geyik ordinaryus profesörleri burada

Nasil ya kanunen
Bu sınıftan bir cocugun velisi degil mi
Ben kor cahil bi anlatsanız ya

kendilerini kraliçe sanıyorlardı manyaklar ya

Valla sinif annesi sinif annesi duyuyorum da cocuk ufakti yoktu hic ilgimi çekip sormadim
bend e çocuk okula başlayınca gördüm ilk.hep karşı çıktım yasaktır gereksizdir dedim ama diğer veliler sınıf annesi sisteminden yana oldular.yaa çocuğuna bakamayacaksan doğurma be kadın.başka bir kadına niye sorumluluk veriyorsun değil mi?sınıf annesini arayıp benim çocuğum çok terler çantasında bez var sırtına koyuver diyenini bile gördüm.toptan tuhaflar

ayyy Allahtan böyle şeyler yoktu onlarda
ama kadın yalakanın vücut bulmuş haliydi
her hafta sınıf öğretmenlerini yemeğe çağırıyordu psikopat

Nasil ya kanunen
Bu sınıftan bir cocugun velisi degil mi
Ben kor cahil bi anlatsanız ya
evet sınıftan bir veli ama devlet çıkan sorunlardan sonra yasaklamış.yani kanunen yasak.okulu şikayet edebilirsin ama velilerde istiyor öğretmenlerde sınıf annesini.işlerine geliyor çünkü.kişilik meselesi.ben kimseye ne emir vermeyi ne de almayı severim kabullenmem.hele benden kat kat eğitimsiz bir kadının emrine katiyen girmem.

o mesafe asla olmuyor
ben geçen sene okullar açıldığında okula gitmiştim kitap almak için
benim arkasdaşlar bi sarılıyor bi öpüşüyorlar sanki virüs yok
Ne mesafesi anacım, teneffüste nöbet tutarken sürekli uyarıyorum, artık dalgaya vurmaya başlamıştı çocuklar.

Of o da çekilmez sen onun sevgilisi değil psikoloğu olursun

Ben asla uymam bünyeme ters kadinla da muhattap olmam direk yönetim
O muhattap olursada derim siz kimsiniz diye
Ben yellozum

Ben asla uymam bünyeme ters kadinla da muhattap olmam direk yönetim
O muhattap olursada derim siz kimsiniz diye
Ben yellozum
işte bu be
kuralları yıkan kadın pina
ah keşke benim anam da öyle olaydı
bi de biz bu kadınla yan yana apartmanda otururduk ayh daral geldi bahsederken bile

Of o da çekilmez sen onun sevgilisi değil psikoloğu olursun
Aynennn, gündemimiz sürekli o olmak zorunda. Kafam koptu desem 'onu şimdi boşver de benden konuşalım' diyecek bir insan Sürekli ona moral vermek zorunda olmak hissediyordum kendimi.

Aynennn, gündemimiz sürekli o olmak zorunda. Kafam koptu desem 'onu şimdi boşver de benden konuşalım' diyecek bir insan Sürekli ona moral vermek zorunda olmak hissediyordum kendimi.
aa hep ekndini düşünüyor o zaman olmaz cık
sana başka bi dr bulalım ceyceyinde gönlü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…