- 10 Nisan 2014
- 43.948
- 116.707
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.241
telefon sana yurtdışından mı geldi?onlar belirli bir ücret karşılığında pasaporta kaydedilmek zorunda.yoksa türkiyede çalışmıyor.türkiyeden aldıysan telefonu adam saçmalamış dolandırıcıValla imei atılmış ne demek ben de anlamadım. Böyle yazmış. Telefon yurtdışıymış neden bana söylemediniz imei atılmış yazmış. Ben de bilmiyordum valla şok oldum.
Sağol canım benim benim doğum şeklim belli olsa belki biraz rahatlarım, orta kulak ameliyatı geçirdim kulak zarı dikildi KBB doktorum kesinlikle ıkınmak yok demişti kulağım duymuyordu ameliyat tan sonra duymaya başladım ben.. Kadın d. Doktorumda normal doğum diye tutturdu. Bakalım kbb ye gözükücem yarın ne diyecek bana... Tekrar dan sağır olmak istemiyorumValla ben de hiç doğum yapmadım belki duygularınızı anlayamam ama söyle düşünüyorum; vücudumuz buna uygun dizayn edilmiş. Ve insanlar yüzbinlerce yıldır doğuruyorlar. Üstelik günümüzde bizler bu eylemi tam teşekküllü hastanelerde geçiriyoruz. Daha güvende ve şanslıyız. Böyle düşünmek belki sizi biraz rahatlatır. Ama bence korkmanız da çok normal, insan bilmediği şeyden korkuyor. İnşallah kolayca ve sağlıkla kucağınıza alırsınız kuzuyu
A. Selam bebek sen nasılsın napıosunSlm kizlar Nagpiyorsunuz
Sağlıklı kucağına hemencecik alırsın inşallah canımAmin rabbimin rahmeti ile kavuşalımDoğum korkusu sardı
Amin minnoşumSağlıklı kucağına hemencecik alırsın inşallah canım
Nagpayim bebis canim cikiyor oglum okula basladi omu başladı ben mi ayırt edemiyorumA. Selam bebek sen nasılsın napıosun
Nagpayim bebis canim cikiyor oglum okula basladi omu başladı ben mi ayırt edemiyorum
Evet canım 1. SinifSenin ki demi 1.sınıf
Ablam göndermedi oğlunu pazartesi günü gönderirim dediEvet canım 1. Sinif
Amanın kimler gelmişSlm kizlar Nagpiyorsunuz
Hayırlısı olsun sizin için en doğru olana karar verirlerSağol canım benim benim doğum şeklim belli olsa belki biraz rahatlarım, orta kulak ameliyatı geçirdim kulak zarı dikildi KBB doktorum kesinlikle ıkınmak yok demişti kulağım duymuyordu ameliyat tan sonra duymaya başladım ben.. Kadın d. Doktorumda normal doğum diye tutturdu. Bakalım kbb ye gözükücem yarın ne diyecek bana... Tekrar dan sağır olmak istemiyorum
Valla babamındı telefon, bize yurtdışından gelmedi. Getirecek kimse yok çünkü. Bir de daha önce babam kullandı yani ikinci el sonuçta. Çalışıyordu.telefon sana yurtdışından mı geldi?onlar belirli bir ücret karşılığında pasaporta kaydedilmek zorunda.yoksa türkiyede çalışmıyor.türkiyeden aldıysan telefonu adam saçmalamış dolandırıcı
Hic ağlayan gormedim tek bizimki olacakti belkide gözler doldu ses titrediAblam göndermedi oğlunu pazartesi günü gönderirim dediÇok ağlayanlar oluyormuş psikolojisi bozulur diye düşünüyor
Ben geldim ❤Amanın kimler gelmiş
HoşgeldiiinBen geldim ❤
piğnaaa gelmiş dedimSlm kizlar Nagpiyorsunuz
Alışır zamanla.. Annem beni sınıfıma bırakıp gitmişti herkes sınıfta çok ağlayan vardı ben şaşkın şaşkın bakıyordum etrafaHic ağlayan gormedim tek bizimki olacakti belkide gözler doldu ses titredi
ben ilk gün değil de ilk hafta arkadaşımı ısırmıştımAlışır zamanla.. Annem beni sınıfıma bırakıp gitmişti herkes sınıfta çok ağlayan vardı ben şaşkın şaşkın bakıyordum etrafaÖğretmen sınıfa gelince amca annem gelsin diyenler vardı hiç unutmam ilk okul günümü
anlamadım o zaman adamın derdiniValla babamındı telefon, bize yurtdışından gelmedi. Getirecek kimse yok çünkü. Bir de daha önce babam kullandı yani ikinci el sonuçta. Çalışıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?