geyik ordinaryus profesörleri burada

senin eşin doktordu değil mi?ben doktor kuzenimden ara ara bahsettim diye hava atmakla ve görgüsüzlükle suçlanmış kadınım.sanki ceo adammm ha ha ha.
Ahahahhah kocan olsa anlıcam, insan kuzeni ile neden hava atsın? Xkxkxkxk

Ahahahhah kocan olsa anlıcam, insan kuzeni ile neden hava atsın? Xkxkxkxk
ben de anlamadım valla.kardeşim olmadığından o benim kardeşim gibidir benim gibide komiktir burda güldürmek için arada anlattım yaptıklarını o bile göze batmış ha ha ha

Mühendisleri bu kadar ezmesen iyiydi
Az kazanmak suç mu, ha söyle suç mu!!!
suç değil de geçinemiyoruz yahuu.emekli de etmiyor devlet başka iş te yapsın adam.virüs olmasa iş hayatına dönecektim ama o da bitmiyor ki.doktorum risk grubundasın otur oturduğun yerde diyor

suç değil de geçinemiyoruz yahuu.emekli de etmiyor devlet başka iş te yapsın adam.virüs olmasa iş hayatına dönecektim ama o da bitmiyor ki.doktorum risk grubundasın otur oturduğun yerde diyor
Ahh ahh bu geçim konusunu ne kadar çok konuştuk asgari ücret ile çok iyi geçinen arkadaşlar gelse de ders verseler keşke..

Diğer konuya gelirsek, doktorun ne derse o cnm. Öncelik senin sağlığın ve iyiliğin gerisi iyi kötü bir şekilde hallolur.

artık onlar da yazmıyorlar asgari ücretle lüks yaşıyoruz diye ayda 500 t mutfak masrafı herşeye yetiyor diyorlardı.dün bir yakınımızı 3 biz 3 onlar ki ikisi çocuk yemiyorlar köfteci yusuf a davet ettik 360 tl hesap ödedik tatlı da almadık pasta kendimiz getirdik doğum günü için.lüks bir yere gitseydik en az 600 dü o hesap .hiç evden dışarı çıkmadan yaşamaları lazım geçinmek için.

kimin doğum günüydü yoksa kızının mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…