- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.541
ben de öyleyimm.damarıma bir basılır ya sabır derim ama 2. de cırlarımm asla affetmemmm
15.30 civarı gelmiş en son@pina nerede yav
benim sesim de incedir telefonda çocuk sanıyorlardı yıllarcaOf ben sinirlenip cırlayınca sesim çok komik oluyor hiçbir caydırıcılığım da kalmıyor rezillik
Ben gereksiz takıntı yapmayı anlıyorum çünkü bazı konularda ben de öyleyim ama doktora gitmezse buradan ne yapalım yani biz? Artık özelden gelen mesajlara cevap vermeyeceğim, bana hep ergenler yazıyor zatenSaçma sapan bir şeyler duymuş bir yerden, bin tane insan doğrusunu anlatıyor ama inanmıyor. Bir de onda OKB var sanırım, aslında üzüldüm de biraz. Ama az daha ikna etmeye çalışsam beni buradan alıp direkt kadın doğum polikliniğine koyarlardı bence
Benim tipime bakınca da 15 yaşında gibisin diyorlarbenim sesim de incedir telefonda çocuk sanıyorlardı yıllarca
Evet gitmesi gerek. Eee şey kötü olmuş sana hep ergenlerin yazmasıBen gereksiz takıntı yapmayı anlıyorum çünkü bazı konularda ben de öyleyim ama doktora gitmezse buradan ne yapalım yani biz? Artık özelden gelen mesajlara cevap vermeyeceğim, bana hep ergenler yazıyor zaten
Ne yazıyorlar mesela?Ben gereksiz takıntı yapmayı anlıyorum çünkü bazı konularda ben de öyleyim ama doktora gitmezse buradan ne yapalım yani biz? Artık özelden gelen mesajlara cevap vermeyeceğim, bana hep ergenler yazıyor zaten
bu muhteşemin çok yakışıklı tap tatlı hem de tıpta okuyan sevgilisi vardı.terketti çocuğu.o çocuk bırakılacak çocukmuydu gatsbyyyyyyyEvet gitmesi gerek. Eee şey kötü olmuş sana hep ergenlerin yazması
kaş göz oynatarak cırla sen de.korksunlarBen tatile Mersin'e gittim, Adana'ya yakındır sıcaklığı diye düşünüyorum, şimdiki kadar bunalmadim.
Ses meselesinde de sesimin çok sakin olduğu söylenir. Pek cirlayamam ben de
Şöyle demeyin işte, dötü kalkıyor hepsinin.bu muhteşemin çok yakışıklı tap tatlı hem de tıpta okuyan sevgilisi vardı.terketti çocuğu.o çocuk bırakılacak çocukmuydu gatsbyyyyyyy
Burada konu açsa tepki alacaklarını bilenler oluyor, özelden biz yaşıt sayılırız diye konuya giriyorlar saçma sapan aşk hikayelerini dinliyom milletinNe yazıyorlar mesela?
Topla, Wattpad a yaz kddkkdkddBurada konu açsa tepki alacaklarını bilenler oluyor, özelden biz yaşıt sayılırız diye konuya giriyorlar saçma sapan aşk hikayelerini dinliyom milletin
benim yüzümden mi kalkıyor?bdv ye baksana.sevgilim hep haklıdırrr kocam asla yapmazzz diyen kadınlarla dolu.Şöyle demeyin işte, dötü kalkıyor hepsinin.
Sevgülüm haklı, çünküne iyi geliri olan kariyerli biri dkkdkkdbenim yüzümden mi kalkıyor?bdv ye baksana.sevgilim hep haklıdırrr kocam asla yapmazzz diyen kadınlarla dolu.
kaş göz oynatarak cırla sen de.korksunlar
Ben bugün yengesini anlatan kızın konusuna çok şaşırdım. Hâlâ ben mi kötü düşünüyorum demiş bir de, annesi kabloyla dövmüş yenge yüzünden, kız daha düşünüyor.benim yüzümden mi kalkıyor?bdv ye baksana.sevgilim hep haklıdırrr kocam asla yapmazzz diyen kadınlarla dolu.
sorma paranın kokusunu alan imam nikahlı eş bile oluyor sitede.paranın bozmadığı bir sen bir de ben kaldık.çünkü dümdükk fakirlerizzzSevgülüm haklı, çünküne iyi geliri olan kariyerli biri dkkdkkd
Aa sana söylemedim dimi, onun babasının fabrikası var bi de üstünebu muhteşemin çok yakışıklı tap tatlı hem de tıpta okuyan sevgilisi vardı.terketti çocuğu.o çocuk bırakılacak çocukmuydu gatsbyyyyyyy
katip duydun mu bir de fabrikatör oğluymuşşşşş.gittiii gül gibi çocukkkkkAa sana söylemedim dimi, onun babasının fabrikası var bi de üstüneZenginler ama hiç farkında değil, ben de onu öyle ulaşılması zor bir tip olarak görmedim o yüzden hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?