- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Düğünden önce kına vb yok mu? Kınaya git gidebilirsen. Ya da sonra kısa bi ziyaret yaparsınız, ev hediyesi ve altını verirsiniz. Güzel bir gezi fırsatını tepmeye gerek yok.Selam hanımlar,
Arkadaşlar çölde bir gece kamp yapıp yıldızları seyredeceğimiz safari tarzı muazzam bir gezi ayarlamışlar şu an bulunduğum ülkede. Gitmeyi çok istiyorum, çünkü eşimle hayalimizden biri buydu ve çok sevdiğim kişilerle gidicez. Bir daha böyle toplanmak zor olur. Ancak aynı gün eşimin çok yakın arkadaşının düğünü var. Hem düğüne gidip sonra geziye katılamam çünkü erken çıkacaklar yola. Düğünlerden nefret ediyorum ama vefa var bir yandan. Eşim sen git ben katılırım bir şey olmaz diyor ama içim rahat etmiyor.Eşimle gidebiliriz belki başka zaman ama arkadaşlarımızla olmaz. Eşim olmadan gitmek istemiyorum bir yandan, ama kaçırmak da istemiyorum. Her açıdan şu an olumsuz benim için bütün ihtimaller. Siz olsanız ne yapardınız?
Eşiniz mutlaka düğüne katılmalı.
Ama siz tatili seçebilirsiniz gönül rahatlığıyla.
Düğünlerde eşleri neden yalnız bırakmamak gerekiyor?
Birsürü arkadaşı olur zaten orda, bir masada kös kös oturacak deģil ya.
Bu yorumu da okuyunca tam karar verebildim.Gelini tanımıyorum, damadı zaten uzaktan ya tebrik edicem ya etmicem, bir masada oturcam sadece. Eşimin gönlü rahat, git diyor ama üzülür mü orda bilmiyorum, eşli bir gezi de değil gideceğim gezi çoğu arkadaşımız bekar ve kız kıza gibiyiz, ben evli olduğum için eşimle davet ettiler. Hiç ama hiç gitmek istemiyorum düğüne. Ama aşırı arada kaldım
düğünü salla benceSelam hanımlar,
Arkadaşlar çölde bir gece kamp yapıp yıldızları seyredeceğimiz safari tarzı muazzam bir gezi ayarlamışlar şu an bulunduğum ülkede. Gitmeyi çok istiyorum, çünkü eşimle hayalimizden biri buydu ve çok sevdiğim kişilerle gidicez. Bir daha böyle toplanmak zor olur. Ancak aynı gün eşimin çok yakın arkadaşının düğünü var. Hem düğüne gidip sonra geziye katılamam çünkü erken çıkacaklar yola. Düğünlerden nefret ediyorum ama vefa var bir yandan. Eşim sen git ben katılırım bir şey olmaz diyor ama içim rahat etmiyor.Eşimle gidebiliriz belki başka zaman ama arkadaşlarımızla olmaz. Eşim olmadan gitmek istemiyorum bir yandan, ama kaçırmak da istemiyorum. Her açıdan şu an olumsuz benim için bütün ihtimaller. Siz olsanız ne yapardınız?
Esimi yalnız bırakmam da eşim siz gitmem de.Selam hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?