geyik ordinaryus profesörleri burada

Valla imei atılmış ne demek ben de anlamadım. Böyle yazmış. Telefon yurtdışıymış neden bana söylemediniz imei atılmış yazmış. Ben de bilmiyordum valla şok oldum.
telefon sana yurtdışından mı geldi?onlar belirli bir ücret karşılığında pasaporta kaydedilmek zorunda.yoksa türkiyede çalışmıyor.türkiyeden aldıysan telefonu adam saçmalamış dolandırıcı

Sağol canım benim benim doğum şeklim belli olsa belki biraz rahatlarım, orta kulak ameliyatı geçirdim kulak zarı dikildi KBB doktorum kesinlikle ıkınmak yok demişti kulağım duymuyordu ameliyat tan sonra duymaya başladım ben.. Kadın d. Doktorumda normal doğum diye tutturdu. Bakalım kbb ye gözükücem yarın ne diyecek bana... Tekrar dan sağır olmak istemiyorum

Hayırlısı olsun sizin için en doğru olana karar verirler

Valla babamındı telefon, bize yurtdışından gelmedi. Getirecek kimse yok çünkü. Bir de daha önce babam kullandı yani ikinci el sonuçta. Çalışıyordu.

Hic ağlayan gormedim tek bizimki olacakti belkide gözler doldu ses titredi
Alışır zamanla.. Annem beni sınıfıma bırakıp gitmişti herkes sınıfta çok ağlayan vardı ben şaşkın şaşkın bakıyordum etrafa Öğretmen sınıfa gelince amca annem gelsin diyenler vardı hiç unutmam ilk okul günümü

ben ilk gün değil de ilk hafta arkadaşımı ısırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…