- 19 Mayıs 2020
- 48.059
- 216.291
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.561
Farkında değil mi? Nasıl? Babası haber vermiyor mu şımarmasın diye dkdkkfkfAa sana söylemedim dimi, onun babasının fabrikası var bi de üstüneZenginler ama hiç farkında değil, ben de onu öyle ulaşılması zor bir tip olarak görmedim o yüzden hiç.
Annesi çok gıcıktı ama ya, biz küçüklükten beri tanışıyoruz. Annesiyle de tanışmıştım daha önce, benim için 'o kız serseri' demişti. Benimkisi de gelip pat diye bana söylemişti senin için bunu diyor diyekatip duydun mu bir de fabrikatör oğluymuşşşşş.gittiii gül gibi çocukkkkk
çocuk mütavaziymiş baksana.kız gatsby ilerde evlenirsen fakir bir kocayla sakın bdv ye konu açıp geçinemiyorumm çok pişmanım yazma yolarımmmFarkında değil mi? Nasıl? Babası haber vermiyor mu şımarmasın diye dkdkkfkf
Çoluk çocuk işte, şimdiden rezerve et büyüyünce al kskdkdkdkAnnesi çok gıcıktı ama ya, biz küçüklükten beri tanışıyoruz. Annesiyle de tanışmıştım daha önce, benim için 'o kız serseri' demişti. Benimkisi de gelip pat diye bana söylemişti senin için bunu diyor diye
ben kıza daha şimdiden yurtdışından bakıyorum.ben kurtaramadım kendimi o bari kurtarsınnÇoluk çocuk işte, şimdiden rezerve et büyüyünce al kskdkdkdk
ben kıza daha şimdiden yurtdışından bakıyorum.ben kurtaramadım kendimi o bari kurtarsınn@hadibea dünürüm neredesinnnn?
Ayy valla babası çok sert, çocuk zaten tıp okuyor notlarım iyi gelmek zorunda diye kafamı şişiriyordu her gün. Neyse işte sınavlar bitince, biraz oyuna sardı ama babası hemen azarlamış. Bizim işlerle ilgilenmiyorsun boş herifin tekisin demiş. Ayrılmamıza rağmen beni arayıp anlattı işte bunları. Şımarmasına izin vermiyorlar.Farkında değil mi? Nasıl? Babası haber vermiyor mu şımarmasın diye dkdkkfkf
Bu aile seni yir.Ayy valla babası çok sert, çocuk zaten tıp okuyor notlarım iyi gelmek zorunda diye kafamı şişiriyordu her gün. Neyse işte sınavlar bitince, biraz oyuna sardı ama babası hemen azarlamış. Bizim işlerle ilgilenmiyorsun boş herifin tekisin demiş. Ayrılmamıza rağmen beni arayıp anlattı işte bunları. Şımarmasına izin vermiyorlar.
çocuk hem doktor hem de iş adamı nasıl olsun?babanın devreleri yanıkmışş.iyi olmuş ayrılman.o kayınbaba çekilmezzzzAyy valla babası çok sert, çocuk zaten tıp okuyor notlarım iyi gelmek zorunda diye kafamı şişiriyordu her gün. Neyse işte sınavlar bitince, biraz oyuna sardı ama babası hemen azarlamış. Bizim işlerle ilgilenmiyorsun boş herifin tekisin demiş. Ayrılmamıza rağmen beni arayıp anlattı işte bunları. Şımarmasına izin vermiyorlar.
Başka oğlan yok, ablası var o da başka şehirde yaşıyor. Bunu göndermediler aynı zamanda işlerle de sen ilgilenceksin diye. Çok detay yazmak istemiyom tanıdıkları falan çıkar diye ama gariplerdi gerçekten. Annesi beni yerdi harbidençocuk hem doktor hem de iş adamı nasıl olsun?babanın devreleri yanıkmışş.iyi olmuş ayrılman.o kayınbaba çekilmezzzz
favori serimKazıklı Maria Kötü Çocuk 'u özetliyor yorumluyordu, 3 bölümü de izledim youtube da
O kitabı okumuştum nfmfmdmfavori serim
yalnız huzur sokağından üstü gelmez
geldimLadycharms kankim de yok hâlâ. Ben bir duşa girip geleyim hem ekip de toplanmış olur
bizim yurdun kitaplığında vardı ben de okumuştummm.hatta bir süre acaba cehennemlik miyim uleynnn diye dolanmıştımmO kitabı okumuştum nfmfmdm
Aa Katip sen çok eski üye değilmişin şimdi fark ettim. Mekanın sahibi gibi duruyorsunO kitabı okumuştum nfmfmdm
sorma benden çok tanınıyor kıskanıyorummmAa Katip sen çok eski üye değilmişin şimdi fark ettim. Mekanın sahibi gibi duruyorsun
dizisi vardı bi debizim yurdun kitaplığında vardı ben de okumuştummm.hatta bir süre acaba cehennemlik miyim uleynnn diye dolanmıştımm
eleştirisini inceledin mi mariadanO kitabı okumuştum nfmfmdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?