geyik ordinaryus profesörleri burada

bende aldım izni oturdum evde çalıştım ortam ortam değil herkes çok yakın bi de ben sevmiyodum okulumu
ben de sevmiyorumm.öğretmenlerden bir sıkıntı yaşamadım ama varoş cahil veli sevmiyorumm.bu sene 8 ay dişini sıksın kız seneye elimiz bollaşacak koleje gönderirim.

ben de sevmiyorumm.öğretmenlerden bir sıkıntı yaşamadım ama varoş cahil veli sevmiyorumm.bu sene 8 ay dişini sıksın kız seneye elimiz bollaşacak koleje gönderirim.
5 e geçicek seneye de mi
o zaman velilerle pek görüşmede olmuyor bi toplantılarda rastlaşırlardı

Sınıf annesi de neymiş ya
o anlatılmaz yaşanırrr.herşeye karışırr herşeye ben karar vereyim der öğretmene yalakalık yaparr her gün okula gelir başka işi yoktur.kendini tüm çocukların annesi sanır.tüm velilerden sorgusuz sualsiz biat bekler.gerisini anlatmayayım korkma

Ben direk bozar kovarım valla, herkes kendi yoluna direk müdüre bosa mi özele veriyoruz bu nasil saçmalık derim.

ayyy hatırladım o günleri omg
kardeşimin sınıf annesiyle bi kere kavga etmiştim

ayyy hatırladım o günleri omg
kardeşimin sınıf annesiyle bi kere kavga etmiştim
benim kavga etmediğim sınıf annesi yok.kanunen de yasaktır genelgeyle yasaklandı ama gene de sınıf annesi olmaya çalışıyorlar.ha bir de yardımcı seçiyorlar en yakın arkadaşını.onlara serbest ya istediği zaman okula girmek.annem 28 sene öğretmenlil yaptı bir kez sınıf annesi olmadı.demek ki o şekilde de işler yürüyordu.bir veli niye diğer velilerden fazla haklara sahip olsun?saçmalık

Ben derim direk sen mi doğurdun ben mi diye
ben pek cadıydım ya
kadında gıcıktı
ceyceyin dediği gibi kırıtarak hocam şöyle hocam böyle diye gezinirdi
benim annemde pek hayır diyemeyen bi tip yumuşak başlı tamam olur hallederiz der
bir gün bi gezi oldu bu ısrar ediyor siz de gelin diye bizimde önemli başka bi işimiz var
annemde bana diyorki bi gidelim görünelim sonra işimizi halledelim
bu böyle konuşuor
eeee yeter ya anlamıyor musun işimiz var ne ısrar ediyorsun kendin gidiyorsan git diye bağırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…