- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.141
dayısıs ankaradymışaaa sen sivasta yaşamıyormuydun?etimesgutta nereden çıktı?ben etimesgut belediyesine bağlı bir yerde yaşıyorum
ben de diş randevusuna gitmeden önce heyecanlanıyorumHer gittiğimde bana 45 - 50 dakika zaman ayırıyor. Ben istersem tabii seans daha erken de bitebiliyor. O süreç bana çok iyi geliyor ama işte o gitmeden önceki sinir bozucu zaman dilimi...
Dayımlar orada yaşıyor. Bu yaz sınavdan sonra gitmiştim hatta. Yoksa ben Sivas'tayım. Susuz mahallesinde yaşıyorlar dayımlaraaa sen sivasta yaşamıyormuydun?etimesgutta nereden çıktı?ben etimesgut belediyesine bağlı bir yerde yaşıyorum
dayısı komşum çıkarmışşdayısıs ankaradymış
Ayy ne zamandır tel tedavisi görüyorsunben de diş randevusuna gitmeden önce heyecanlanıyorum
orada eski bi öğretmenim oturyorDayımlar orada yaşıyor. Bu yaz sınavdan sonra gitmiştim hatta. Yoksa ben Sivas'tayım. Susuz mahallesinde yaşıyorlar dayımlar
orayı bilmiyorum isim olarak ama görmüşümdür.Dayımlar orada yaşıyor. Bu yaz sınavdan sonra gitmiştim hatta. Yoksa ben Sivas'tayım. Susuz mahallesinde yaşıyorlar dayımlar
Ya of keşke seni iki ay falan önce tanımış olsaydım yaaaaaa yakın benim oturduğum yere
lise 2 den beriAyy ne zamandır tel tedavisi görüyorsun
neresi oluyor bu susuz tam olarak?orada eski bi öğretmenim oturyor
Yengem öğretmenorada eski bi öğretmenim oturyor
keşkeYa of keşke seni iki ay falan önce tanımış olsaydım yaa
Valla bilmiyorum ki ben pekneresi oluyor bu susuz tam olarak?
saray ı biliyor musun oraya yakınneresi oluyor bu susuz tam olarak?
emekli oldu kadınYengem öğretmen
Zaten yengem de çocuk gelişimi öğretmeniemekli oldu kadın
hangi saray cumhurbaşkanlığı sarayı mı?orası beştepe değil mi?saray ı biliyor musun oraya yakın
saray ilçesihangi saray cumhurbaşkanlığı sarayı mı?orası beştepe değil mi?
sınıf öğretmenimdiZaten yengem de çocuk gelişimi öğretmeni
ha eryamanda bu susuzzz.bana çok uzaksaray ilçesi
göksu parkının ilerisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?