- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.521
2 tane youtuber tanıyorum biri enes batur diğeri kerimcan durmaz.ha kerimcanı da hiç izlemedim magazinlerden biliyorum.haa bir de mendebur lemur var onu izlerim lego videoları yayınlıyorBok gibi book rewievs diye bir serisi var kötü kitapları yorumluyor o seri süper
Kız bana da mesaj attı o, laf anlatmaya çalıştım ama yine başa dönünce cevap vermedim artıkO hamilelik oluşumu diye konu açan kız bana mesaj atmıştı hamile miyim diye. Bir biyoloji anlatmışım görseniz duygulanır oturur ağlarsınız
İstanbul da aşşırı nemliLa Angara bebeleri siz oralara sıcak mı diyorsunuz? Hepinizi Adana'ya beklerim.
Adana'da duşta terliyoruz. Nem olmasa sıcaklık hiç sorun değil.İstanbul da aşşırı nemli
ee siz alışmışsınızdır adana bebeleriiii.biz bu sıcağı ilk kez gördükk.evde de klima yok hiç ihtiyaç olmamıştı bu zamana dek.La Angara bebeleri siz oralara sıcak mı diyorsunuz? Hepinizi Adana'ya beklerim.
Saçma sapan bir şeyler duymuş bir yerden, bin tane insan doğrusunu anlatıyor ama inanmıyor. Bir de onda OKB var sanırım, aslında üzüldüm de biraz. Ama az daha ikna etmeye çalışsam beni buradan alıp direkt kadın doğum polikliniğine koyarlardı benceKız bana da mesaj attı o, laf anlatmaya çalıştım ama yine başa dönünce cevap vermedim artık
neydi niki?bana niye mesaj atmamış hesap soracağımmKız bana da mesaj attı o, laf anlatmaya çalıştım ama yine başa dönünce cevap vermedim artık
Cehennem antrenmanı yapıyoruz biz.ee siz alışmışsınızdır adana bebeleriiii.biz bu sıcağı ilk kez gördükk.evde de klima yok hiç ihtiyaç olmamıştı bu zamana dek.
Ayrıca Adanalı bebe olmaz, Allah'ın adamıyık biz.ee siz alışmışsınızdır adana bebeleriiii.biz bu sıcağı ilk kez gördükk.evde de klima yok hiç ihtiyaç olmamıştı bu zamana dek.
Ayy ben de yarı adanalıyım. Sivas'a döneli henüz bir hafta oldu. Adana çok felaket bu yıl. Nemden ve terden yarım saatte maskem ıslanıyordu.Adana'da duşta terliyoruz. Nem olmasa sıcaklık hiç sorun değil.
eve büyük bir fıçı al red kit gibi gir içine otur tv yide ordan izle buraya da ordan yaz misssssCehennem antrenmanı yapıyoruz biz.
Kaç ay önce ilişkiye girmiş, regl falan olmuş, ilişkiye girerken de korunmuş ama hamile miyim diye soruyorneydi niki?bana niye mesaj atmamış hesap soracağımm
vaşşşşşş.daha dün adanalı damadı yemeğe götürdük o gayet kibar yahuu allahın adamı neyim değilllAyrıca Adanalı bebe olmaz, Allah'ın adamıyık biz.
SA04 diye başlıyordu sanırım araba plakası gibineydi niki?bana niye mesaj atmamış hesap soracağımm
7-24 klima çalışıyor evde. Elektrik parası ocağımıza incir ağacı dikecek.eve büyük bir fıçı al red kit gibi gir içine otur tv yide ordan izle buraya da ordan yaz misssss
klima olmadan tastamam 354 tl geldi bize.sen bir de ankaradaki kışın doğalgaz faturasını gör.tam cinnetlik7-24 klima çalışıyor evde. Elektrik parası ocağımıza incir ağacı dikecek.
Ben de gayet kibar bir insanım ceycey'im. -kavga edene kadar. -vaşşşşşş.daha dün adanalı damadı yemeğe götürdük o gayet kibar yahuu allahın adamı neyim değilll
ben de öyleyimm.damarıma bir basılır ya sabır derim ama 2. de cırlarımm asla affetmemmmBen de gayet kibar bir insanım ceycey'im. -kavga edene kadar. -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?