- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.441
İyi geceleeerKizlar ben ufakligi uyuttum camasirlari asicam, 2gundur pek uyumuyorum ins kacmamış olursa uyuycam. Kacarsa zaten gelurum. Iyi geceler hepinize, ergenuslarimizin yanaklarınada iyi geceler öpücüğü koyalım
balık burcuyum merhametliyim ama fazla duygusal değilimdir.yükselenim farklı galiba araştırmam lazımm
öyle mi balık burcu çok o zaman anne de balık burcubalık burcuyum merhametliyim ama fazla duygusal değilimdir.yükselenim farklı galiba araştırmam lazımm
Aaa ben de balığım ama daha bir hayrını görmedim. Bugün Nihal çıktım meselabalık burcuyum merhametliyim ama fazla duygusal değilimdir.yükselenim farklı galiba araştırmam lazımm
Evet, suç ile ilgili belgesel, dizi ne bulursam izlerim. Seri katillerle ilgili yazılar okurum.Siz gerçek suç hikayelerine merkalısınız sanırım. Profilinizdeki Jane Doe yazısı ilk gördüğümden beri dikkatimi çekiyor. Ben de tam bir gerçek suç meraklısıyım da
youtube da seri katilleri inceleyen videolar var çok güzeller ben boşken hep dinliyorumEvet, suç ile ilgili belgesel, dizi ne bulursam izlerim. Seri katillerle ilgili yazılar okurum.
Kadın Seri Katiller diye bir kitap aldım geçenEvet, suç ile ilgili belgesel, dizi ne bulursam izlerim. Seri katillerle ilgili yazılar okurum.
boyaam kitabı da var öyleKadın Seri Katiller diye bir kitap aldım geçen
Ayy kazıklı Maria'da görüp bayılmıştım ama çok pahalıboyaam kitabı da var öyle
evet ben de orada gördüm,Ayy kazıklı Maria'da görüp bayılmıştım ama çok pahalı
evetMind Hunter'ı izlemişsinizdir o zaman. Yeni sezonunu heyecanla bekliyorum.
ben nazi filmleri severim.polisiye belgesel ajanlık hikayelerine bayılırım.tek sevmediğim fantastik filmler.bir tek avatar ı çok sevmiştimEvet, suç ile ilgili belgesel, dizi ne bulursam izlerim. Seri katillerle ilgili yazılar okurum.
Maalesef izleyemedimMind Hunter'ı izlemişsinizdir o zaman. Yeni sezonunu heyecanla bekliyorum.
Kuru patlıcan tazesinden daha güzel oluyor bencepatlıcan doğradım küçük küçük geldim.kurutacağım kış için.
annem de kurutuyordupatlıcan doğradım küçük küçük geldim.kurutacağım kış için.
ama sedece yemesiKuru patlıcan tazesinden daha güzel oluyor bence
Nazi filmi demişken, en sevdiğim film Schindler's List'tir.ben nazi filmleri severim.polisiye belgesel ajanlık hikayelerine bayılırım.tek sevmediğim fantastik filmler.bir tek avatar ı çok sevmiştim
Evet ya özellikle doldurmak çok zor oluyorama sedece yemesi
yapması değil kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?