geyik ordinaryus profesörleri burada

Ben lady kadar kibar değilim. Barbie köpee olsun
reel hayatımızda biz de kibar salon kadınlarıyız ama bir burda bir de 2 3 whatsap grubunda yoldan çıkıyoruz.geyik akla zarar sohbetler gırla gidiyor.ben de bir grup var ben hariç hepsi doktor.yazdıklarını okusan bunların hepsi tımarhanelik dersin.hastalar görmüyor allahtan

Gerçek hayatta bakışımı gören bi öte kaçılıyor ahahahahah. Eşim alt kattaki manyak komşuya, '' Bak Katibi zor tutuyorum. '' demiş.

Gerçek hayatta bakışımı gören bi öte kaçılıyor ahahahahah. Eşim alt kattaki manyak komşuya, '' Bak Katibi zor tutuyorum. '' demiş.
kadınn korkudan apartman içinde dışında karşılaşsanız yolunu değiştirir.ama dinsizin hakkından da imansız gelirmiş.ben de pandemi de öyle olmaya karar verdimm.iyilik out kötülük in.bıktım yahuu iyi niyetimden ve kullanılmaktan.

Beni de dışarıdan görenler çok ciddi biri olduğumu düşünüyorlar. Bilmiyorlar ki nasıl bir şebeğim

Kadın iyi ya, kocası gel git akıllı. Bi gram sevmiyorum.

Karşı konuşmuz var o kadar sesliler ki her şeylerini duyuyorum. Abuk subuk kavgalarını, fingirdemelerini... Her şey dolby digital bizim evde. Mesela kadının adeti 10 gün geçmiş geçen onu öğrendim

ben dostlarım ve eski arkadaşlarım hariç reel hayatımda kimseyi sevmiyorum artık.kiminin şoförü oldum kiminin kargo görevlisi kiminin kuryesi kiminin öğretmeni kiminin psikoloğu kiminin bankasıı her sıkıştıklarında koştular.ama baktım ki ben hiç bir şey almamışım hep vermişimmm.yeni hayat felsefem:önce ben sonra ben sonra gene benn ondan sonra başkalarııı

Karşı konuşmuz var o kadar sesliler ki her şeylerini duyuyorum. Abuk subuk kavgalarını, fingirdemelerini... Her şey dolby digital bizim evde. Mesela kadının adeti 10 gün geçmiş geçen onu öğrendim
Bakıcı kız da banyoda iken bi sesler duymuş, banyo manyak eko yapıyo ahahahahah. Ne cesaret banyoda anlamıyorum

bir bebek patiği alıp hayırlı olsuna gitseydin adetiniz gecikmiş duydum da diye

Benim herif de böyle vericiydi, hepsini ben aldım sonra fkfkgkkgkgg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…