geyik ordinaryus profesörleri burada

ben yabancı bir okula kaydettirmemekle en doğru kararı verdim.burada temizlik görevlilerini tanıyorum müdürü tanıyorum.sınıfında bir kaç tane eski sınıfından çocuk var spordan tanıdığı çocuklar var.yabancı çocuklarla arkadaş olmazdı pandemide.okul yakın arabayla 3 dakikada giderim bir ihtiyaç olduğunda.gerekirse öğle yemeğini de arabanın içinde yediririm tekrar okula gidip.şu zamanda en iyi okul en yakın okul bana göre

her gün konuş çocukla.yaklaşmalarına izin verme oğlum de.maskesini değiştirince değiştirmeden önce ellerini dezenfektanla de.teneffüslerde oyalanması için oyuncak çizim kitabı vs koy çantasına.
Canim zaten bugun öğretmeni dedi ki teneffüse çıkmiyormus öğretmeni elinden tutup çıkarmış kendi oynamış cok çekingen daha hic kimseyle konuşmamış sadece öğretmeniyle konusuyor. Tembihledim kolonya ile elini temizleyip maskeni degistir gözüne ağzına elini kolonyalamadan yada yıkamadan dokunma diye ama cocuk unutuyor gözünü kasiyor

Suan icin aynen öyle, bildigin yer en iyisi. Ben asiri tedirginim hergun geldiginde tek tek ne varsa dezenfekte ediyorum. Çantaya koydugum cogu sey ufak ufak poşetlerde yedek kiyafetler çıtçıtlı paketlerde sıyırdım iyice

çantayı vs hergün yıkayamayız.balkona atarız okuldan gelince en fazla.bana matematik hocası lazım.online mı yüzyüze mi kara kara düşünüyorumm .yüzyüze daha faydalı olur çocuğa ama izole öğretmeni nasıl bulayımm?

aileleler olarak ben de dahil eğitime fazla takıntılıyız.kendim iyi bir eğitim almadım ortaokul hariç .ama 13 000 kusürüncü olarak istanbul üniversitesini kazanmıştım okul notlarımda kötüydü lisede oradan puan da gelmemişti bana doğru dürüst.son 2 yıl aşırı test çzmekle ve 8 yaşından beri çok kitap okumakla halletmiştim.ya yobaz dedem göndermedi uzak diye ben de paralı okudum sene kaybetmeden önce hazırlığa yazılıp 2 yıllık sınavsız .sonra da tekrar sınava girerek.eğitime aşırı da para harcanıyor taa kreşten beri.o paralarla istediğin özel üniversitede istediğin bölümü okursun hatta yurtdışında.

Ceycey ben lyson aldim direk cantanin her yerine sıkıyorum ic dis. Icindekileride tek tek kolonyaliyorum. Kalem kutusunada lyson sıkıyorum. Ilk defa aldim cok iyi oldu. Hemen kuruyorda.

Kıyamam ya

Bize öyle bir şey söylenmedi. Velileri okula almayacağız. Zorunlu olanları da HES kodu ile alacağız. Pazartesi nöbetçiyim, nasıl bir hengame bekliyor beni bilmiyorum.
Allah yardımcın olsun... Ülkemizde anlayışsız kıt beyinli insanlar dolu...

Bize öyle bir şey söylenmedi. Velileri okula almayacağız. Zorunlu olanları da HES kodu ile alacağız. Pazartesi nöbetçiyim, nasıl bir hengame bekliyor beni bilmiyorum.
Allah yardım etsin canim, orayı bilmiyorum ama bizdede okula almadılar hic kimse teklifte bile bulunmadi herkes cocuklarin sağlığı için diye anlayis gösterdi ins sendede oyle olur

bdv de sevdiğim bir üyenin konusuna yardım için yazdım.sakın güzellik merkezi vs açmasın bu ara bizim kiracı 1 seneden fazladır kazanamıyor kira ödeyemiyor hatta doğalgazına haciz geldi avukatlık oldu yazdım.üyenin biri vayy zenginsin dükkanın varmış tarzı bir şey yazmış pessss.açlıktan ölsek sevinecekler galibaaaa.zengin olsam içim yanmaz ayoll.bıktım bu zenginlikle yaftalanmaktan sitede.hee o kadar zenginim ki çocuğumu zevk için devlet okuluna gönderiyorum bunca yıl tövbe tövbeeeee

Millet laf söylemeye yer ariyor fakirim desen yine suc oluyor o zamanda is bul der, daha cok kazandiran is bul der derde der

Millet laf söylemeye yer ariyor fakirim desen yine suc oluyor o zamanda is bul der, daha cok kazandiran is bul der derde der
doğru valla.çalışsan suç çalışmasan gene suçç.kim neden çalışmıyor ne zamandır çalışmıyor bilmeden lak lak konuşuyorlar.bulsunlar ayda 10 000 tl lik iş yarın başlayalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…