geyik ordinaryus profesörleri burada

Biraz takılınca geçiyordur eminim, bende öyle oluyor. Sırf bu sıkıntı yüzünden tayin istemiyorum, taşımalı köy okulunda çalışıyorum.
Ben okulu bitiremedim işte, yineleyen depresyon da var. Bitirsem nasıl öğretmenlik yapardım, şimdi çocuklar da fena veliler de, uğraşamam ben.

Ben okulu bitiremedim işte, yineleyen depresyon da var. Bitirsem nasıl öğretmenlik yapardım, şimdi çocuklar da fena veliler de, uğraşamam ben.
Bende de var depresyon. Tedavi de gördüm ama ara ara geliyor gene. Dışarıdan bakan kimse inanmıyor bendeki sorunlara. Çok iyi kamufle ediyorum, ama içten içe huzursuzum. Doktorum söylemese sosyal fobim olduğunun ben bile farkında değildim.

Beni fark ediyorlar. İstanbul 'a evlenip geldim, eşimin arkadaşları ilk seferde tuhaf olduğumu düşündü, sonra normalleşince benim böyle olduğumu anladılar. Eşim de zaten söylemiş, sıkıntısı var diye, bilen var bilmeyen var bu hastalıkları.

Evet benim meşhur eltiyi bilirsin, manyak bir türlü anlyamadı tanışır tanışmaz deli gibi yapışmıştı bana. Ay sinirlerim bozuldu

Aynı şekilde kimse benim anksiyete bozukluğum olduğuna inanmaz. En gergin olduğum anlarda defalarca insanlar ne kadar rahat ve havalı olduğumu söylemişlerdir. İnsan öyle yaşamayı öğreniyor herhalde bir yerde.

Kamufle olmayı öğreniyoruz.

Evet benim meşhur eltiyi bilirsin, manyak bir türlü anlyamadı tanışır tanışmaz deli gibi yapışmıştı bana. Ay sinirlerim bozuldu
Hastanede ettiklerini biliyorum, manyak tanısı koymama yetmişti ahahahah. Neden yapıştı?

Hastanede ettiklerini biliyorum, manyak tanısı koymama yetmişti ahahahah. Neden yapıştı?
Benimle tanışmadan önce hem kaynım, hem kayınvalidem çok bahsedip övmüşler. Bu da bana yanaşınca iyi olacağını düşündü aklınca işte. Ama bilmiyor ki karşısındaki daha manyak

Benimle tanışmadan önce hem kaynım, hem kayınvalidem çok bahsedip övmüşler. Bu da bana yanaşınca iyi olacağını düşündü aklınca işte. Ama bilmiyor ki karşısındaki daha manyak
İnteresting. Beni kimse övmedi ya kskdkdkdk. Yürüyen tuhaflığım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…