geyik ordinaryus profesörleri burada

nöbetçi öğretmenlik zor iş
Nöbet tuttuğum günler sesim kısılıyor, ayaklarım Sızlıyor. Megafon almayı düşünüyorum. Bir de bizim okul taşımalı köy okulu. Çocuğun servisinden, yemeğinden, güvenliğinden nöbetçi öğretmen sorumlu. Ufacık bir şey olsa al başına belayı.

ayyy daha zormuş
kolay gelsin diliyorum

işte bu be
kuralları yıkan kadın pina
ah keşke benim anam da öyle olaydı
bi de biz bu kadınla yan yana apartmanda otururduk ayh daral geldi bahsederken bile
okula da sanki orda bir öğretmenmiş edasıyla bir girişleri var havalı havalı gülmekten yerlere yatarsın.sen güvenliğin dışında çocuğuu bekliyorsun ama o çok önemli şahsiyet önünden geçip içeri giriyor ha ha ha.ama cebindeki diploma da ilkokul haaaa .okula harcadığı zamanla ortaokulu bitirirdi oysa

bizimki çok manyaktı
geçen annemi aradı
senin kız ne yapıyor diye benden için

Megafonu ben yıllardır düşünüyorum faranjitim var sabah ise normal sesle gidip akşam eve Mahmut abi gibi dönüyorum cogu zaman

sınıf annen var mı?doğru söyle bakk kızmayacağımmm

Ben en son oğlumun sınıf annesiyle de, anne yüzünden öğretmenle de bir temiz kavga edip oğlumu benim okulun ilkokuluna almıştım. Şimdi de koleje yazdırdım. Kafam rahat.

Yok kız, ortaokulda çaalışıyorum ben. Ben acayip baskın bir tipim, sınıf annesi bir kıllık yaparsa kavga ederim.
ben de 4 yıl devlet ortaokulunda ingilizce derslerine girdim memleketimde.rahatsızlanınca işi bıraktım boşa zaman harcamayayım hem de faydam olur diye başladım ama çok sevdimm çocukları .onlarda beni çok severlerdi .kimi çok güzel yerlere geldi kimi de ziyan oldu gitti bebeleriminn

Benim branşım da İngilizce. Zümrem benim.

Hem Adanalı hem de koç burcuyum. Hangisi daha fena bilemedim.
Bendeeee bilemedim
Buda sinif annesi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…