geyik ordinaryus profesörleri burada

Hoşgeldiiin nasıl gidiyor
piğnaaa gelmiş dedim
Bittim valla ya bende resmen cocukla uyuyorum gelince başlıyoruz okula giden hersey dezenfekte kiyafetler yika kurut utule ...
Bende zemin kattaydim annemle annanneme gidin burda beklemeyin diye kovaliyordum

Bittim valla ya bende resmen cocukla uyuyorum gelince başlıyoruz okula giden hersey dezenfekte kiyafetler yika kurut utule ...

Bende zemin kattaydim annemle annanneme gidin burda beklemeyin diye kovaliyordum
Ben etrafa mal mal bakıyordum 3 günü anca toparladım kendimi

Ceycey kuzum az once haberturkte okullarla ilgili Hollanda'dan biri konusuyordu cocuklarin birbirinden hastalık kapma ihtimali yok gibi hep öğretmenden öğrenciye yada öğrenciden öğretmene bulaşıyor dedi. Orda okulları sadece 40 gun mu ne kapatmislar

sen de inandın mı pina?.hastanelerde yatan çocuklar var birbirlerinden de bulaşıyor ayrıca

ben strese girdim iyice hiç istemiyorum okula göndermek.Ankara hastanelerinde yatan çocuklar tanzanyadan mı geldi?
Sana birsey diyim mi bende fenayım maskesini kuzum çıkarmıyor ama gözüne ağzına dokunuyor. Bahçede öğretmeni 2 m mesafeyle maskenizi 5 dk çıkarabilirsiniz demis herkes çıkarmış benimki çıkarmamış neden çıkarmadın dedim anne ben 2m mesafe ne kadar bilmiyorum ki dedi bana

İnşallah uygularlar bazı insanlar var tam bir çirkef Corona belasından nasıl kurtulucaz acaba
memleketten videolar geliyor.kına geceleri bekarlığa veda partileri düğünler tam gaz.kimsede de maske yok videolarda.bu virüs bir bize düşman galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…