoldan çıkıyoruz.geyik akla zarar sohbetler gırla gidiyor.ben de bir grup var ben hariç hepsi doktor.yazdıklarını okusan bunların hepsi tımarhanelik dersin.hastalar görmüyor allahtan
kadınn korkudan apartman içinde dışında karşılaşsanız yolunu değiştirir.ama dinsizin hakkından da imansız gelirmiş.ben de pandemi de öyle olmaya karar verdimm.iyilik out kötülük in.bıktım yahuu iyi niyetimden ve kullanılmaktan.Gerçek hayatta bakışımı gören bi öte kaçılıyor ahahahahah. Eşim alt kattaki manyak komşuya, '' Bak Katibi zor tutuyorum. '' demiş.
Beni de dışarıdan görenler çok ciddi biri olduğumu düşünüyorlar. Bilmiyorlar ki nasıl bir şebeğimreel hayatımızda biz de kibar salon kadınlarıyız ama bir burda bir de 2 3 whatsap grubunda yoldan çıkıyoruz.geyik akla zarar sohbetler gırla gidiyor.ben de bir grup var ben hariç hepsi doktor.yazdıklarını okusan bunların hepsi tımarhanelik dersin.hastalar görmüyor allahtan
Kadın iyi ya, kocası gel git akıllı. Bi gram sevmiyorum.kadınn korkudan apartman içinde dışında karşılaşsanız yolunu değiştirir.ama dinsizin hakkından da imansız gelirmiş.ben de pandemi de öyle olmaya karar verdimm.iyilik out kötülük in.bıktım yahuu iyi niyetimden ve kullanılmaktan.
Karşı konuşmuz var o kadar sesliler ki her şeylerini duyuyorum. Abuk subuk kavgalarını, fingirdemelerini... Her şey dolby digital bizim evde. Mesela kadının adeti 10 gün geçmiş geçen onu öğrendimKadın iyi ya, kocası gel git akıllı. Bi gram sevmiyorum.
ben dostlarım ve eski arkadaşlarım hariç reel hayatımda kimseyi sevmiyorum artık.kiminin şoförü oldum kiminin kargo görevlisi kiminin kuryesi kiminin öğretmeni kiminin psikoloğu kiminin bankasıı her sıkıştıklarında koştular.ama baktım ki ben hiç bir şey almamışım hep vermişimmm.yeni hayat felsefem:önce ben sonra ben sonra gene benn ondan sonra başkalarıııKadın iyi ya, kocası gel git akıllı. Bi gram sevmiyorum.
Bakıcı kız da banyoda iken bi sesler duymuş, banyo manyak eko yapıyo ahahahahah. Ne cesaret banyoda anlamıyorumKarşı konuşmuz var o kadar sesliler ki her şeylerini duyuyorum. Abuk subuk kavgalarını, fingirdemelerini... Her şey dolby digital bizim evde. Mesela kadının adeti 10 gün geçmiş geçen onu öğrendim
bir bebek patiği alıp hayırlı olsuna gitseydin adetiniz gecikmiş duydum da diyeKarşı konuşmuz var o kadar sesliler ki her şeylerini duyuyorum. Abuk subuk kavgalarını, fingirdemelerini... Her şey dolby digital bizim evde. Mesela kadının adeti 10 gün geçmiş geçen onu öğrendim
Benim herif de böyle vericiydi, hepsini ben aldım sonra fkfkgkkgkggben dostlarım ve eski arkadaşlarım hariç reel hayatımda kimseyi sevmiyorum artık.kiminin şoförü oldum kiminin kargo görevlisi kiminin kuryesi kiminin öğretmeni kiminin psikoloğu kiminin bankasıı her sıkıştıklarında koştular.ama baktım ki ben hiç bir şey almamışım hep vermişimmm.yeni hayat felsefem:önce ben sonra ben sonra gene benn ondan sonra başkalarııı
beni genelde soğuk bulurlarBeni de dışarıdan görenler çok ciddi biri olduğumu düşünüyorlar. Bilmiyorlar ki nasıl bir şebeğim
iyi gecelerKizlar ben ufakligi uyuttum camasirlari asicam, 2gundur pek uyumuyorum ins kacmamış olursa uyuycam. Kacarsa zaten gelurum. Iyi geceler hepinize, ergenuslarimizin yanaklarınada iyi geceler öpücüğü koyalım
Beni debeni genelde soğuk bulurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?