- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.501
Felaket sıcak. 15 dakika arcadiuma uğradım ürün değişimim vardı batik te. Sonra bim sonra migros sonra da tarım kredi kooperatifi derken gene paralar suyunu çekti. Herşey çok çok pahalıtecrübe konuşuyor ne de olsa
Ne kaçırdımKızlar çok saf
Bugün Sivas da felaket ya. Bir ara evde tek kalınca donla gezdim o bile çok şeyapmadıSaat 16:07 ve Ankara hâlâ çok sıcak. Yazın en bunaldigim günlerini yaşıyor gibiyim
zaten kaçırılması gereken bir konu kaçırdınNe kaçırdım
onu geceleri yapıyorum gene fayda etmiyor çok sıcak.Bugün Sivas da felaket ya. Bir ara evde tek kalınca donla gezdim o bile çok şeyapmadı
Evet ben de camı sonuna kadar açıyorum gece yine de çok bunalıyorum. Ancak sabah beş gibi biraz serin oluyor üstüme pike çekmem gerekebiliyor.onu geceleri yapıyorum gene fayda etmiyor çok sıcak.
Bak şimdi, bi tane arizona kertenkelesi gelip de '' Sen benim ilkimsin, ben senin neden ilkin değilim, niye beni beklemedin ühühühü. '' diye zırlarsa bil ki yalan söylüyordur.Ne kaçırdım
ayy saçmalama lütfen gayet başarılı bir gençsin.bu sıcaklarda hepimiz ölü gibiyiz uyku bastırıyor ya da öyle boş boş oturmak istiyoruz.daha çok var sınava.şimdilerde yavaş yavaş başlarsın son aylarda da çalışma saatlerini artırırsın olur biter.okul yok sınavlar yok rahat rahat hazırlanırsınOf bugün benim için verimsiz bir gündü. Sadece matematik çalıştım onda da performansım çok düşüktü. Koca gün iki test çözebilmişim. Ben bunu bugün geç başlamış olmama bağlıyorum. Dikkatim de dağınıktı ama onun nedenini bulamadım henüz. Yarın erken kalkıcam. Zaten annemler de okula gidecek ya ister istemez o hareketlilik güne erken başlamama neden oluyor. Bugünün acısını çıkarırım. Onu dışında kitap okuma konusunda iyiydim. 66 sayfa okudum. Bir de Özbek arkadaşımla entelektüel muhabbetler yaptım. Ama ders konusundaki düşük performansım canımı çok sıktı. Neyse artık bugün geçti şimdi yarını en verimli şekilde geçirmeye bakacağım. Bir de ben bir yanlış yapayım, bir soruyu çözemeyeyim o kadar çok üzülüyorum ki performansım düşüyor, tüm günüm kötü geçiyor. Artık diğer soruları harika yapsam da önemi yok, ben başarısız bir insanım
pu ha ha arizona kertenkelesi mi?bayıldımm bu takma ada.tam da böyle adamlara layıkkBak şimdi, bi tane arizona kertenkelesi gelip de '' Sen benim ilkimsin, ben senin neden ilkin değilim, niye beni beklemedin ühühühü. '' diye zırlarsa bil ki yalan söylüyordur.
Ya bu ilkim bilmem ne muhabbetleri geçince aklıma Wattpad kitapları geliyor çok cringe oluyorumBak şimdi, bi tane arizona kertenkelesi gelip de '' Sen benim ilkimsin, ben senin neden ilkin değilim, niye beni beklemedin ühühühü. '' diye zırlarsa bil ki yalan söylüyordur.
Kazıklı Maria Kötü Çocuk 'u özetliyor yorumluyordu, 3 bölümü de izledim youtube daYa bu ilkim bilmem ne muhabbetleri geçince aklıma Wattpad kitapları geliyor çok cringe oluyorum
ahaaa gene cahil kaldım.kimdir bu kazıklı maria.klasiklerden mi?nasıl kaçırmışımmmmKazıklı Maria Kötü Çocuk 'u özetliyor yorumluyordu, 3 bölümü de izledim youtube da
Yutubır.ahaaa gene cahil kaldım.kimdir bu kazıklı maria.klasiklerden mi?nasıl kaçırmışımmmm
Ben de izledimKazıklı Maria Kötü Çocuk 'u özetliyor yorumluyordu, 3 bölümü de izledim youtube da
o en afsane konulardandıı.bir de evdeki banyodan wc den hamile kalacağını düşünen bir kız vardıBir tane kız var ya, 3 kere adet görmesine ve 66.gün hamilelik testi dahi pozitif çıkmasına rağmen hamile miyim diye kendi kendini yiyen. Ona ne diyorsunuz?
Bok gibi book rewievs diye bir serisi var kötü kitapları yorumluyor o seri süperahaaa gene cahil kaldım.kimdir bu kazıklı maria.klasiklerden mi?nasıl kaçırmışımmmm
O hamilelik oluşumu diye konu açan kız bana mesaj atmıştı hamile miyim diye. Bir biyoloji anlatmışım görseniz duygulanır oturur ağlarsınızo en afsane konulardandıı.bir de evdeki banyodan wc den hamile kalacağını düşünen bir kız vardı
Herkese atıyo. En sonunda dedim, get kan testi ver diye.O hamilelik oluşumu diye konu açan kız bana mesaj atmıştı hamile miyim diye. Bir biyoloji anlatmışım görseniz duygulanır oturur ağlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?