- 19 Mayıs 2020
- 48.059
- 216.286
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.621
İlk gün formayı halletsek olur herhalde, sonra liste verirler?whatsap kurar ordan iletişime geçer.sınıf annesi olursa gözünü dört aç.en sinir olduğum velidir daima.
gecen sene veli imzasıyla gidilmiyordu o iyiydi aslındailkokul bire mi başlıyor senin çocuk?ben 6 eylülde götüreceğim 5. sınıf oldu.hiç götüresim yok okula da.alışmışız online derslere
pandeminin başından beri hiç okula gitmedi benim kız.sadece 2 kez sınava gitti o kadargecen sene veli imzasıyla gidilmiyordu o iyiydi aslında
Iyyyywhatsap kurar ordan iletişime geçer.sınıf annesi olursa gözünü dört aç.en sinir olduğum velidir daima.
bende aldım izni oturdum evde çalıştım ortam ortam değil herkes çok yakın bi de ben sevmiyodum okulumupandeminin başından beri hiç okula gitmedi benim kız.sadece 2 kez sınava gitti o kadar
ben de sevmiyorumm.öğretmenlerden bir sıkıntı yaşamadım ama varoş cahil veli sevmiyorumm.bu sene 8 ay dişini sıksın kız seneye elimiz bollaşacak koleje gönderirim.bende aldım izni oturdum evde çalıştım ortam ortam değil herkes çok yakın bi de ben sevmiyodum okulumu
sınıfın her şeyinden o sorumludur ne saçmalık amaSınıf annesi de neymiş ya
5 e geçicek seneye de miben de sevmiyorumm.öğretmenlerden bir sıkıntı yaşamadım ama varoş cahil veli sevmiyorumm.bu sene 8 ay dişini sıksın kız seneye elimiz bollaşacak koleje gönderirim.
o anlatılmaz yaşanırrr.herşeye karışırr herşeye ben karar vereyim der öğretmene yalakalık yaparr her gün okula gelir başka işi yoktur.kendini tüm çocukların annesi sanır.tüm velilerden sorgusuz sualsiz biat bekler.gerisini anlatmayayım korkmaSınıf annesi de neymiş ya
Ne gibi o sorumlusınıfın her şeyinden o sorumludur ne saçmalık ama
bende yoktu ama kardeşimde vardı
bu sene 5 oldu.aynı okulda zaten ortaokulda bir üst katta5 e geçicek seneye de mi
o zaman velilerle pek görüşmede olmuyor bi toplantılarda rastlaşırlardı
Ben direk bozar kovarım valla, herkes kendi yoluna direk müdüre bosa mi özele veriyoruz bu nasil saçmalık derim.o anlatılmaz yaşanırrr.herşeye karışırr herşeye ben karar vereyim der öğretmene yalakalık yaparr her gün okula gelir başka işi yoktur.kendini tüm çocukların annesi sanır.tüm velilerden sorgusuz sualsiz biat bekler.gerisini anlatmayayım korkma
ayyy hatırladım o günleri omgo anlatılmaz yaşanırrr.herşeye karışırr herşeye ben karar vereyim der öğretmene yalakalık yaparr her gün okula gelir başka işi yoktur.kendini tüm çocukların annesi sanır.tüm velilerden sorgusuz sualsiz biat bekler.gerisini anlatmayayım korkma
Ben derim direk sen mi doğurdun ben mi diyeayyy hatırladım o günleri omg
kardeşimin sınıf annesiyle bi kere kavga etmiştim
hmmm farklı okul olsaydı görüşülmezdibu sene 5 oldu.aynı okulda zaten ortaokulda bir üst katta
benim kavga etmediğim sınıf annesi yok.kanunen de yasaktır genelgeyle yasaklandı ama gene de sınıf annesi olmaya çalışıyorlar.ha bir de yardımcı seçiyorlar en yakın arkadaşını.onlara serbest ya istediği zaman okula girmek.annem 28 sene öğretmenlil yaptı bir kez sınıf annesi olmadı.demek ki o şekilde de işler yürüyordu.bir veli niye diğer velilerden fazla haklara sahip olsun?saçmalıkayyy hatırladım o günleri omg
kardeşimin sınıf annesiyle bi kere kavga etmiştim
ben pek cadıydım yaBen derim direk sen mi doğurdun ben mi diye
Senin kız çok da büyük değilmiş ya, yedinci sınıfta falan koleje geçse de olurmuş.bu sene 5 oldu.aynı okulda zaten ortaokulda bir üst katta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?