- 19 Mayıs 2020
- 48.059
- 216.291
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.581
Çok ilginç.Aa Katip sen çok eski üye değilmişin şimdi fark ettim. Mekanın sahibi gibi duruyorsun
Aşşırı saçmaydı.dizisi vardı bi de
Baktımeleştirisini inceledin mi mariadan
bizimkiler izlerdiAşşırı saçmaydı.
aşırı iyiBaktım
sorma benden çok tanınıyor kıskanıyorummm
ben de hep habertürk açık olur hem buraya yazıyorum hem de bir kulağım oradabizimkiler izlerdi
o kademeye asla gelemeyizzz.bizler çırağız henüzKudrAlobar kadar tanınamam. Gelen giden kadına konu açıyor.
bi ara cnn dinlerdim artık twitterdan takiptteyimben de hep habertürk açık olur hem buraya yazıyorum hem de bir kulağım orada
Yabancı vardı bir zamanlar, çok saçmaydı ama severdimaşırı iyi
can sungurun watpad incelemesi de vardı onu da öneririm
ha tv olarak esra erol izlerim yemek falan yaparken.bu insanlarla aynı ülkede nasıl yaşıyorum diye şaştıkça şaşarımm.kadın 4 adama dna testi yaptırıyor dördü de baba çıkmıyor.be kadın o 2 ay kaç adamla oldunn .hiç mi don giymeye fırsat bulamadın diyorumm soğan doğrarken kendi kendimebi ara cnn dinlerdim artık twitterdan takiptteyim
Benim babam açık oturum izleyerek uyurben de hep habertürk açık olur hem buraya yazıyorum hem de bir kulağım orada
biliyorum öznür yıldırımdı sanırsam fuarlarda satılıyorduYabancı vardı bir zamanlar, çok saçmaydı ama severdimİlk kitabı var bende
O niye öyle oluyor yavKudrAlobar kadar tanınamam. Gelen giden kadına konu açıyor.
şiddetle kıskanıyoruz.bize niye konu açan yok diye.açsana konu ceycey e kıl oluyorum diyeee ne güzelllO niye öyle oluyor yav
Fake hesapla falan açayım bari şimdi kudra olarak açarsam direkt atılırım sitedenşiddetle kıskanıyoruz.bize niye konu açan yok diye.açsana konu ceycey e kıl oluyorum diyeee ne güzelllama beni kimse tanımıyor üüüüüüüüüüü
müge anlı başladı bugünha tv olarak esra erol izlerim yemek falan yaparken.bu insanlarla aynı ülkede nasıl yaşıyorum diye şaştıkça şaşarımm.kadın 4 adama dna testi yaptırıyor dördü de baba çıkmıyor.be kadın o 2 ay kaç adamla oldunn .hiç mi don giymeye fırsat bulamadın diyorumm soğan doğrarken kendi kendime
Hissediyorum, bi daha açılacak.O niye öyle oluyor yav
Birazdan şu korunmayan abla gelip burdaki kadınlar çok rererö diye konu açabilirHissediyorum, bi daha açılacak.
onu sevmiyorum konular günlerce sürüyor.esra erolda ekşın daha fazlamüge anlı başladı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?