- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.941
Enem nereden biliyorsunuz siz bunu? Bizim 1. sınıfta okuduğumuz kitaplar.
Bende ona inanana inanırım , siz önden inanın ben arkanızdan takip ediyorumReis ne derse şahsen inanıyorum
Kol kola gidelimBende ona inanana inanırım , siz önden inanın ben arkanızdan takip ediyorum
Hayır en çok ben inanırım lütfen.Bende ona inanana inanırım , siz önden inanın ben arkanızdan takip ediyorum
Of Ayşegül'ün de yemediği bok yoktu. Onun o yaşta yaptıklarını ben hâlâ yapamadımannemlerden duardım
ayşegül vardı
1. sınıfa mı gittiniz ne kadar banalll.ben gitmedim deEnem nereden biliyorsunuz siz bunu? Bizim 1. sınıfta okuduğumuz kitaplar.
Yalnız ben de cin Ali yi bilmiyorum
Katiyen kabul etmiyorum , ben daha çok inanıyorum . Yalanım varsa yüce tayyip çarpsınHayır en çok ben inanırım lütfen.
bad girl ayşegülOf Ayşegül'ün de yemediği bok yoktu. Onun o yaşta yaptıklarını ben hâlâ yapamadım
Kankııııı bunlar benı görmedı beykoz cumhuriyet köyünü biliyor musun yarın oraya gıtmem gerekOnlar kaslı Ali yi bilir
Sınıf mı atladın? Pis zeki hemen çık bu başlıktan.1. sınıfa mı gittiniz ne kadar banalll.ben gitmedim de
Aaa keleHomer Simpson Ladycharms whatpad ne kele? Ben düz insanım. Kitabın kokusunu almam lazım. Hatta çoğu zaman sahaftan alıyorum kitapları. Hoşuma gidiyor.
Sonra o sayfaları çevirirken gelen hışırtı sesi... Takılan sayfaları açmak için yaladığın parmaklardaki ıslaklık...
Kendimden geçtim.( Seni kıskandım demeyip benim kocam bana pırlanta aldı taaam mı diye saldırıya geçen insan moduna girdim.)
ben gördüm ama beykozu bilmiyorum istanbulda de miKankııııı bunlar benı görmedı beykoz cumhuriyet köyünü biliyor musun yarın oraya gıtmem gerek
Ben gö. zünün gılıyım, lütfen. Ay ban geliyor.Katiyen kabul etmiyorum , ben daha çok inanıyorum . Yalanım varsa yüce tayyip çarpsın
Teessüf ederim önce ben dedim amaHayır en çok ben inanırım lütfen.
Sesli güldümOnlar kaslı Ali yi bilir
Evet ıstanbul canımben gördüm ama beykozu bilmiyorum istanbulda de mi
yok be zekilikten değil bakıcı bulamamaktan.sınıfın bir köşesinde tam 2 yıl geçirdim .ee okuma yazmayı matematiği öğrenivermişimmm.1. sınıfa başladım herkes çizgi çizerken ben de getirdiğim kitabı okumaya başladım.öğretmen okuttu yazdırdı matematik sordu.ne işi var bunun birinci sınıfta dedi.2. sınıfa geçirildim 2 hafta sonraSınıf mı atladın? Pis zeki hemen çık bu başlıktan.
Bencede gelsin söyle şooop diyeBen gö. zünün gılıyım, lütfen. Ay ban geliyor.
Gözlerini devirdi, omzunu silktiama o kaslıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?