- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.741
imza gününe de gidicezHarry Potter gibi her ciltte kitapçının o önünde kuyruk olacak. Ben ön sipariş vericem 3 ay önceden
onlar üstün ırkk.3 üniversite bitirmeyen yok neredeyse bdv deAhamm 2 üniversite bitirdin yani? 3 üniversite bitiren bacilarimiz var daha çok çalışmamız lazım
Aralarındaki en gariban benim...lisans + yüksek lisans yaptım sadece. Birde 4 yıldır açıköğretim fakültesi uluslararası ticaret ve lojistik yönetimi 1. Sınıfım3 üniversite nedir yav Allah gözünüzü doyursun
kız ne var açıköğretimden 5 diplomada alırsınn.3 üniversite nedir yav Allah gözünüzü doyursun
misal ben 10 dil konuşuyorumonlar üstün ırkk.3 üniversite bitirmeyen yok neredeyse bdv de
Ceyceyde J.K.Rowling gibi paraya billion dollars deyip, üstüne borsa ve bitcoinde değerlendirerek dünyanın en zengin kadinlari listesine tepelerden giriş yapacakimza gününe de gidicez
Of defol lady 10 dil ne ya kültürsüz müsünmisal ben 10 dil konuşuyorum
ben aynı zamanda yüksek lisanssız hemi de işsizim.insan içine çıkmamam lazımmmmmAralarındaki en gariban benim...lisans + yüksek lisans yaptım sadece. Birde 4 yıldır açıköğretim fakültesi uluslararası ticaret ve lojistik yönetimi 1. Sınıfım
Aynı benmisal ben 10 dil konuşuyorum
onlar üstün ırkk.3 üniversite bitirmeyen yok neredeyse bdv de
En harika benim. Ben Cumhurbaşkanı başbakan genelkurmay başkanıyımAralarındaki en gariban benim...lisans + yüksek lisans yaptım sadece. Birde 4 yıldır açıköğretim fakültesi uluslararası ticaret ve lojistik yönetimi 1. Sınıfım
Gidelim bu diyardanben aynı zamanda yüksek lisanssız hemi de işsizim.insan içine çıkmamam lazımmmmm
özür dilerim ancim şartlar buna elverdiOf defol lady 10 dil ne ya kültürsüz müsün
senin eşin doktordu değil mi?ben doktor kuzenimden ara ara bahsettim diye hava atmakla ve görgüsüzlükle suçlanmış kadınım.sanki ceo adammm ha ha ha.Aynı ben
imza gününde buluşalımCeyceyde J.K.Rowling gibi paraya billion dollars deyip, üstüne borsa ve bitcoinde değerlendirerek dünyanın en zengin kadinlari listesine tepelerden giriş yapacak
senin işin var ben kendimi acil imha edeyimmmmGidelim bu diyardan
Neyse söz kimseye söylemiycem bu ayıbınıözür dilerim ancim şartlar buna elverdi
amacım bütün dilleri öğrenmekti ama işte
daha çok öğrenmemiz lazımAynı ben
teşekkür ederimNeyse söz kimseye söylemiycem bu ayıbını
Yok artıksenin eşin doktordu değil mi?ben doktor kuzenimden ara ara bahsettim diye hava atmakla ve görgüsüzlükle suçlanmış kadınım.sanki ceo adammm ha ha ha.
kuşdili sayılıyor mu?daha çok öğrenmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?