- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.721
Şu cinli kitapla ufufigiaşırı iyi ya
bi ara yoktu geri döndü
izle var yaYok izlemedim
Çok mu iyi ya merak ettim şimdiizle var ya
ben çok sevdimÇok mu iyi ya merak ettim şimdi
aynen kült eserler bunlarŞu cinli kitapla ufufigi
Mafyanın Hizmetçisi bir dünya klasiği meselaaynen kült eserler bunlar
Kuzu hangi bölümü bitirdinokula da sanki orda bir öğretmenmiş edasıyla bir girişleri var havalı havalı gülmekten yerlere yatarsın.sen güvenliğin dışında çocuğuu bekliyorsun ama o çok önemli şahsiyet önünden geçip içeri giriyor ha ha ha.ama cebindeki diploma da ilkokul haaaa .okula harcadığı zamanla ortaokulu bitirirdi oysa
yeni kıza ne yapalım vardıMafyanın Hizmetçisi bir dünya klasiği mesela
Sınıf annelerini koruma ve güzelleştirme meslek yüksek okuluKuzu hangi bölümü bitirdin
Sonra banlanıyormuşuzkitap topiğine önerelim bunlarıHomer Simpson
Sınıf annelerini sevmiyorum o olamaz afhjkSınıf annelerini koruma ve güzelleştirme meslek yüksek okulu
turizm lisans mezunuyum.ha bir de açıköğretimden 2 yıllık okudum da o çok kolaydı okuldan sayılmazzzKuzu hangi bölümü bitirdin
İşte H Heytttt be de güzelleştiremedi sınıf annelerini o yüzden kitap yazarak mağduriyetini anlatacakSınıf annelerini sevmiyorum o olamaz afhjk
5 cilt olacak kitabımm en azzzİşte H Heytttt be de güzelleştiremedi sınıf annelerini o yüzden kitap yazarak mağduriyetini anlatacak
Ahamm 2 üniversite bitirdin yani? 3 üniversite bitiren bacilarimiz var daha çok çalışmamız lazımturizm lisans mezunuyum.ha bir de açıköğretimden 2 yıllık okudum da o çok kolaydı okuldan sayılmazzz
suç ve cezadan çok satıcak5 cilt olacak kitabımm en azzz
Harry Potter gibi her ciltte kitapçının o önünde kuyruk olacak. Ben ön sipariş vericem 3 ay önceden5 cilt olacak kitabımm en azzz
3 üniversite nedir yav Allah gözünüzü doyursunAhamm 2 üniversite bitirdin yani? 3 üniversite bitiren bacilarimiz var daha çok çalışmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?