- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.181
evet gezerdikiyi de sen dışarı çıkmıyorsunnn .virüs olmasa ben gelir zorla çıkarırdım seni evden.
Antika Titanik, Ruhi mücerretBir Murat Menteş lafı dönüyordu o ilgimi çekti. Severim de kendisini
şimdi cübbeli hoca gelecek buraya uleynn sapıklarrrr sizin yüzünüzden kıyamet kopacak diyecekkk
Ayy göster lütfen
En sevdiğim iki kitabı. Özellikle Antika Titanik'i o kadar severek okudum kiAntika Titanik, Ruhi mücerret
okumayı asla cesaret edemiyorumAntika Titanik
Aaa niye ladyokumayı asla cesaret edemiyorum
titanik deyince tüylerim ürperiyorAaa niye lady
Kopppsunn kıyaameet o zammanşimdi cübbeli hoca gelecek buraya uleynn sapıklarrrr sizin yüzünüzden kıyamet kopacak diyecekkk
Filminden mi etkilendin?titanik deyince tüylerim ürperiyor
filmini de asla izlemedimFilminden mi etkilendin?
evde kaktüsten başka çiçek yok galiba.heveslendim ben de alayım haftasonu bir kaktüs
Kaktüs ve sukulent var. Kaktüs manyağıyım, başka bitki bakamıyorum.evde kaktüsten başka çiçek yok galiba.heveslendim ben de alayım haftasonu bir kaktüs
iyiyz sen nasılsınSelamın hellooo ben geldim napıosunuz kızlar
ben de palmiye aloe vera balkonda fesleğen hiç çiçek açmayan bir orkide bir de adını bile bilmedğim inadına yaşayan bir çiçek varKaktüs ve sukulent var. Kaktüs manyağıyım, başka bitki bakamıyorum.
inadına yaşayan djeıdjeıkdjben de palmiye aloe vera balkonda fesleğen hiç çiçek açmayan bir orkide bir de adını bile bilmedğim inadına yaşayan bir çiçek var
hiç ilgilenmiyorum.bitki besini de vermiyorum ama inadına kaç yıldır yaşıyor çiçekk.inadına yaşayan djeıdjeıkdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?