geyik ordinaryus profesörleri burada

Bok gibi book rewievs diye bir serisi var kötü kitapları yorumluyor o seri süper
2 tane youtuber tanıyorum biri enes batur diğeri kerimcan durmaz.ha kerimcanı da hiç izlemedim magazinlerden biliyorum.haa bir de mendebur lemur var onu izlerim lego videoları yayınlıyor

O hamilelik oluşumu diye konu açan kız bana mesaj atmıştı hamile miyim diye. Bir biyoloji anlatmışım görseniz duygulanır oturur ağlarsınız
Kız bana da mesaj attı o, laf anlatmaya çalıştım ama yine başa dönünce cevap vermedim artık

La Angara bebeleri siz oralara sıcak mı diyorsunuz? Hepinizi Adana'ya beklerim.

ee siz alışmışsınızdır adana bebeleriiii.biz bu sıcağı ilk kez gördükk.evde de klima yok hiç ihtiyaç olmamıştı bu zamana dek.

Kız bana da mesaj attı o, laf anlatmaya çalıştım ama yine başa dönünce cevap vermedim artık
Saçma sapan bir şeyler duymuş bir yerden, bin tane insan doğrusunu anlatıyor ama inanmıyor. Bir de onda OKB var sanırım, aslında üzüldüm de biraz. Ama az daha ikna etmeye çalışsam beni buradan alıp direkt kadın doğum polikliniğine koyarlardı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…