- 8 Mart 2019
- 7.608
- 37.389
- 548
- 40
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.701
Sınıf anneleri ne oluyor?Aman zaten öğretmenlik neymiş be sınıf anneliği varken
kitap yazacağım:bir sınıf annesi mağdurunun anıları diyeAman zaten öğretmenlik neymiş be sınıf anneliği varken
Kaynak kitaplar da dahil olmak üzere aldığım tüm kitapların köşelerine ve sırt kısımlarına bant yapıştırırım oralar çabuk yıpranıyor diye. İlk sayfaya sağ üst köşeye ismimi yazar tarih atarım. Okurken çok ayırmam yıpranmasın diye.lise missss ya bu konuda
bazen kitabımız kapağı bile yoktu lisede
Çok havalı bi şeySınıf anneleri ne oluyor?
hiç öğrenme derim.insanı psikiyatrik vaka yapıyorlarSınıf anneleri ne oluyor?
Toplantıdan çıktım az evvel burdayım şimdi :)ben kıza daha şimdiden yurtdışından bakıyorum.ben kurtaramadım kendimi o bari kurtarsınn@hadibea dünürüm neredesinnnn?
Her okulda var mı bu sınıf anneleri? Oğlan 2 sene sonra okula başlayacakhiç öğrenme derim.insanı psikiyatrik vaka yapıyorlar
Ya ben yarıldım onları izlerkenizlemez miyim
Benim okulumda yoktuHer okulda var mı bu sınıf anneleri? Oğlan 2 sene sonra okula başlayacak
Ya zaten artık sınıfların veli WhatsApp grupları oluyor. Sınıf annesi çok gereksiz bence.Her okulda var mı bu sınıf anneleri? Oğlan 2 sene sonra okula başlayacak
benimkiler aşırı yıprandıKaynak kitaplar da dahil olmak üzere aldığım tüm kitapların köşelerine ve sırt kısımlarına bant yapıştırırım oralar çabuk yıpranıyor diye. İlk sayfaya sağ üst köşeye ismimi yazar tarih atarım. Okurken çok ayırmam yıpranmasın diye.
O daha sıkıntılı değil miYa zaten artık sınıfların veli WhatsApp grupları oluyor. Sınıf annesi çok gereksiz bence.
can sungurun aşırı dramatizeleri heleYa ben yarıldım onları izlerken
şanslısınBenim okulumda yoktu
devlette var özeli hiç bilmiyorumm.kitabımı yazayım oradan okursun burda 10 gün anlatsam yetmez maceralarımmm.Her okulda var mı bu sınıf anneleri? Oğlan 2 sene sonra okula başlayacak
Yengem özel okulda sınıf öğretmeni. Burnundan getiriyorlar.O daha sıkıntılı değil miben öğretmenlerimize ciddi anlamda üzülüyorum. Herkesin çocuğu prens ve prenses olduğundan bir sürü kral ve kraliçe ile uğraşmak kolay olmasa gerek...
Her karaktere bir ses yapıp sonra ben bunu nasıl yapıyordum diye unutması, arkaya açtığı müzikler...can sungurun aşırı dramatizeleri hele
Yok izlemedimşeyi izledin mi can sungurun bu watpaddedn gelen eleştiriler yüzünden çektiği videoyuHomer Simpson
aşırı iyi yaHer karaktere bir ses yapıp sonra ben bunu nasıl yapıyordum diye unutması, arkaya açtığı müzikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?