- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.901
başkanlığı dönüşümlü yapalım birer hafta .hak geçmesinn
Geçmiş olsun. Umarım hasarsız atlatırsınız.Selamün aleyküm milletnasılsınız? Benim büyük oğlan hasta biraz , test yaptım pozitif çıktı . Bizimde artık nurtopu gibi bir coronamız var artık
geçmiş olsunSelamün aleyküm milletnasılsınız? Benim büyük oğlan hasta biraz , test yaptım pozitif çıktı . Bizimde artık nurtopu gibi bir coronamız var artık
Yaaa yapma canim cok geçmiş olsun kac yasinda cok geçmiş olsunSelamün aleyküm milletnasılsınız? Benim büyük oğlan hasta biraz , test yaptım pozitif çıktı . Bizimde artık nurtopu gibi bir coronamız var artık
aaaaa benim damat corona mı olduuu?kolayca atlatır inşallah.çok geçmiş olsunSelamün aleyküm milletnasılsınız? Benim büyük oğlan hasta biraz , test yaptım pozitif çıktı . Bizimde artık nurtopu gibi bir coronamız var artık
saygı duruşundayım efendim şu an o yüzden yazamadım
Teşekkürler , şimdilik sadece grip belirtileri ve yüksek ateş. Küçük oğlanda hafif hasta ama ona test yapılmıyor.Geçmiş olsun. Umarım hasarsız atlatırsınız.
Teşekkürler. 14 yaşındaYaaa yapma canim cok geçmiş olsun kac yasinda cok geçmiş olsun
Tamam sen ibizayı anlat o da olurtorun morun bakmam ben yaşlılığımda ibizaya hawaii ye gideceğimm
Evet senin müstakbel damat hastaaaaaa benim damat corona mı olduuu?kolayca atlatır inşallah.çok geçmiş olsun
Çember gittikçe daralıyor artık. Kaçmak zorlaştı. Önemli olan hasarsız atlatabilmek.Teşekkürler , şimdilik sadece grip belirtileri ve yüksek ateş. Küçük oğlanda hafif hasta ama ona test yapılmıyor.
Tabii asıl klasikler Wattpad'dean ile ben de watpadden gidiyoruzHomer Simpson
Ins hemencecik sağlığına kavuşur canimTeşekkürler. 14 yaşında
Zaten bu ikinci turumuz. Her sene oluruz artık , alıştık nasıl olsaÇember gittikçe daralıyor artık. Kaçmak zorlaştı. Önemli olan hasarsız atlatabilmek.
açtım ve 5 bölüm mafyanın hizmetçisi okudumTabii asıl klasikler Wattpad'de
haftaya okul açılıyor.bize de gelir muhtemelen bu coronaEvet senin müstakbel damat hasta
Çok çok geçmiş olsun, inşallah sıkıntısız atlatırsınızSelamün aleyküm milletnasılsınız? Benim büyük oğlan hasta biraz , test yaptım pozitif çıktı . Bizimde artık nurtopu gibi bir coronamız var artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?