- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.261
ben ilk gün değil de ilk hafta arkadaşımı ısırmıştım
Aman yaaa zaten bugünlerde hiçbir şey yolunda gitmiyoranlamadım o zaman adamın derdini
Hoşgeldiiinnasıl gidiyor
Bittim valla ya bende resmen cocukla uyuyorum gelince başlıyoruz okula giden hersey dezenfekte kiyafetler yika kurut utule ...piğnaaa gelmiş dedim
Bende zemin kattaydim annemle annanneme gidin burda beklemeyin diye kovaliyordumAlışır zamanla.. Annem beni sınıfıma bırakıp gitmişti herkes sınıfta çok ağlayan vardı ben şaşkın şaşkın bakıyordum etrafaÖğretmen sınıfa gelince amca annem gelsin diyenler vardı hiç unutmam ilk okul günümü
iade etmek mi istedi?kabul etme ne hali varsa görsünAman yaaa zaten bugünlerde hiçbir şey yolunda gitmiyor
Bittim valla ya bende resmen cocukla uyuyorum gelince başlıyoruz okula giden hersey dezenfekte kiyafetler yika kurut utule ...
Bende zemin kattaydim annemle annanneme gidin burda beklemeyin diye kovaliyordum
Hoşgeldin a. Selam canımSelam kızlar
Birkaç sayfa okumuştum geçen aksam ama maşallah temponuza yetisilmiyor
Dogru sık sık yikamak gerekiyorBittim valla ya bende resmen cocukla uyuyorum gelince başlıyoruz okula giden hersey dezenfekte kiyafetler yika kurut utule ...
sen de inandın mı pina?.hastanelerde yatan çocuklar var birbirlerinden de bulaşıyor ayrıcaCeycey kuzum az once haberturkte okullarla ilgili Hollanda'dan biri konusuyordu cocuklarin birbirinden hastalık kapma ihtimali yok gibi hep öğretmenden öğrenciye yada öğrenciden öğretmene bulaşıyor dedi. Orda okulları sadece 40 gun mu ne kapatmislar
Hayir ama saat yapmistim kolunaCiddimisin koparmadın insallah etini
İnanmak istemişimdirsen de inandın mı pina?.hastanelerde yatan çocuklar var birbirlerinden de bulaşıyor ayrıca
ben strese girdim iyice hiç istemiyorum okula göndermek.Ankara hastanelerinde yatan çocuklar tanzanyadan mı geldi?İnanmak istemişimdirinandıydim sanirim inanmak istiyorum
yok alınıyor aileler okulun içine alınmayacak sadeceAşı olmayan ailelerin cocukları okula alınmayacak diyorlardı?
İnşallah uygularlar bazı insanlar var tam bir çirkefyok alınıyor aileler okulun içine alınmayacak sadece
Sana birsey diyim mi bende fenayım maskesini kuzum çıkarmıyor ama gözüne ağzına dokunuyor. Bahçede öğretmeni 2 m mesafeyle maskenizi 5 dk çıkarabilirsiniz demis herkes çıkarmış benimki çıkarmamış neden çıkarmadın dedim anne ben 2m mesafe ne kadar bilmiyorum ki dedi banaben strese girdim iyice hiç istemiyorum okula göndermek.Ankara hastanelerinde yatan çocuklar tanzanyadan mı geldi?
memleketten videolar geliyor.kına geceleri bekarlığa veda partileri düğünler tam gaz.kimsede de maske yok videolarda.bu virüs bir bize düşman galibaİnşallah uygularlar bazı insanlar var tam bir çirkefCorona belasından nasıl kurtulucaz acaba
Okulun bahçesine alınıyor sosyal mesafe falanda hikaye ust usteyiz tek tek cocuklari veriyorlar ben bile cocuk derdine sosyal mesafeyi astim gozum dondu cocuk olunca konuyok alınıyor aileler okulun içine alınmayacak sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?