- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.661
kazıklı mariadan izleBen okumadım kendimi kor cahil ilan ettim
heel marianın o canlandırmalarıHuzur sokağı mükemmeldi ya 3 kere baştan izledim
Nöbet tuttuğum günler sesim kısılıyor, ayaklarım Sızlıyor. Megafon almayı düşünüyorum.nöbetçi öğretmenlik zor iş
Olarkazıklı mariadan izle
okumadan daha keyifli
ayyy daha zormuşNöbet tuttuğum günler sesim kısılıyor, ayaklarım Sızlıyor. Megafon almayı düşünüyorum.Bir de bizim okul taşımalı köy okulu. Çocuğun servisinden, yemeğinden, güvenliğinden nöbetçi öğretmen sorumlu. Ufacık bir şey olsa al başına belayı.
okula da sanki orda bir öğretmenmiş edasıyla bir girişleri var havalı havalı gülmekten yerlere yatarsın.sen güvenliğin dışında çocuğuu bekliyorsun ama o çok önemli şahsiyet önünden geçip içeri giriyor ha ha ha.ama cebindeki diploma da ilkokul haaaa .okula harcadığı zamanla ortaokulu bitirirdi oysaişte bu be
kuralları yıkan kadın pina
ah keşke benim anam da öyle olaydı
bi de biz bu kadınla yan yana apartmanda otururduk ayh daral geldi bahsederken bile
bizimki çok manyaktıokula da sanki orda bir öğretmenmiş edasıyla bir girişleri var havalı havalı gülmekten yerlere yatarsın.sen güvenliğin dışında çocuğuu bekliyorsun ama o çok önemli şahsiyet önünden geçip içeri giriyor ha ha ha.ama cebindeki diploma da ilkokul haaaa .okula harcadığı zamanla ortaokulu bitirirdi oysa
Megafonu ben yıllardır düşünüyorum faranjitim var sabah ise normal sesle gidip akşam eve Mahmut abi gibi dönüyorum cogu zamanNöbet tuttuğum günler sesim kısılıyor, ayaklarım Sızlıyor. Megafon almayı düşünüyorum.Bir de bizim okul taşımalı köy okulu. Çocuğun servisinden, yemeğinden, güvenliğinden nöbetçi öğretmen sorumlu. Ufacık bir şey olsa al başına belayı.
sınıf annen var mı?doğru söyle bakk kızmayacağımmmNöbet tuttuğum günler sesim kısılıyor, ayaklarım Sızlıyor. Megafon almayı düşünüyorum.Bir de bizim okul taşımalı köy okulu. Çocuğun servisinden, yemeğinden, güvenliğinden nöbetçi öğretmen sorumlu. Ufacık bir şey olsa al başına belayı.
Ben en son oğlumun sınıf annesiyle de, anne yüzünden öğretmenle de bir temiz kavga edip oğlumu benim okulun ilkokuluna almıştım. Şimdi de koleje yazdırdım. Kafam rahat.okula da sanki orda bir öğretmenmiş edasıyla bir girişleri var havalı havalı gülmekten yerlere yatarsın.sen güvenliğin dışında çocuğuu bekliyorsun ama o çok önemli şahsiyet önünden geçip içeri giriyor ha ha ha.ama cebindeki diploma da ilkokul haaaa .okula harcadığı zamanla ortaokulu bitirirdi oysa
Ceyceyin gönlünün olması için yeni bir doktor bulmam lazımaa hep ekndini düşünüyor o zaman olmaz cık
sana başka bi dr bulalım ceyceyinde gönlü olsun
evlere temizliğe gidiyor derdim ben olsam tövbe tövbe.ona neymişşbizimki çok manyaktı
geçen annemi aradı
senin kız ne yapıyor diye benden için
Yok kız, ortaokulda çaalışıyorum ben. Ben acayip baskın bir tipim, sınıf annesi bir kıllık yaparsa kavga ederim.sınıf annen var mı?doğru söyle bakk kızmayacağımmm
Yok kız, ortaokulda çaalışıyorum ben. Ben acayip baskın bir tipim, sınıf annesi bir kıllık yaparsa kavga ederim.
Aha buda bendenYok kız, ortaokulda çaalışıyorum ben. Ben acayip baskın bir tipim, sınıf annesi bir kıllık yaparsa kavga ederim.
Hem Adanalı hem de koç burcuyum. Hangisi daha fena bilemedim.Aha buda benden
ben de 4 yıl devlet ortaokulunda ingilizce derslerine girdim memleketimde.rahatsızlanınca işi bıraktım boşa zaman harcamayayım hem de faydam olur diye başladım ama çok sevdimm çocukları .onlarda beni çok severlerdi .kimi çok güzel yerlere geldi kimi de ziyan oldu gitti bebeleriminnYok kız, ortaokulda çaalışıyorum ben. Ben acayip baskın bir tipim, sınıf annesi bir kıllık yaparsa kavga ederim.
Can Sungur'un eski Wattpad yayınlarında melisle Meriç vardı izlemiş miydin onlarıaşırı iyi
can sungurun watpad incelemesi de vardı onu da öneririm
Benim branşım da İngilizce. Zümrem benim.ben de 4 yıl devlet ortaokulunda ingilizce derslerine girdim memleketimde.rahatsızlanınca işi bıraktım boşa zaman harcamayayım hem de faydam olur diye başladım ama çok sevdimm çocukları .onlarda beni çok severlerdi .kimi çok güzel yerlere geldi kimi de ziyan oldu gitti bebeleriminn
Bendeeee bilemedimHem Adanalı hem de koç burcuyum. Hangisi daha fena bilemedim.
Buda sinif annesi çıktıben de 4 yıl devlet ortaokulunda ingilizce derslerine girdim memleketimde.rahatsızlanınca işi bıraktım boşa zaman harcamayayım hem de faydam olur diye başladım ama çok sevdimm çocukları .onlarda beni çok severlerdi .kimi çok güzel yerlere geldi kimi de ziyan oldu gitti bebeleriminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?