geyik ordinaryus profesörleri burada

Aa sana söylemedim dimi, onun babasının fabrikası var bi de üstüne Zenginler ama hiç farkında değil, ben de onu öyle ulaşılması zor bir tip olarak görmedim o yüzden hiç.
Farkında değil mi? Nasıl? Babası haber vermiyor mu şımarmasın diye dkdkkfkf

katip duydun mu bir de fabrikatör oğluymuşşşşş.gittiii gül gibi çocukkkkk
Annesi çok gıcıktı ama ya, biz küçüklükten beri tanışıyoruz. Annesiyle de tanışmıştım daha önce, benim için 'o kız serseri' demişti. Benimkisi de gelip pat diye bana söylemişti senin için bunu diyor diye

çocuk mütavaziymiş baksana.kız gatsby ilerde evlenirsen fakir bir kocayla sakın bdv ye konu açıp geçinemiyorumm çok pişmanım yazma yolarımmm

Çoluk çocuk işte, şimdiden rezerve et büyüyünce al kskdkdkdk

Ayy valla babası çok sert, çocuk zaten tıp okuyor notlarım iyi gelmek zorunda diye kafamı şişiriyordu her gün. Neyse işte sınavlar bitince, biraz oyuna sardı ama babası hemen azarlamış. Bizim işlerle ilgilenmiyorsun boş herifin tekisin demiş. Ayrılmamıza rağmen beni arayıp anlattı işte bunları. Şımarmasına izin vermiyorlar.

Bu aile seni yir.

çocuk hem doktor hem de iş adamı nasıl olsun?babanın devreleri yanıkmışş.iyi olmuş ayrılman.o kayınbaba çekilmezzzz

çocuk hem doktor hem de iş adamı nasıl olsun?babanın devreleri yanıkmışş.iyi olmuş ayrılman.o kayınbaba çekilmezzzz
Başka oğlan yok, ablası var o da başka şehirde yaşıyor. Bunu göndermediler aynı zamanda işlerle de sen ilgilenceksin diye. Çok detay yazmak istemiyom tanıdıkları falan çıkar diye ama gariplerdi gerçekten. Annesi beni yerdi harbiden Buraya gelmesinden bile hiç hoşlanmıyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…