- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.821
YokAraplık var mı?
Benim kayınvalidemle ilginç bir ilişkim var. Huyları benle çok benzer. O yüzden beni çok sever.İnteresting. Beni kimse övmedi ya kskdkdkdk. Yürüyen tuhaflığım ben.
Hmmm tahminde bulunayım merkez ve Arap değilsen yörük müsün? Yanlış anlama beni sadece tanımaya çalışıyorum.
Biz seni her halinle seviyoruz. Reelde seninle çok iyi arkadaş oluruz gibi düşünüyorum.İnteresting. Beni kimse övmedi ya kskdkdkdk. Yürüyen tuhaflığım ben.
Yörük de değilim. Yani şöyle babaannemler merkezde yaşıyor, halamlar ceyhanda. Asıl çıkış yeri neresi bilmiyorum. Arap kökenli değiliz. Yörük de değiliz diye biliyorum çünkü onların farklı adetleri oluyor sanırım.Hmmm tahminde bulunayım merkez ve Arap değilsen yörük müsün? Yanlış anlama beni sadece tanımaya çalışıyorum.
Kaynanam lafta herkesi çok sever ama aslında içinde sevgi yoktur. Çocuklarını bile sevmez. Bunu biliyoruz.Benim kayınvalidemle ilginç bir ilişkim var. Huyları benle çok benzer. O yüzden beni çok sever.
İnternet olmasa ben kendim gibi birilerini bulamazdım.Biz seni her halinle seviyoruz. Reelde seninle çok iyi arkadaş oluruz gibi düşünüyorum.
Hmmm annemler de Kadirli'den onlar da ne Arap ne de yörük. Farsak deniyor sanırım. Adana'nınnen sevdiğim yanı bu biliyor musun? Çeşit çeşit kültür bir araya gelip harmanlanmış ve bu sayede müthiş bir hoşgörü oluşmuş.Yörük de değilim. Yani şöyle babaannemler merkezde yaşıyor, halamlar ceyhanda. Asıl çıkış yeri neresi bilmiyorum. Arap kökenli değiliz. Yörük de değiliz diye biliyorum çünkü onların farklı adetleri oluyor sanırım.
Evet bu gerçekten harika. Eskiden Kadirli de Adana'ya bağlıymış sanırım öyle bir şey duymuştumHmmm annemler de Kadirli'den onlar da ne Arap ne de yörük. Farsak deniyor sanırım. Adana'nınnen sevdiğim yanı bu biliyor musun? Çeşit çeşit kültür bir araya gelip harmanlanmış ve bu sayede müthiş bir hoşgörü oluşmuş.
Gözlerini atsana bi.Yörük de değilim. Yani şöyle babaannemler merkezde yaşıyor, halamlar ceyhanda. Asıl çıkış yeri neresi bilmiyorum. Arap kökenli değiliz. Yörük de değiliz diye biliyorum çünkü onların farklı adetleri oluyor sanırım.
Evet benim çocukluğumda bağlıydı. Osmaniye'ye bağladıklarında ergendim.Evet bu gerçekten harika. Eskiden Kadirli de Adana'ya bağlıymış sanırım öyle bir şey duymuştum
Gözlerini atsana bi.
Kadirli'ye gitmiştim birkaç kere akraba ziyaretine. Küçük bir şehrin ilçesi için oldukça gelişmiş bence.Evet benim çocukluğumda bağlıydı. Osmaniye'ye bağladıklarında ergendim.
Çerkez olabilir misin? Abimin eşi Çerkez onun gözlerine çok benziyor
Aaaa, benim kız gibi. Ben yörüğüm, annemin tarafından almış benim kız gözlerini.
Evet çoğunluk okur, o çoğunluğun çoğu da öğretmen olur.Kadirli'ye gitmiştim birkaç kere akraba ziyaretine. Küçük bir şehrin ilçesi için oldukça gelişmiş bence.
Öyle mi? O kesin değil diye biliyorumÇerkez olabilir misin? Abimin eşi Çerkez onun gözlerine çok benziyor
Yörükler de bazısı böyle.Çerkez olabilir misin? Abimin eşi Çerkez onun gözlerine çok benziyor
Lens var ama o fotoğrafta. Gözüm bozuk, renkli lens kullanıyorum. Normalde kahverengi.Aaaa, benim kız gibi. Ben yörüğüm, annemin tarafından almış benim kız gözlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?