- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.601
aynen bazen reyting için uzatıyoronu sevmiyorum konular günlerce sürüyor.esra erolda ekşın daha fazla
bazen de topumdan çok uzak konuşuyor mügeonu sevmiyorum konular günlerce sürüyor.esra erolda ekşın daha fazla
Geldim canim ama kacicam yarin benim ufaklik okula başlıyor hazirliklar, endiseler, ufakligin soruları bittim bugun canta hazirliycamSimurgp nerede yav
aaa başlıyor okullarGeldim canim ama kacicam yarin benim ufaklik okula başlıyor hazirliklar, endiseler, ufakligin soruları bittim bugun canta hazirliycam
Cok teşekkürler canım bir suru soru sordu simdi uyurken, ya seni goremezsem ya öğretmenimde görmezseaaa başlıyor okullar
hadi hayırlı olsun abla
maalesef başlıyor.ne olacak belli değil.2 metre mesafe asla olmayacak yanyana oturuyorlar çocuklar.sınıflar nasıl 15 er kişilik olacak?resmen dalga geçiyorlar bizle.aaa başlıyor okullar
hadi hayırlı olsun abla
Celdum balimNilMeSeKer etiketleyin beni demiştinn
yaa ne tatlıdırCok teşekkürler canım bir suru soru sordu simdi uyurken, ya seni goremezsem ya öğretmenimde görmezse
Yarın başlıyor değil mi? Ben götüremicem yarın, babası ile memleketten gelecek, formayı da halledemedik, hiçbirşeyden haberimiz yok, öğretmen de ulaşmadı. Ulaşacak diyordu müdür yardımcısı ama.maalesef başlıyor.ne olacak belli değil.2 metre mesafe asla olmayacak yanyana oturuyorlar çocuklar.sınıflar nasıl 15 er kişilik olacak?resmen dalga geçiyorlar bizle.
o mesafe asla olmuyormaalesef başlıyor.ne olacak belli değil.2 metre mesafe asla olmayacak yanyana oturuyorlar çocuklar.sınıflar nasıl 15 er kişilik olacak?resmen dalga geçiyorlar bizle.
kaça gidiyorYarın başlıyor değil mi? Ben götüremicem yarın, babası ile memleketten gelecek, formayı da halledemedik, hiçbirşeyden haberimiz yok, öğretmen de ulaşmadı. Ulaşacak diyordu müdür yardımcısı ama.
1.sınıf ilkokulkaça gidiyor
Gecen hafta tanistilar Allahtan. Bahceye bile almiyorlaryaa ne tatlıdır
bizde nasıl heyecanlanırdık yarın bir sürü kişiyle tanışcaz
öğretmenim nasıl biri diye
ilkokul bire mi başlıyor senin çocuk?ben 6 eylülde götüreceğim 5. sınıf oldu.hiç götüresim yok okula da.alışmışız online derslereYarın başlıyor değil mi? Ben götüremicem yarın, babası ile memleketten gelecek, formayı da halledemedik, hiçbirşeyden haberimiz yok, öğretmen de ulaşmadı. Ulaşacak diyordu müdür yardımcısı ama.
Evet, öğretmen ulaşacak diyorlardı, ses yok.ilkokul bire mi başlıyor senin çocuk?ben 6 eylülde götüreceğim 5. sınıf oldu.hiç götüresim yok okula da.alışmışız online derslere
Bizimki yarin başlıyor bizimde coronadan kıyafetleri internetten aldirttilar alt var ust yokYarın başlıyor değil mi? Ben götüremicem yarın, babası ile memleketten gelecek, formayı da halledemedik, hiçbirşeyden haberimiz yok, öğretmen de ulaşmadı. Ulaşacak diyordu müdür yardımcısı ama.
Birinci sınıf mı? Sonra herkes kaynaşır adapte olması zor olabilir diyeceğim ama belki herkes göndermez.Yarın başlıyor değil mi? Ben götüremicem yarın, babası ile memleketten gelecek, formayı da halledemedik, hiçbirşeyden haberimiz yok, öğretmen de ulaşmadı. Ulaşacak diyordu müdür yardımcısı ama.
sonra tanışır olmadı ilk gün kargaşa oluyyor1.sınıf ilkokul
whatsap kurar ordan iletişime geçer.sınıf annesi olursa gözünü dört aç.en sinir olduğum velidir daima.Evet, öğretmen ulaşacak diyorlardı, ses yok.
en iyisi ya önce tanışcan ya da en sonGecen hafta tanistilar Allahtan. Bahceye bile almiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?