- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.968
- 133
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Düğüne giderdim.
Sanırım benim kalbim de o tarafa ağırlık basacak ama zaten sevmiyorum düğünkeri bir de bütün gece düşünüp üzülcem..
Selam hanımlar,
Arkadaşlar çölde bir gece kamp yapıp yıldızları seyredeceğimiz safari tarzı muazzam bir gezi ayarlamışlar şu an bulunduğum ülkede. Gitmeyi çok istiyorum, çünkü eşimle hayalimizden biri buydu ve çok sevdiğim kişilerle gidicez. Bir daha böyle toplanmak zor olur. Ancak aynı gün eşimin çok yakın arkadaşının düğünü var. Hem düğüne gidip sonra geziye katılamam çünkü erken çıkacaklar yola. Düğünlerden nefret ediyorum ama vefa var bir yandan. Eşim sen git ben katılırım bir şey olmaz diyor ama içim rahat etmiyor.Eşimle gidebiliriz belki başka zaman ama arkadaşlarımızla olmaz. Eşim olmadan gitmek istemiyorum bir yandan, ama kaçırmak da istemiyorum. Her açıdan şu an olumsuz benim için bütün ihtimaller. Siz olsanız ne yapardınız?
Cok yakin arkadasimin dugunune iki elim kanda olsa giderim.
Tarihler nasil cakisti? Dugun tarihini gec mi soylediler? Cunku benim iki elim kanda olsa gidecegim dugun, gunu belli oldugu anda ogrendigim dugundur. Bu tarihe de baska bir sey planlamam zaten soz konusu olamaz. Sandiginiz kadar yakin arkadas olmayabilirsiniz. En azindan onlarin acisindan.
Bence dugun, esinizi tek birakmamalisiniz.
Ben geziyi secerdim. Arkadaslik da bir yere kadar.
Dugunler beni de bogar. +Bu hayatta kendin icin yasayacaksin. Bencil olmayi bencil arkadaslarimdan ogrendim.Geziye +1 de benden.
Yarın, öbür gün derken kalır gider gezi; düğünler hep bilindik, hep aynı. Düğün sonrası ev ziyaretine gidilip hediye götürülebilir. Çok yakın arkadaşım zaten "Kızım, geziye git, manyak mısın gelip ne yapıcan burada annemlerin içinde?" der, aynı durumda olsa, ben de ona aynını söylerim.
Geziye +1 de benden.
Yarın, öbür gün derken kalır gider gezi; düğünler hep bilindik, hep aynı. Düğün sonrası ev ziyaretine gidilip hediye götürülebilir. Çok yakın arkadaşım zaten "Kızım, geziye git, manyak mısın gelip ne yapıcan burada annemlerin içinde?" der, aynı durumda olsa, ben de ona aynını söylerim.
Dugunler beni de bogar. +Bu hayatta kendin icin yasayacaksin. Bencil olmayi bencil arkadaslarimdan ogrendim.
Esinizin yakin arkadasi sizin degil. Esiniz problem yapmiyor gitmeyisinizi. Dugune gitmeyide sevmiyorsunuz. Geziye gidecek arkadaslarin hepsi Bekar bayanlarmis.Eee daha ne duruyorsunuz ben olsam vicdan yapmadan geziye giderdim:))Ben de çok yakın arkadaşım olduğunu düşündüğüm bir arkadaşımın düğünü için türkiyeye normal gideceğim zamandan daha erken gidip planlarımı ona göre yapmıştım . Gittim ama gitmez olaydım dedim, boşuna aileme ayıracağım vakitten almışım gitmeseydim de olurmuş. Şimdi aynısını yaşamak istemiyorum, gerçi bana yakın değil bu kişi hayal kırıklığına uğrayacak bir şey yok ama kös kös oturmaktansa neden olmasın diye geçiyor içimden, bir yanım da eşimin yakın arkadaşı olduğu için ayıp mu olur düşüncesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?