- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.641
Nasil ya kanunenbenim kavga etmediğim sınıf annesi yok.kanunen de yasaktır genelgeyle yasaklandı ama gene de sınıf annesi olmaya çalışıyorlar.ha bir de yardımcı seçiyorlar en yakın arkadaşını.onlara serbest ya istediği zaman okula girmek.annem 28 sene öğretmenlil yaptı bir kez sınıf annesi olmadı.demek ki o şekilde de işler yürüyordu.bir veli niye diğer velilerden fazla haklara sahip olsun?saçmalık
kendilerini kraliçe sanıyorlardı manyaklar yabenim kavga etmediğim sınıf annesi yok.kanunen de yasaktır genelgeyle yasaklandı ama gene de sınıf annesi olmaya çalışıyorlar.ha bir de yardımcı seçiyorlar en yakın arkadaşını.onlara serbest ya istediği zaman okula girmek.annem 28 sene öğretmenlil yaptı bir kez sınıf annesi olmadı.demek ki o şekilde de işler yürüyordu.bir veli niye diğer velilerden fazla haklara sahip olsun?saçmalık
bend e çocuk okula başlayınca gördüm ilk.hep karşı çıktım yasaktır gereksizdir dedim ama diğer veliler sınıf annesi sisteminden yana oldular.yaa çocuğuna bakamayacaksan doğurma be kadın.başka bir kadına niye sorumluluk veriyorsun değil mi?sınıf annesini arayıp benim çocuğum çok terler çantasında bez var sırtına koyuver diyenini bile gördüm.toptan tuhaflarValla sinif annesi sinif annesi duyuyorum da cocuk ufakti yoktu hic ilgimi çekip sormadim
ayyy Allahtan böyle şeyler yoktu onlardabend e çocuk okula başlayınca gördüm ilk.hep karşı çıktım yasaktır gereksizdir dedim ama diğer veliler sınıf annesi sisteminden yana oldular.yaa çocuğuna bakamayacaksan doğurma be kadın.başka bir kadına niye sorumluluk veriyorsun değil mi?sınıf annesini arayıp benim çocuğum çok terler çantasında bez var sırtına koyuver diyenini bile gördüm.toptan tuhaflar
evet sınıftan bir veli ama devlet çıkan sorunlardan sonra yasaklamış.yani kanunen yasak.okulu şikayet edebilirsin ama velilerde istiyor öğretmenlerde sınıf annesini.işlerine geliyor çünkü.kişilik meselesi.ben kimseye ne emir vermeyi ne de almayı severim kabullenmem.hele benden kat kat eğitimsiz bir kadının emrine katiyen girmem.Nasil ya kanunen
Bu sınıftan bir cocugun velisi degil mi
Ben kor cahil bi anlatsanız ya
bi de sınıf velileri arasında gruplaşma oluyorduBen derim direk sen mi doğurdun ben mi diye
Ne mesafesi anacım, teneffüste nöbet tutarken sürekli uyarıyorum, artık dalgaya vurmaya başlamıştı çocuklar.o mesafe asla olmuyor
ben geçen sene okullar açıldığında okula gitmiştim kitap almak için
benim arkasdaşlar bi sarılıyor bi öpüşüyorlar sanki virüs yok
Of o da çekilmez sen onun sevgilisi değil psikoloğu olursunAyy valla babası çok sert, çocuk zaten tıp okuyor notlarım iyi gelmek zorunda diye kafamı şişiriyordu her gün. Neyse işte sınavlar bitince, biraz oyuna sardı ama babası hemen azarlamış. Bizim işlerle ilgilenmiyorsun boş herifin tekisin demiş. Ayrılmamıza rağmen beni arayıp anlattı işte bunları. Şımarmasına izin vermiyorlar.
nöbetçi öğretmenlik zor işNe mesafesi anacım, teneffüste nöbet tutarken sürekli uyarıyorum, artık dalgaya vurmaya başlamıştı çocuklar.
Ben asla uymam bünyeme ters kadinla da muhattap olmam direk yönetimevet sınıftan bir veli ama devlet çıkan sorunlardan sonra yasaklamış.yani kanunen yasak.okulu şikayet edebilirsin ama velilerde istiyor öğretmenlerde sınıf annesini.işlerine geliyor çünkü.kişilik meselesi.ben kimseye ne emir vermeyi ne de almayı severim kabullenmem.hele benden kat kat eğitimsiz bir kadının emrine katiyen girmem.
Huzur sokağı mükemmeldi ya 3 kere baştan izledimfavori serim
yalnız huzur sokağından üstü gelmez
O önemli degil benim onlari tanimaya vaktim olmaz bana uzak olan 40 yıl yasasinbi de sınıf velileri arasında gruplaşma oluyordu
Ya ben bir de o kitabı 11 yaşında okudum düşün. Okudukça ne şerefsizmişim ben diye düşünüyordumbizim yurdun kitaplığında vardı ben de okumuştummm.hatta bir süre acaba cehennemlik miyim uleynnn diye dolanmıştımm
işte bu beBen asla uymam bünyeme ters kadinla da muhattap olmam direk yönetim
O muhattap olursada derim siz kimsiniz diye
Ben yellozum
Aynennn, gündemimiz sürekli o olmak zorunda. Kafam koptu desem 'onu şimdi boşver de benden konuşalım' diyecek bir insanOf o da çekilmez sen onun sevgilisi değil psikoloğu olursun
Ben okumadım kendimi kor cahil ilan ettimfavori serim
yalnız huzur sokağından üstü gelmez
whatsap tan yazıyorlar kurtulamazsın boşuna çabalama biat ettttttttO önemli degil benim onlari tanimaya vaktim olmaz bana uzak olan 40 yıl yasasin
Allah ne ateşlerden almış seniYa ben bir de o kitabı 11 yaşında okudum düşün. Okudukça ne şerefsizmişim ben diye düşünüyordum
aa hep ekndini düşünüyor o zaman olmaz cıkAynennn, gündemimiz sürekli o olmak zorunda. Kafam koptu desem 'onu şimdi boşver de benden konuşalım' diyecek bir insanSürekli ona moral vermek zorunda olmak hissediyordum kendimi.
Biliyorum ben bi yol bulur yırtarımwhatsap tan yazıyorlar kurtulamazsın boşuna çabalama biat etttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?