- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.201
aaa bu bizim gençlikhiç ilgilenmiyorum.bitki besini de vermiyorum ama inadına kaç yıldır yaşıyor çiçekk.
Ayy nasıl güzeller
Diline alışkınsan süper yoksa çok anlamsız geliyorokumayı asla cesaret edemiyorum
Hemen bakayımAyy nasıl güzellerbir tane doktor var Dr. Fatih Düz diye. Onun da mükemmel kaktüsleri var Instagram'a koyuyor bazen belki görmüşsündür.
dilinden ziyadeDiline alışkınsan süper yoksa çok anlamsız geliyor
ne demek istediğimi en iyi sen anlarsınHaykırdım ya
sana chucky bebek hediye edeyim mi?elinde de bıçak vardilinden ziyade
konusu başlığı beni geriyor
Ben Murat Menteş'in tarzını Tarantino'ya çok benzetiyorum. Aynı hız, aynı postmodernizm, aynı zaman sıçramaları... Hani Tarantino Antika Titanik'in filmini çekse sırıtmaz gibi geliyor.Diline alışkınsan süper yoksa çok anlamsız geliyor
chucky i izledimsana chucky bebek hediye edeyim mi?elinde de bıçak var
başka kitaplarını okumaya çalışırım ama o kitap absoluetly noBen Murat Menteş'in tarzını Tarantino'ya çok benzetiyorum. Aynı hız, aynı postmodernizm, aynı zaman sıçramaları... Hani Tarantino Antika Titanik'in filmini çekse sırıtmaz gibi geliyor.
aa vanessanın kayınbabasıydı o haberi olmasa da.eşide doktormuş adamın.ona da oğlundan hamileyim diyecektiBen Murat Menteş'in tarzını Tarantino'ya çok benzetiyorum. Aynı hız, aynı postmodernizm, aynı zaman sıçramaları... Hani Tarantino Antika Titanik'in filmini çekse sırıtmaz gibi geliyor.
vanessaya geldi konuaa vanessanın kayınbabasıydı o haberi olmasa da.eşide doktormuş adamın.ona da oğlundan hamileyim diyecekti
absolutelybaşka kitaplarını okumaya çalışırım ama o kitap absoluetly no
sorry yazım hatası yaptımabsolutely
Ceycey imei ne demek?aa vanessanın kayınbabasıydı o haberi olmasa da.eşide doktormuş adamın.ona da oğlundan hamileyim diyecekti
İyiyim çok şüküriyiyz sen nasılsın
bebiş nasılİyiyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?