geyik ordinaryus profesörleri burada

Ben gereksiz takıntı yapmayı anlıyorum çünkü bazı konularda ben de öyleyim ama doktora gitmezse buradan ne yapalım yani biz? Artık özelden gelen mesajlara cevap vermeyeceğim, bana hep ergenler yazıyor zaten

Ben gereksiz takıntı yapmayı anlıyorum çünkü bazı konularda ben de öyleyim ama doktora gitmezse buradan ne yapalım yani biz? Artık özelden gelen mesajlara cevap vermeyeceğim, bana hep ergenler yazıyor zaten
Evet gitmesi gerek. Eee şey kötü olmuş sana hep ergenlerin yazması

Ne yazıyorlar mesela?

Ben tatile Mersin'e gittim, Adana'ya yakındır sıcaklığı diye düşünüyorum, şimdiki kadar bunalmadim.

Ses meselesinde de sesimin çok sakin olduğu söylenir. Pek cirlayamam ben de
kaş göz oynatarak cırla sen de.korksunlar

bu muhteşemin çok yakışıklı tap tatlı hem de tıpta okuyan sevgilisi vardı.terketti çocuğu.o çocuk bırakılacak çocukmuydu gatsbyyyyyyy
Şöyle demeyin işte, dötü kalkıyor hepsinin.

Burada konu açsa tepki alacaklarını bilenler oluyor, özelden biz yaşıt sayılırız diye konuya giriyorlar saçma sapan aşk hikayelerini dinliyom milletin
Topla, Wattpad a yaz kddkkdkdd

kaş göz oynatarak cırla sen de.korksunlar

O daha sıkıntı

benim yüzümden mi kalkıyor?bdv ye baksana.sevgilim hep haklıdırrr kocam asla yapmazzz diyen kadınlarla dolu.
Ben bugün yengesini anlatan kızın konusuna çok şaşırdım. Hâlâ ben mi kötü düşünüyorum demiş bir de, annesi kabloyla dövmüş yenge yüzünden, kız daha düşünüyor.

bu muhteşemin çok yakışıklı tap tatlı hem de tıpta okuyan sevgilisi vardı.terketti çocuğu.o çocuk bırakılacak çocukmuydu gatsbyyyyyyy
Aa sana söylemedim dimi, onun babasının fabrikası var bi de üstüne Zenginler ama hiç farkında değil, ben de onu öyle ulaşılması zor bir tip olarak görmedim o yüzden hiç.

Aa sana söylemedim dimi, onun babasının fabrikası var bi de üstüne Zenginler ama hiç farkında değil, ben de onu öyle ulaşılması zor bir tip olarak görmedim o yüzden hiç.
katip duydun mu bir de fabrikatör oğluymuşşşşş.gittiii gül gibi çocukkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…