- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.861
Siz yanımızda bir süre staj yapın bakem.
Aaa aşiret yazılması çok ilginç gerçekten. Ay bebek babuş düşünemedim ya birdenBak sana daha ilginç bir bilgi vereyim. Bizimkiler göçebe olduğu için dedeme kadarki herkesin doğum yerine "Aşiret" yazılmış. Doğum yerleri bile belli değil.
Bir de büyük büyük dedelerimizden birinin adı Babuş. Alakasız ama aklıma geldi.
aa bu benYarın çocuğu okula götürcem. Yenilik beni gerer hep.
oooooo on yıllarca yıl önceNe zaman?
sosyal fobi beni de kötü ediyorBende de var depresyon. Tedavi de gördüm ama ara ara geliyor gene. Dışarıdan bakan kimse inanmıyor bendeki sorunlara. Çok iyi kamufle ediyorum, ama içten içe huzursuzum. Doktorum söylemese sosyal fobim olduğunun ben bile farkında değildim.
Babam 60 yaşında var, belki biliyordur. Öğretmen.oooooo on yıllarca yıl önce
haftasonları neden dışarı çıkmıyorsun?illa bir arkadaşın olması gerekmiyor ki yanında.bir şey almanda gerekmiyor.çık dolaş açıllsosyal fobi beni de kötü ediyor
Eşim beni evden sürükleyerek çıkarıyor resmen. Yoksa eve yapışık yaşayacağım ben de.sosyal fobi beni de kötü ediyor
annem 73 olacak sanmam bilebileceğini.3 eylül ilkokulu vardı orada hala duruyorsaBabam 60 yaşında var, belki biliyordur. Öğretmen.
oooooo on yıllarca yıl önce
Hadi tanıdık çıkın.Babam 60 yaşında var, belki biliyordur. Öğretmen.
geldim
Canım kankimgeldim
Gedin ötede kalpleşin. Biz hiç böyle şeyler yapıyor muyuz?Canım kankim
aşkom benimCanım kankim
Kalp kalp kalp bissürü bissürü kalpcotard sendromu gel sarılalım bu ergenuslar gruplaştı.biz de acil gruplaşalım
bi yere giderken niye gidiyoruz diye kabga ediyorumEşim beni evden sürükleyerek çıkarıyor resmen. Yoksa eve yapışık yaşayacağım ben de.
Duruyor, babamın çalışmadığı okul kalmadı ki zaten, iki erkek kardeşim de orda okudu.annem 73 olacak sanmam bilebileceğini.3 eylül ilkokulu vardı orada hala duruyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?