geyik ordinaryus profesörleri burada

Of bugün benim için verimsiz bir gündü. Sadece matematik çalıştım onda da performansım çok düşüktü. Koca gün iki test çözebilmişim. Ben bunu bugün geç başlamış olmama bağlıyorum. Dikkatim de dağınıktı ama onun nedenini bulamadım henüz. Yarın erken kalkıcam. Zaten annemler de okula gidecek ya ister istemez o hareketlilik güne erken başlamama neden oluyor. Bugünün acısını çıkarırım. Onu dışında kitap okuma konusunda iyiydim. 66 sayfa okudum. Bir de Özbek arkadaşımla entelektüel muhabbetler yaptım. Ama ders konusundaki düşük performansım canımı çok sıktı. Neyse artık bugün geçti şimdi yarını en verimli şekilde geçirmeye bakacağım. Bir de ben bir yanlış yapayım, bir soruyu çözemeyeyim o kadar çok üzülüyorum ki performansım düşüyor, tüm günüm kötü geçiyor. Artık diğer soruları harika yapsam da önemi yok, ben başarısız bir insanım

ayy saçmalama lütfen gayet başarılı bir gençsin.bu sıcaklarda hepimiz ölü gibiyiz uyku bastırıyor ya da öyle boş boş oturmak istiyoruz.daha çok var sınava.şimdilerde yavaş yavaş başlarsın son aylarda da çalışma saatlerini artırırsın olur biter.okul yok sınavlar yok rahat rahat hazırlanırsın

Bak şimdi, bi tane arizona kertenkelesi gelip de '' Sen benim ilkimsin, ben senin neden ilkin değilim, niye beni beklemedin ühühühü. '' diye zırlarsa bil ki yalan söylüyordur.
pu ha ha arizona kertenkelesi mi?bayıldımm bu takma ada.tam da böyle adamlara layıkk

Bak şimdi, bi tane arizona kertenkelesi gelip de '' Sen benim ilkimsin, ben senin neden ilkin değilim, niye beni beklemedin ühühühü. '' diye zırlarsa bil ki yalan söylüyordur.
Ya bu ilkim bilmem ne muhabbetleri geçince aklıma Wattpad kitapları geliyor çok cringe oluyorum

Bir tane kız var ya, 3 kere adet görmesine ve 66.gün hamilelik testi dahi pozitif çıkmasına rağmen hamile miyim diye kendi kendini yiyen. Ona ne diyorsunuz?
o en afsane konulardandıı.bir de evdeki banyodan wc den hamile kalacağını düşünen bir kız vardı

o en afsane konulardandıı.bir de evdeki banyodan wc den hamile kalacağını düşünen bir kız vardı
O hamilelik oluşumu diye konu açan kız bana mesaj atmıştı hamile miyim diye. Bir biyoloji anlatmışım görseniz duygulanır oturur ağlarsınız

O hamilelik oluşumu diye konu açan kız bana mesaj atmıştı hamile miyim diye. Bir biyoloji anlatmışım görseniz duygulanır oturur ağlarsınız
Herkese atıyo. En sonunda dedim, get kan testi ver diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…