- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.921
Bizim iki hafta oluyor açılalı , zaten her yerde artış varmıs .haftaya okul açılıyor.bize de gelir muhtemelen bu corona
gerçek vaka ve ölüm sayısını biliyorum da buraya yazamam ban sebebi oluyorBizim iki hafta oluyor açılalı , zaten her yerde artış varmıs .
Deme kız bugun benim sipa ogretmeninin eline yapışmış 2 saathaftaya okul açılıyor.bize de gelir muhtemelen bu corona
Teşekkürler , geçen senede olmuşlardı ama bu seneki semptomlar biraz daha farklı tıpatıp gribi andırıyor.Çok çok geçmiş olsun, inşallah sıkıntısız atlatırsınız
AA neden ? Devlet sırrı gibi bişey mi ? Artış var ama ölüm sayısı neredeyse sıfır allahtangerçek vaka ve ölüm sayısını biliyorum da buraya yazamam ban sebebi oluyor
delta fazla mı isveçte?bizde ki vakaların çoğu delta varyantı artıkTeşekkürler , geçen senede olmuşlardı ama bu seneki semptomlar biraz daha farklı tıpatıp gribi andırıyor.
Onlar kaslı Ali yi bilirSiz cin Ali'yi bilir misiniz yavrıııım?
virüsü yenmek üzereyiz ekonomi de çok eyiii demek zorundayız daAA neden ? Devlet sırrı gibi bişey mi ? Artış var ama ölüm sayısı neredeyse sıfır allahtan
can sungur öneriyorum sizeHomer Simpson Ladycharms whatpad ne kele? Ben düz insanım. Kitabın kokusunu almam lazım. Hatta çoğu zaman sahaftan alıyorum kitapları. Hoşuma gidiyor.
Sonra o sayfaları çevirirken gelen hışırtı sesi... Takılan sayfaları açmak için yaladığın parmaklardaki ıslaklık...
Kendimden geçtim.( Seni kıskandım demeyip benim kocam bana pırlanta aldı taaam mı diye saldırıya geçen insan moduna girdim.)
Delta Melta bilmiyorum ama mutasyona uğradığı bir gerçek , ve çok çabuk bulaşıyor.delta fazla mı isveçte?bizde ki vakaların çoğu delta varyantı artık
muhammed aliyi duymuşlardır amaOnlar kaslı Ali yi bilir
Bende kitap kokusunu almadan yapamam. Wattpad falan benim gibi yaşlılara hitap etmiyor, fazla genç işiHomer Simpson Ladycharms whatpad ne kele? Ben düz insanım. Kitabın kokusunu almam lazım. Hatta çoğu zaman sahaftan alıyorum kitapları. Hoşuma gidiyor.
Sonra o sayfaları çevirirken gelen hışırtı sesi... Takılan sayfaları açmak için yaladığın parmaklardaki ıslaklık...
Kendimden geçtim.( Seni kıskandım demeyip benim kocam bana pırlanta aldı taaam mı diye saldırıya geçen insan moduna girdim.)
Sanmammuhammed aliyi duymuşlardır ama
Kendimiz kandıralım bi güzelvirüsü yenmek üzereyiz ekonomi de çok eyiii demek zorundayız da
ama o kaslıydıOnlar kaslı Ali yi bilir
Siz cin Ali'yi bilir misiniz yavrıııım?
Reis ne derse şahsen inanıyorumKendimiz kandıralım bi güzel
bunlardan hiç vermediler bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?