- 10 Nisan 2014
- 43.971
- 116.731
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.881
aslında çıkmak isterim amalar var iştehaftasonları neden dışarı çıkmıyorsun?illa bir arkadaşın olması gerekmiyor ki yanında.bir şey almanda gerekmiyor.çık dolaş açıll
ablalara saygıı biraz.bir ayağımız çukurda sayılır bizimmm
estagfirullahablalara saygıı biraz.bir ayağımız çukurda sayılır bizimmm
bak tanıdık çıktıkk katipp.kan çekiyormuş meğersemmmmDuruyor, babamın çalışmadığı okul kalmadı ki zaten, iki erkek kardeşim de orda okudu.
Ağzından yel alsın olur mu öyle şey daha biz size çocukları uyutamıyoruz diye şikayet edeceğiz, siz bize torunlarınız anlatacaksınızablalara saygıı biraz.bir ayağımız çukurda sayılır bizimmm
torun morun bakmam ben yaşlılığımda ibizaya hawaii ye gideceğimmAğzından yel alsın olur mu öyle şey daha biz size çocukları uyutamıyoruz diye şikayet edeceğiz, siz bize torunlarınız anlatacaksınız
Gel gel korkma
Cin Ali okudum sayılıyor mu?Gel gel korkmaokumalar bu ay iyi ilerledi
Kitap hedeflerini görünce gözüm korktu. Ben bu yıl neredeyse hiç kitap bitirmedim.Gel gel korkmaokumalar bu ay iyi ilerledi
Kaç yıldır okumuyorsunCin Ali okudum sayılıyor mu?
Geçen yıl ben de öyleydim. Topiği açınca ben de motive oldum. Beraber okumak iyi oluyorKitap hedeflerini görünce gözüm korktu. Ben bu yıl neredeyse hiç kitap bitirmedim.
ben hergün yarım saat okuyorum.eskiden okuma hastasıydım haftada 3 kitap bitirirdim üstüne aktüel tempo gazeteler ne bulsam okurdum.baktım ki okudukça herşeyi daha iyi anlayıp daha çok üzülüyorum 3 yıldır pek okumuyorum.yaşasınn bilmemekk ve cahallıkkkkkkKitap hedeflerini görünce gözüm korktu. Ben bu yıl neredeyse hiç kitap bitirmedim.
Tamam yarın ayın ilk günü. Katılayım gruba. Kitabımı da seçtim.Geçen yıl ben de öyleydim. Topiği açınca ben de motive oldum. Beraber okumak iyi oluyor
okuyorum okuyorummm ama yarım saate düşürdüm günde.Kaç yıldır okumuyorsun
Siz cin Ali'yi bilir misiniz yavrıııım?an ile ben de watpadden gidiyoruzHomer Simpson
NerdeeeeeeSiz cin Ali'yi bilir misiniz yavrıııım?
annemlerden duardımSiz cin Ali'yi bilir misiniz yavrıııım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?