- 19 Mayıs 2020
- 48.059
- 216.293
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.481
İlk ben olacağğğğm diye bir sidik yarışı kdkfkfkfkfMillet marsa koloni kuruyor bizimkiler apış arasında kaldı halaaa
Seni cok iyi anliyorum bi kis gelse ya da yagmurSaat 16:07 ve Ankara hâlâ çok sıcak. Yazın en bunaldigim günlerini yaşıyor gibiyim
Uyudum 2 saat şimdi kalktım dışarı çıkmak için havanın biraz serinlemesini bekliyoruz. Ankara yanıyorrrrSaat 16:07 ve Ankara hâlâ çok sıcak. Yazın en bunaldigim günlerini yaşıyor gibiyim
Lady test çözüldü mü bugün ? Valla ikinizi de kontrol edeceğim hergün.Seni cok iyi anliyorum bi kis gelse ya da yagmur
Ankaranin neresindesnsin
Para insanı güzelleştiriyorO kadın guzel mı cırkın mı anlayamadım bır turlu
Doğru maseratinin içindeki şişman kadınla kel adam da güzel görünüyor maaleseffffPara insanı güzelleştiriyor
Sasa hissesine olmaz mı5 lot ford hissesine gösteririm yüzümü
En güzeli Ford hissesi alAcil bir durum çıkmadıkça ihtiyacım olmayabilir, yine de kendime güvenmiyorum aniden çok saçma bir şeye harcayabilirimÖnümüzdeki yaz yurtdışına çıkmak istiyorum biraz para biriktirmem lazım. Daha önce hiç yurtdışına çıkmadım ya, şu an Ukrayna mantıklı seçenek gibi duruyor. Az paraya gidip görülebilecek yerlerden.
Ford almanyada üretimi durdurdu hlsse lot fiyatı düştü. Ama çıkacak. Ytd
Ben bile içinde kainat kraliçesi gibi görünürüm be ceycey...Doğru maseratinin içindeki şişman kadınla kel adam da güzel görünüyor maaleseffff
Ford almanyada üretimi durdurdu hlsse lot fiyatı düştü. Ama çıkacak. Ytd
İyi gezmeler cnm, akşama gelirim bendeBen dışarı çıkıyorum dostlar. Akşam gelen olursa geyik yaparız
fizikten çözdümLady test çözüldü mü bugün ? Valla ikinizi de kontrol edeceğim hergün.o tıp kazanılacakkkkkkkkkk
birtanesin sen yaValla ikinizi de kontrol edeceğim hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?