- 10 Nisan 2014
- 43.950
- 116.710
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.221
ben de yapıyorum takma.öğretmenliğim depreşti düzelteyim dedimmmsorry yazım hatası yaptım
aklıma geldi ilk düzeltmendeben de yapıyorum takma.öğretmenliğim depreşti düzelteyim dedimmm
Rabbime şükürler olsun iyi sol tarafıma dayandı uzanıyorum ağrılarım dinsin diyebebiş nasıl
nasıl ne demek?telefonların imei numaraları var.ordan bulunuyor kimin satın aldığı ne zaman aldığı vs. açılımını bilmiyorum eşim bilirCeycey imei ne demek?
ben de konuşma da zorlanıyorum yazdığım kadar rahat konuşamıyorummm halaaaklıma geldi ilk düzeltmende
ben telaffuz hataları olan biriyim çok uyarı alırdım
senin çok iyi olmasına rağmen zorlanıyorsanben de konuşma da zorlanıyorum yazdığım kadar rahat konuşamıyorummm halaa
yaaaRabbime şükürler olsun iyi sol tarafıma dayandı uzanıyorum ağrılarım dinsin diye
Ya telefon sattığım adam şey yazmış, "imei atılmış neden bana söylemediniz?" Ben de pek anlamıyorum da bu işlerdennasıl ne demek?telefonların imei numaraları var.ordan bulunuyor kimin satın aldığı ne zaman aldığı vs. açılımını bilmiyorum eşim bilir
ben hazırlık okudum ayrıca 4 sene de yoğun ingilizce dersi aldım ayrıca ingilizce konuşulan sektörde çalıştım.ama unuttum kullanmaya kullanmaya son yıllarda.senin çok iyi olmasına rağmen zorlanıyorsan
ben gitmişim
imei atılmış ta ne demek?iade mi etmek istedi telefonu anlamadım.imei kısmı silinmiş mi demek istedi yoksaYa telefon sattığım adam şey yazmış, "imei atılmış neden bana söylemediniz?" Ben de pek anlamıyorum da bu işlerden
yabancı film izliyorumben hazırlık okudum ayrıca 4 sene de yoğun ingilizce dersi aldım ayrıca ingilizce konuşulan sektörde çalıştım.ama unuttum kullanmaya kullanmaya son yıllarda.
Valla imei atılmış ne demek ben de anlamadım. Böyle yazmış. Telefon yurtdışıymış neden bana söylemediniz imei atılmış yazmış. Ben de bilmiyordum valla şok oldum.imei atılmış ta ne demek?iade mi etmek istedi telefonu anlamadım.imei kısmı silinmiş mi demek istedi yoksa
Amin rabbimin rahmeti ile kavuşalımyaaa
inş geçer
az kaldı kavuşmanıza
inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına
inşallah kolay olurAmin rabbimin rahmeti ile kavuşalımDoğum korkusu sardı
İnşallah kuzuminşallah kolay olur
rahatlatmak isterim ama ne denir bilmiyorum kiİnşallah kuzum
Allah razı olsun kuzum benim inceliğin yeterrahatlatmak isterim ama ne denir bilmiyorum ki
daha önce hiç doğum yapmadım
teşekkür ederimmAllah razı olsun kuzum benim inceliğin yeter
Valla ben de hiç doğum yapmadım belki duygularınızı anlayamam ama söyle düşünüyorum; vücudumuz buna uygun dizayn edilmiş. Ve insanlar yüzbinlerce yıldır doğuruyorlar. Üstelik günümüzde bizler bu eylemi tam teşekküllü hastanelerde geçiriyoruz. Daha güvende ve şanslıyız. Böyle düşünmek belki sizi biraz rahatlatır. Ama bence korkmanız da çok normal, insan bilmediği şeyden korkuyor. İnşallah kolayca ve sağlıkla kucağınıza alırsınız kuzuyuAmin rabbimin rahmeti ile kavuşalımDoğum korkusu sardı
Daha önce hiç doğum yapmadıma neden bu kadar güldüm benrahatlatmak isterim ama ne denir bilmiyorum ki
daha önce hiç doğum yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?