- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.461
ben kışlık çok hazırlık yaparım.ucuz olsun diye değil ama kışın günler kısa çocuğun okulu kursu sporu ev işleri derken yemeğe zaman çok az kalıyor.buzluktan ya da konservelerden açıp açıp pişiriyorum.sağlıklı da oluyor hem.patlıcanın kilosunu 6 tlden aldım çağdaştan tasarrufu yokkkkkannem de kurutuyordu
ay çok yorucu bi iş değil mi
onu 2 kere izledim.marlon brando nun gençlik filmlerini de severim.adam ne yakışıklıymış o kiloları almadan önceNazi filmi demişken, en sevdiğim film Schindler's List'tir.
afiyet olsunben kışlık çok hazırlık yaparım.ucuz olsun diye değil ama kışın günler kısa çocuğun okulu kursu sporu ev işleri derken yemeğe zaman çok az kalıyor.buzluktan ya da konservelerden açıp açıp pişiriyorum.sağlıklı da oluyor hem.patlıcanın kilosunu 6 tlden aldım çağdaştan tasarrufu yokkkkkpazara gidemedim gene fırsat bulup
iyi gecelerrr.yarın dersler çalışılacak testler çözülecekk sonra da akşam buraya gelinecekkkkkHaydin iyi geceler tatlı rüyalar. Sabah erken uyanmak lazım. Sizi seviyorum
Aklıma Ziya Selçuk'un malûm tweeti geldionu 2 kere izledim.marlon brando nun gençlik filmlerini de severim.adam ne yakışıklıymış o kiloları almadan önce
aynenEvet ya özellikle doldurmak çok zor oluyor
gelmesinnn boşverrrrr.yeni bakan hemşerim oluyorrr.o bile aklıma gelmiyor benimmAklıma Ziya Selçuk'un malûm tweeti geldi
ziya selçuğun marlon brando fotografı geliyor aklıma marlon brando deyinceonu 2 kere izledim.marlon brando nun gençlik filmlerini de severim.adam ne yakışıklıymış o kiloları almadan önce
yemesini biliyorsun amaaa derdim ben olsam annenin yerindeaynen
anneme yardım ederken bi anda aaa yeter bu ne böyle diye atarlanıp kalkıyorum
yorumunu okumdan yazmışım yorumdaşızAklıma Ziya Selçuk'un malûm tweeti geldi
öyle diyoryemesini biliyorsun amaaa derdim ben olsam annenin yerinde
İyi gecelerİyi geceler hanımlar, bugün ben de erkenciyim.
Kızlar çok saf
Saf oğlu saflar hem de. Adam ilkimsin demiş hemencecik inanmışKızlar çok saf
Bi de '' Ben senin neden ilkin değilim, beni niye beklemedin ühühühü. '' diye ağlamış adam. IyyyySaf oğlu saflar hem de. Adam ilkimsin demiş hemencecik inanmış
Millet marsa koloni kuruyor bizimkiler apış arasında kaldı halaaaBi de '' Ben senin neden ilkin değilim, beni niye beklemedin ühühühü. '' diye ağlamış adam. Iyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?