- 19 Mayıs 2020
- 48.053
- 216.255
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.801
Ben okulu bitiremedim işte, yineleyen depresyon da var. Bitirsem nasıl öğretmenlik yapardım, şimdi çocuklar da fena veliler de, uğraşamam ben.Biraz takılınca geçiyordur eminim, bende öyle oluyor. Sırf bu sıkıntı yüzünden tayin istemiyorum, taşımalı köy okulunda çalışıyorum.
Bende de var depresyon. Tedavi de gördüm ama ara ara geliyor gene. Dışarıdan bakan kimse inanmıyor bendeki sorunlara. Çok iyi kamufle ediyorum, ama içten içe huzursuzum. Doktorum söylemese sosyal fobim olduğunun ben bile farkında değildim.Ben okulu bitiremedim işte, yineleyen depresyon da var. Bitirsem nasıl öğretmenlik yapardım, şimdi çocuklar da fena veliler de, uğraşamam ben.
İyiyiz yarı hemşerim sen nasılsın?Merabayın
Nasılsınız
Beni fark ediyorlar. İstanbul 'a evlenip geldim, eşimin arkadaşları ilk seferde tuhaf olduğumu düşündü, sonra normalleşince benim böyle olduğumu anladılar. Eşim de zaten söylemiş, sıkıntısı var diye, bilen var bilmeyen var bu hastalıkları.Bende de var depresyon. Tedavi de gördüm ama ara ara geliyor gene. Dışarıdan bakan kimse inanmıyor bendeki sorunlara. Çok iyi kamufle ediyorum, ama içten içe huzursuzum. Doktorum söylemese sosyal fobim olduğunun ben bile farkında değildim.
Allah kahretsin yine mi bir şey kaçırdım ben ya ooofAha gene linççi grup muhabbeti başladı.
Ben de iyiyim heyecanla akşam olmasını bekledimİyiyiz yarı hemşerim sen nasılsın?
Evet benim meşhur eltiyi bilirsin, manyak bir türlü anlyamadı tanışır tanışmaz deli gibi yapışmıştı bana.Beni fark ediyorlar. İstanbul 'a evlenip geldim, eşimin arkadaşları ilk seferde tuhaf olduğumu düşündü, sonra normalleşince benim böyle olduğumu anladılar. Eşim de zaten söylemiş, sıkıntısı var diye, bilen var bilmeyen var bu hastalıkları.
Adana ile nereden bağlantın var?Ben de iyiyim heyecanla akşam olmasını bekledim
Aynı şekilde kimse benim anksiyete bozukluğum olduğuna inanmaz. En gergin olduğum anlarda defalarca insanlar ne kadar rahat ve havalı olduğumu söylemişlerdir. İnsan öyle yaşamayı öğreniyor herhalde bir yerde.Bende de var depresyon. Tedavi de gördüm ama ara ara geliyor gene. Dışarıdan bakan kimse inanmıyor bendeki sorunlara. Çok iyi kamufle ediyorum, ama içten içe huzursuzum. Doktorum söylemese sosyal fobim olduğunun ben bile farkında değildim.
Babam Adanalı annem Sivaslı oradan bağlantım varAdana ile nereden bağlantın var?
Kamufle olmayı öğreniyoruz.Aynı şekilde kimse benim anksiyete bozukluğum olduğuna inanmaz. En gergin olduğum anlarda defalarca insanlar ne kadar rahat ve havalı olduğumu söylemişlerdir. İnsan öyle yaşamayı öğreniyor herhalde bir yerde.
Neresinden biliyor musun?Babam Adanalı annem Sivaslı oradan bağlantım var
Hastanede ettiklerini biliyorum, manyak tanısı koymama yetmişti ahahahah. Neden yapıştı?Evet benim meşhur eltiyi bilirsin, manyak bir türlü anlyamadı tanışır tanışmaz deli gibi yapışmıştı bana.Ay sinirlerim bozuldu
MerkezNeresinden biliyor musun?
Bu sıkıntımdan arkadaşlara bahsetmedim. Demir gibiyim işte, mahallede. Herifi darlıyorum.Kamufle olmayı öğreniyoruz.
Benimle tanışmadan önce hem kaynım, hem kayınvalidem çok bahsedip övmüşler. Bu da bana yanaşınca iyi olacağını düşündü aklınca işte. Ama bilmiyor ki karşısındaki daha manyakHastanede ettiklerini biliyorum, manyak tanısı koymama yetmişti ahahahah. Neden yapıştı?
Araplık var mı?Merkez
İnteresting. Beni kimse övmedi ya kskdkdkdk. Yürüyen tuhaflığım ben.Benimle tanışmadan önce hem kaynım, hem kayınvalidem çok bahsedip övmüşler. Bu da bana yanaşınca iyi olacağını düşündü aklınca işte. Ama bilmiyor ki karşısındaki daha manyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?