- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.161
arada kalmış bi yer birazha eryamanda bu susuzzz.bana çok uzak
Ya anneannemle dedem vardı bir de üç günlüğüne gittik o yüzden öyle çok gezemedik. Bir alışveriş merkezine gittik. Göksu parkı, sosyete pazarı. Daha çok dayımla yengemle ve kuzenlerimle vakit geçirdim. Yine de güzeldi.sınıf öğretmenimdi
eee neler yaptın ankarada
Aynen aynen Eryamanha eryamanda bu susuzzz.bana çok uzak
eryamanda medicana okulları burs verdi kızıma da uzak diye kabul etmedik.taşınmak gerekiyorduarada kalmış bi yer biraz
sincana da yakın
yenimahalle diye geçiyor yine konum olarak
eğer gelirsen eymire gideriz ora da çok güzelYa anneannemle dedem vardı bir de üç günlüğüne gittik o yüzden öyle çok gezemedik. Bir alışveriş merkezine gittik. Göksu parkı, sosyete pazarı. Daha çok dayımla yengemle ve kuzenlerimle vakit geçirdim. Yine de güzeldi.
eryaman bazen bize de uzak geliyor anca metroylaeryamanda medicana okulları burs verdi kızıma da uzak diye kabul etmedik.taşınmak gerekiyordu
ben bekarken ve çalışıyorken beşevlerde dişçiliğin olduğu arada oturuyordum.metro dibimdeydi heryere kolayca gidiyordum.şimdi oturduğum yer şehire uzak arabasız asla yaşanmazeryaman bazen bize de uzak geliyor anca metroyla
Aynen lady ben Etimesgut mu demiştim dayım da evet ama ekskiden susuz köymüş sonra mahalle olmuş Yenimahalleye bağlı demişti. Eryaman Etimesguttaysa ve susuz da Eryamandaysa nasıl Yenimahalleye bağlı oluyor anlayamadım ama gittik işte bir eve güzeldi sbsnsnarada kalmış bi yer biraz
sincana da yakın
yenimahalle diye geçiyor yine konum olarak
Ayy tabi sen nereye istersen giderizeğer gelirsen eymire gideriz ora da çok güzel
az kaldı çıkma teklif edeceksiniz birbirinize yeter daaaaaaaAyy tabi sen nereye istersen gideriz
Benim de kuzenim Bahçeşehir'den burs kazandı. Bu yıl orada başladı beşinci sınıfa.eryamanda medicana okulları burs verdi kızıma da uzak diye kabul etmedik.taşınmak gerekiyordu
oraları çok iyi biliyorumben bekarken ve çalışıyorken beşevlerde dişçiliğin olduğu arada oturuyordum.metro dibimdeydi heryere kolayca gidiyordum.şimdi oturduğum yer şehire uzak arabasız asla yaşanmaz
Sen de benim gibi kaktüsçüsün.İşte bu da benim evladım Muhittin
Eki Görüntüle 2910128
Hshsjsjsjsjskskwkwsmbdejkwkw evet öyle olmuş biraz. Neyseaz kaldı çıkma teklif edeceksiniz birbirinize yeter daaaaaaa
batıkent çevre yolundan gidilebilyor belki ondan olabilirAynen lady ben Etimesgut mu demiştim dayım da evet ama ekskiden susuz köymüş sonra mahalle olmuş Yenimahalleye bağlı demişti. Eryaman Etimesguttaysa ve susuz da Eryamandaysa nasıl Yenimahalleye bağlı oluyor anlayamadım ama gittik işte bir eve güzeldi sbsnsn
senin isteğinde önemli canımAyy tabi sen nereye istersen gideriz
birbirimize love mız bakiaz kaldı çıkma teklif edeceksiniz birbirinize yeter daaaaaaa
edelimHshsjsjsjsjskskwkwsmbdejkwkw evet öyle olmuş biraz. NeyseLadycharms artık özelden ilanı aşk ederiz birbirimize
iyi de sen dışarı çıkmıyorsunnn .virüs olmasa ben gelir zorla çıkarırdım seni evden.senin isteğinde önemli canım
ben sadece rehberim
Evet çook ama çok severim kaktüs delisiyimSen de benim gibi kaktüsçüsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?