- 10 Nisan 2014
- 43.939
- 116.684
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.321
hele konulara gelenler var ya hemen.onların kocaları sevgilileri perfect tir.tipleri harikadır evde her işe yardım ederler çok naziktirler çok iyi babadırlar iyi kazanırlar eşlerinden tek kuruş almazlar kendine harca derler.her sene yurtiçi yurtdışı tatillere giderler.gerçek hayatta nerede uleynnn bunlarrr ben niye rastlamıyorummm?Her türlü suçlu biziz.
Biz ne lenet beyanlariz
vanessam döndü evettt.görüşürüz kuzum iyi gecelerrrrrİyi geceler kızlar muhabbetiniz bol olsun. bu aralar fazla vakit geçiremiyorum kkda arada bdvde birkaç konu okuyup çıkıyorum. H Heytttt be gözün aydın seninki dönmüş forumabu arada seni az önce yanlışlıkla izlemekten vazgeç yapıp tekrar izledim o yüzden şaşırma
Gercekte olmadi diye hayallerinide mi anlatmasinlar aaaaaahele konulara gelenler var ya hemen.onların kocaları sevgilileri perfect tir.tipleri harikadır evde her işe yardım ederler çok naziktirler çok iyi babadırlar iyi kazanırlar eşlerinde tek kuruş almazlar kendine harca derler.her sene yurtiçi yurtdışı tatillere giderler.gerçek hayatta nerede uleynnn bunlarrr ben niye rastlamıyorummm?
bir de yoğun iş hayatı olduğunu iddia edenler var ama gece gündüz buradalar.ne ara çalışıyorlar onu da hiçç anlamadımm.Gercekte olmadi diye hayallerinide mi anlatmasinlar aaaaaa
Once hayaline kendin inanacaksin ki millette inanmış gibi yapsin
Cok gorme kuzucuklara
Bende bak, bi cocuk okula basladi giremez oldum onlar nasil surekli burdalarbir de yoğun iş hayatı olduğunu iddia edenler var ama gece gündüz buradalar.ne ara çalışıyorlar onu da hiçç anlamadımm.bak ben dümdük işsizim yazıyorum.onlar da yazsınlar çekinmesinler ayolll
pazartesiden itibaren beni de çok göremezsin günde 1 2 saat anca.okula git gel ödevlere yardım et ingilizce çalıştır derken zaman kalmaz çalışmadan daBende bak, bi cocuk okula basladi giremez oldum onlar nasil surekli burdalar
kıskançlık yapmaa ergenusssssssVanessa'nın son konusu neydi öyle ya, hep acaba gerçek mi diye aklımda bir soru işareti vardı ama fake olduğuna emin oldum sonunda
Fakese fake bence forumun en eğlenceli şahsiyetlerinden biriVanessa'nın son konusu neydi öyle ya, hep acaba gerçek mi diye aklımda bir soru işareti vardı ama fake olduğuna emin oldum sonunda
mune hanım 2 kere konuşmuş hesabı askıya alıp.kendisi gerçekmiş ama konularını bilemem dedi.ben gerçek olduğuna inanıyorummm.var öyle kızlar çünküFakese fake bence forumun en eğlencesi şahsiyetlerinden biri
Ay evet eğlenceli ben de seviyorum konularınıFakese fake bence forumun en eğlenceli şahsiyetlerinden biri
sen hangi bölümde okuyorsun ?hiç sormadık sana galiba.diğer ergenuslar dohturrr olacaklarrrr onları biliyorummAy evet eğlenceli ben de seviyorum konularınıÖzellikle profil fotoğrafı konularıyla çok uyumlu
Bizdede oyle simdi ödev yok bittim ödev cikinca ben pert. Bizimki çizgi çekmeyi falan hic sevmiyor matematik bayiliyor oyun gibi topluyor çıkarıyor sayıları okuyorpazartesiden itibaren beni de çok göremezsin günde 1 2 saat anca.okula git gel ödevlere yardım et ingilizce çalıştır derken zaman kalmaz çalışmadan da
2 aya okumayı öğreniyorlar. çizgi anaokulunda benimki de sevmezdi.1. sınıf kolay zaten.yapar merak etme hepsiniBizdede oyle simdi ödev yok bittim ödev cikinca ben pert. Bizimki çizgi çekmeyi falan hic sevmiyor matematik bayiliyor oyun gibi topluyor çıkarıyor sayıları okuyor
Ay çok spesifik bir şey olduğu için bir tek Otrera'ya söylemiştim daha önce ama ben televizyon-sinema işiyle ilgileniyorum. Senarist demek için daha çook yolum var ama şu an bir projem var görüşme aşamasında olan. Onun dışında televizyondaki bir programda senaryoya katkıda bulundum şimdiye kadar, çok küçük bir şey yani. Başarabilirsem sizi kötü yaz dizilerinden kurtarmak istiyorumsen hangi bölümde okuyorsun ?hiç sormadık sana galiba.diğer ergenuslar dohturrr olacaklarrrr onları biliyorumm
Ay ins2 aya okumayı öğreniyorlar. çizgi anaokulunda benimki de sevmezdi.1. sınıf kolay zaten.yapar merak etme hepsini
Bölümü de bakem sen. Sen benim dibimdesin muhtemelen.Ay çok spesifik bir şey olduğu için bir tek Otrera'ya söylemiştim daha önce ama ben televizyon-sinema işiyle ilgileniyorum. Senarist demek için daha çook yolum var ama şu an bir projem var görüşme aşamasında olan. Onun dışında televizyondaki bir programda senaryoya katkıda bulundum şimdiye kadar, çok küçük bir şey yani. Başarabilirsem sizi kötü yaz dizilerinden kurtarmak istiyorum
İstanbul üniversitesinde alakasız bir bölüm okuyorum doktor olamayacağım maalesef anne ve lady gibi
ben dizi izlemem özetlerini okuyorum google dan yabancı kalmamak için sohbetlere.vahşett kavga dolu esra erol vs programları izlerim ama.Ay çok spesifik bir şey olduğu için bir tek Otrera'ya söylemiştim daha önce ama ben televizyon-sinema işiyle ilgileniyorum. Senarist demek için daha çook yolum var ama şu an bir projem var görüşme aşamasında olan. Onun dışında televizyondaki bir programda senaryoya katkıda bulundum şimdiye kadar, çok küçük bir şey yani. Başarabilirsem sizi kötü yaz dizilerinden kurtarmak istiyorum
İstanbul üniversitesinde alakasız bir bölüm okuyorum doktor olamayacağım maalesef anne ve lady gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?