geyik ordinaryus profesörleri burada

Her türlü suçlu biziz.
Biz ne lenet beyanlariz
hele konulara gelenler var ya hemen.onların kocaları sevgilileri perfect tir.tipleri harikadır evde her işe yardım ederler çok naziktirler çok iyi babadırlar iyi kazanırlar eşlerinden tek kuruş almazlar kendine harca derler.her sene yurtiçi yurtdışı tatillere giderler.gerçek hayatta nerede uleynnn bunlarrr ben niye rastlamıyorummm?

vanessam döndü evettt.görüşürüz kuzum iyi gecelerrrrr

Gercekte olmadi diye hayallerinide mi anlatmasinlar aaaaaa
Once hayaline kendin inanacaksin ki millette inanmış gibi yapsin
Cok gorme kuzucuklara

Gercekte olmadi diye hayallerinide mi anlatmasinlar aaaaaa
Once hayaline kendin inanacaksin ki millette inanmış gibi yapsin
Cok gorme kuzucuklara
bir de yoğun iş hayatı olduğunu iddia edenler var ama gece gündüz buradalar.ne ara çalışıyorlar onu da hiçç anlamadımm. bak ben dümdük işsizim yazıyorum.onlar da yazsınlar çekinmesinler ayolll

Vanessa'nın son konusu neydi öyle ya, hep acaba gerçek mi diye aklımda bir soru işareti vardı ama fake olduğuna emin oldum sonunda

pazartesiden itibaren beni de çok göremezsin günde 1 2 saat anca.okula git gel ödevlere yardım et ingilizce çalıştır derken zaman kalmaz çalışmadan da
Bizdede oyle simdi ödev yok bittim ödev cikinca ben pert. Bizimki çizgi çekmeyi falan hic sevmiyor matematik bayiliyor oyun gibi topluyor çıkarıyor sayıları okuyor

Bizdede oyle simdi ödev yok bittim ödev cikinca ben pert. Bizimki çizgi çekmeyi falan hic sevmiyor matematik bayiliyor oyun gibi topluyor çıkarıyor sayıları okuyor
2 aya okumayı öğreniyorlar. çizgi anaokulunda benimki de sevmezdi.1. sınıf kolay zaten.yapar merak etme hepsini

sen hangi bölümde okuyorsun ?hiç sormadık sana galiba.diğer ergenuslar dohturrr olacaklarrrr onları biliyorumm
Ay çok spesifik bir şey olduğu için bir tek Otrera'ya söylemiştim daha önce ama ben televizyon-sinema işiyle ilgileniyorum. Senarist demek için daha çook yolum var ama şu an bir projem var görüşme aşamasında olan. Onun dışında televizyondaki bir programda senaryoya katkıda bulundum şimdiye kadar, çok küçük bir şey yani. Başarabilirsem sizi kötü yaz dizilerinden kurtarmak istiyorum

İstanbul üniversitesinde alakasız bir bölüm okuyorum doktor olamayacağım maalesef anne ve lady gibi

Bölümü de bakem sen. Sen benim dibimdesin muhtemelen.

ben dizi izlemem özetlerini okuyorum google dan yabancı kalmamak için sohbetlere.vahşett kavga dolu esra erol vs programları izlerim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…