- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.761
evetkuşdili sayılıyor mu?
Evet cnm doktorsenin eşin doktordu değil mi?ben doktor kuzenimden ara ara bahsettim diye hava atmakla ve görgüsüzlükle suçlanmış kadınım.sanki ceo adammm ha ha ha.
Ahahahhah kocan olsa anlıcam, insan kuzeni ile neden hava atsın? Xkxkxkxksenin eşin doktordu değil mi?ben doktor kuzenimden ara ara bahsettim diye hava atmakla ve görgüsüzlükle suçlanmış kadınım.sanki ceo adammm ha ha ha.
ben de anlamadım valla.kardeşim olmadığından o benim kardeşim gibidir benim gibide komiktir burda güldürmek için arada anlattım yaptıklarını o bile göze batmış ha ha haAhahahhah kocan olsa anlıcam, insan kuzeni ile neden hava atsın? Xkxkxkxk
Pis fesatlarben de anlamadım valla.kardeşim olmadığından o benim kardeşim gibidir benim gibide komiktir burda güldürmek için arada anlattım yaptıklarını o bile göze batmış ha ha ha
katip bundan sonra senle hava atacağım.profilime katipsondanbir hamili kart yakınımdır ayağınızı denk alın yazacağımmAhahahhah kocan olsa anlıcam, insan kuzeni ile neden hava atsın? Xkxkxkxk
ama işime yaradı bakk.demek ki bu doktorluk önemli bir şeymiş ben de kızı doktor yapayım dedimmPis fesatlar
katip bundan sonra senle hava atacağım.profilime katipsondanbir hamili kart yakınımdır ayağınızı denk alın yazacağımm
cıkss ona seven de çok sevmeyende.benim de sevmeyenim çoğalır birden.olanlarla zor baş ediyorum yenilerinii istememmmm
Biz insan değil miyizama işime yaradı bakk.demek ki bu doktorluk önemli bir şeymiş ben de kızı doktor yapayım dedimm
Ben yarın home ofis olduğumdan 8:20 de kalkip 8:30 da pijamalarla işbaşı yapacağımhadi ben işsizim de siz neden uyumuyorsunuz ayol?benim koca uyudu söylene söylene 6 da kalkacağım diye
valla mühendislikten bir hayır göremedim açlıktan hallice yaşatıyor.dohtorlukkkk iyidir iyiiiiiii.Biz insan değil miyiz
Mühendisleri bu kadar ezmesen iyiydivalla mühendislikten bir hayır göremedim açlıktan hallice yaşatıyor.dohtorlukkkk iyidir iyiiiiiii.
suç değil de geçinemiyoruz yahuu.emekli de etmiyor devlet başka iş te yapsın adam.virüs olmasa iş hayatına dönecektim ama o da bitmiyor ki.doktorum risk grubundasın otur oturduğun yerde diyorMühendisleri bu kadar ezmesen iyiydi
Az kazanmak suç mu, ha söyle suç mu!!!
Ahh ahh bu geçim konusunu ne kadar çok konuştuksuç değil de geçinemiyoruz yahuu.emekli de etmiyor devlet başka iş te yapsın adam.virüs olmasa iş hayatına dönecektim ama o da bitmiyor ki.doktorum risk grubundasın otur oturduğun yerde diyor
artık onlar da yazmıyorlar asgari ücretle lüks yaşıyoruz diyeAhh ahh bu geçim konusunu ne kadar çok konuştukasgari ücret ile çok iyi geçinen arkadaşlar gelse de ders verseler keşke..
Diğer konuya gelirsek, doktorun ne derse o cnm. Öncelik senin sağlığın ve iyiliğingerisi iyi kötü bir şekilde hallolur.
kimin doğum günüydü yoksa kızının mıartık onlar da yazmıyorlar asgari ücretle lüks yaşıyoruz diyeayda 500 t mutfak masrafı herşeye yetiyor diyorlardı.dün bir yakınımızı 3 biz 3 onlar ki ikisi çocuk yemiyorlar köfteci yusuf a davet ettik 360 tl hesap ödedik tatlı da almadık pasta kendimiz getirdik doğum günü için.lüks bir yere gitseydik en az 600 dü o hesap .hiç evden dışarı çıkmadan yaşamaları lazım geçinmek için.
yok onunki kasım ayındakimin doğum günüydü yoksa kızının mı
akrep burcu o zamanyok onunki kasım ayında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?