geyik ordinaryus profesörleri burada

Aybush herşeyi yazamıyoruz malumm banlanıyoruz.virüs tehlikesi yok hele delta varyantı heççç yayılmadı.ekonomi de çok eyiii bildiğin gibii
Direk banlıyorlar Dün WhatsApp grubunda Döktürdüm bi arkadaş vardı koyundan öte bi varlık ben konuşunca sessizce terk etti grubu okadar çok tahammülsüzleştim anlatamam

bulaşacak çocuklarımıza kaçarı yok bunun.o kadar saat maskeli sınıfta kaç çocuk durabilir?yemek yiyecekler su içecekler wc ye gidecekler.eşya alışverişi olacak aralarında.nasıl olacakmış 2 metre kuralı güldürmesinler insanı

memleketten videolar geliyor.kına geceleri bekarlığa veda partileri düğünler tam gaz.kimsede de maske yok videolarda.bu virüs bir bize düşman galiba
Hakkımıza giriyorlar ben hiç bir düğüne gitmiyorum. Eşim de diyor ki kimseye gitmiyoruz bizim kızın düğününe kimse gelmez

Sınıf 41 kişi, gerçekten merak ediyorum, nasıl olacak 2 m mesafe.

Yan yana upuzun masa var diyor oglum hepsi yan yana yiyormuş

Sınıf 41 kişi, gerçekten merak ediyorum, nasıl olacak 2 m mesafe.
41 kişi mi var gerçekten sınıfta?ben şokkk.istanbulda öyle diyorlardı doğruymuş meğer.ilkokulda 26 kişi.5. sınıftada 20 kişi görünüyor eba da bizim sınıf.ben ondan bile şikayetçiyim ikiye bölünmeliydi

E netsinler nereye alsınlar çocukları, yapacak bir şey yok. Henüz eba ile ilgili bir şey demediler, şu an yüz yüze.

işte devlette güvenlikli değil kolejde kuzum.okul olmadan önce yanımızda koruyorduk .orda yalnızlar davranış bozukluğu olan çocuk çeker çıkarır maskesini ya da tükürür yüzüne.yüzlerce kez gördüm bu tip çocukları ben.sarılırlar yere yatırırlar birbirlerini.1 2 aya gör sen vakalarııı

Hepsi hikaye canım insan ağzından konuşurken 8 metre tükürük parçacıkları damla şeklinde yayılıyor.. Prof doktoru dinledim ben Sürekli ağızda maske olması lazım çocuklar asla maske takmazlar uzun süreli...

E netsinler nereye alsınlar çocukları, yapacak bir şey yok. Henüz eba ile ilgili bir şey demediler, şu an yüz yüze.
katip ebaya kaydol.yüzyüze olsa da orada da dersler videolar oluyor.öğretmenler ödev atıyor.ebaya girdikçe puan kazanıyor çocuk vs. vs

Ikili egitim yapan bi okulda 5.sinifkar aksam 8 bucukta cikiyormus ankarada bi okuldaymis

ben takamıyorum çocuk nasıl takacak?sık sık arabaya dönüp çıkarıyorum sonra alışverişe devam ediyorumm.yemek 2 kere yedik pandemi boyunca dışarda.hep paket yaptırıp eve getiriyoruz

ben takamıyorum çocuk nasıl takacak?sık sık arabaya dönüp çıkarıyorum sonra alışverişe devam ediyorumm.yemek 2 kere yedik pandemi boyunca dışarda.hep paket yaptırıp eve getiriyoruz
Tek çözüm bağışıklık kazanmak başka türlü yolu yok bunun...

Aynen öyle bilmiyorum artik kesin hastalanıcaz onu göze aldik artik ama ins yine kayıp vermeyiz.
Okulda onu koruyamıyoruz. Oglum diğerlerini şikayet ediyor anne kalemini düşürdü kolonyalamadi ben düşürdüm kolonya sıktım diye

Benimki hic çıkarmıyor ama yemek yerken cikiyor tabiki cocugun o kadar psikolojisini bozmuşum ki ilk gün ben çıkardım etrafımızda hic insan yok maskemi ver diyor geri takıyor bıyıkları damla damla ter içindeydi üzüldüm valla

her gün konuş çocukla.yaklaşmalarına izin verme oğlum de.maskesini değiştirince değiştirmeden önce ellerini dezenfektanla de.teneffüslerde oyalanması için oyuncak çizim kitabı vs koy çantasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…