- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.681
Kocası hamileyken karpuz almadığı için bir kilo etle mangal yapan adama kaçan abla favorimonu sevmiyorum konular günlerce sürüyor.esra erolda ekşın daha fazla
Ben de matematik özürlüyüm.Burda kimle tanışsam öğretmen İngilizce çıkıyor
Bende İngilizce özürlü bi öğrenmedim ogrenemedim gitti
Bende bayılırım matematiğeBen de matematik özürlüyüm.
bulacam sana göre biriniCeyceyin gönlünün olması için yeni bir doktor bulmam lazımTıp okursan bana birini ayarla oradan.
sınavı kazandı mi diye soruyorevlere temizliğe gidiyor derdim ben olsam tövbe tövbe.ona neymişş
aaa ben de koçumHem Adanalı hem de koç burcuyum. Hangisi daha fena bilemedim.
izlemez miyimCan Sungur'un eski Wattpad yayınlarında melisle Meriç vardı izlemiş miydin onları
iyi geeclerİyi geceler kızceler. Yarın benim de okulum başlıyor. Uyku tutmazsa uğrarım.
Perşembeden itibaren aşırı yağış olacakmış, sel uyarısı yapmışlar sanırım...İstanbul da aşşırı nemli
ben çakma öğretmenim ama.ha formasyonum var ama öğretmenlik mezunu değilimm.sınıf anneleri gibi kabara kabara gitmedim okula ha ha haBenim branşım da İngilizce. Zümrem benim.
Valla kocamın yalancısıyım kizlarPerşembeden itibaren aşırı yağış olacakmış, sel uyarısı yapmışlar sanırım...
ivettt aldık kaplarıııbi de kitap kaplama vardı o hala yapılıyor mu
Ay böyle deyince aklıma Fatih Terim geliyor, 'what can i do sometimes, it is the futbol, that is the futbol'Burda kimle tanışsam öğretmen İngilizce çıkıyor
Bende İngilizce özürlü bi öğrenmedim ogrenemedim gitti
lise missss ya bu konudaivettt aldık kaplarııı
Aman zaten öğretmenlik neymiş be sınıf anneliği varkenben çakma öğretmenim ama.ha formasyonum var ama öğretmenlik mezunu değilimm.sınıf anneleri gibi kabara kabara gitmedim okula ha ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?