- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.781
aynen kült eserler bunlar
Gideyim de kitap topiğine alıntılayayım bunuMafyanın Hizmetçisi bir dünya klasiği mesela
irtik bini bir dir dimiliAha gene linççi grup muhabbeti başladı.
Nabüüün ceycey, annesinin WhatsApp'ına yazan küçük çocuklar gibisin. Ekranın köşesinde telefonuna bakan tek gözünün olduğu bir fotoğraf da at da tam olsun.
4 kilo patlıcan doğradım minik minik.ellerim simsiyah oldu.daha dereotu ve nane ayıklaması kaldı onları da kurutacağımm.Nabüüün ceycey, annesinin WhatsApp'ına yazan küçük çocuklar gibisin. Ekranın köşesinde telefonuna bakan tek gözünün olduğu bir fotoğraf da at da tam olsun.
Kolay gelsin ceycey, bende oğlanı gezdirmeye çıkaracağım. Akülü arabası ile gezemezse çok üzülürmüş...yoruldun mu falan diyen yok, birde çalışmak özgürlüktür derler4 kilo patlıcan doğradım minik minik.ellerim simsiyah oldu.daha dereotu ve nane ayıklaması kaldı onları da kurutacağımm.
aa çocuklar için herşeye değer.gezdir de gel annesiKolay gelsin ceycey, bende oğlanı gezdirmeye çıkaracağım. Akülü arabası ile gezemezse çok üzülürmüş...yoruldun mu falan diyen yok, birde çalışmak özgürlüktür derler
Çok stresliyim.
aaa neden?Çok stresliyim.
Yarın çocuğu okula götürcem. Yenilik beni gerer hep.aaa neden?
Kolay gele. Ben de totomu kaldırabilirsem domates alıp konserve yapacağım güya.4 kilo patlıcan doğradım minik minik.ellerim simsiyah oldu.daha dereotu ve nane ayıklaması kaldı onları da kurutacağımm.
Aha aynı ben. Benim gibi sosyal fobin mi var senin de?Yarın çocuğu okula götürcem. Yenilik beni gerer hep.
Evet, çok seviniyor çocuk. Rahatlıyorum böyle olunca, okulun ilk günleri hep gergin olurdum ben.Aha aynı ben. Benim gibi sosyal fobin mi var senin de?
Biraz takılınca geçiyordur eminim, bende öyle oluyor. Sırf bu sıkıntı yüzünden tayin istemiyorum, taşımalı köy okulunda çalışıyorum.Evet, çok seviniyor çocuk. Rahatlıyorum böyle olunca, okulun ilk günleri hep gergin olurdum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?