- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.841
Babam da yörük. Aydın aslımız.Aaaa, benim kız gibi. Ben yörüğüm, annemin tarafından almış benim kız gözlerini.
Egeli insanlar bana çok sempatik geliyorBabam da yörük. Aydın aslımız.
Ben Manisalıyım.Babam da yörük. Aydın aslımız.
Bizimkiler birkaç kuşak önce çıkmışlar oradan. Aydın'dan Antalya'ya oradan da Adana'ya gelmişler.Egeli insanlar bana çok sempatik geliyor
Sıcak memleket seviyorlarmış sanırımBizimkiler birkaç kuşak önce çıkmışlar oradan. Aydın'dan Antalya'ya oradan da Adana'ya gelmişler.
Annemler Karaman tarafı, babamlar Adana tarafından gelmiş gözüküyor ulaşılabilen en son Osmanlı kayıtlarında.Bizimkiler birkaç kuşak önce çıkmışlar oradan. Aydın'dan Antalya'ya oradan da Adana'ya gelmişler.
Ben de sıcak severim. Sivas'ta buz kalıbı olarak kalırdım herhalde.Sıcak memleket seviyorlarmış sanırım
Kışın felaket oluyor gerçekten. Eskiden daha kötüymüş. Kışın sokakta yürürken kirpikleri donuyormuş insanların. Şimdi o kadar değil. Yazın da pek sıcak. Kaç gündür yanıyoruz. Ama işte nem yok o artısı var.Ben de sıcak severim. Sivas'ta buz kalıbı olarak kalırdım herhalde.
Akraba çıkabilirizAnnemler Karaman tarafı, babamlar Adana tarafından gelmiş gözüküyor ulaşılabilen en son Osmanlı kayıtlarında.
Bizim orda Kınık var, ama annemlerden emin değilim, zaten onların tarafı memleketin diğer taraflarına pek benzemez.Akraba çıkabilirizhangi yörük boyu biliyor musun?
Hmm benim babaannem Honamlı, dedem Karaevli yörüğü. Eşim de Karakoyunlu.Bizim orda Kınık var, ama annemlerden emin değilim, zaten onların tarafı memleketin diğer taraflarına pek benzemez.
süpersinnnAy ben bugün çok keyifliyim çok güzel ders çalıştım
Vay anasını tarih kitabı gibi aileHmm benim babaannem Honamlı, dedem Karaevli yörüğü. Eşim de Karakoyunlu.
katip benim kankimmm vermemm kimselereeeBiz seni her halinle seviyoruz. Reelde seninle çok iyi arkadaş oluruz gibi düşünüyorum.
selendi de annem öğretmenlik yapmıştıBen Manisalıyım.
Sınıf anneliği de yapmış mıydıselendi de annem öğretmenlik yapmıştı
Ne zaman?selendi de annem öğretmenlik yapmıştı
Bak sana daha ilginç bir bilgi vereyim. Bizimkiler göçebe olduğu için dedeme kadarki herkesin doğum yerine "Aşiret" yazılmış. Doğum yerleri bile belli değil.Vay anasını tarih kitabı gibi aile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?