Gezi mi yoksa düğün mü?

kına gecesi yok mu kınaya gidin ertesi günde geziye gidersiniz :/

valla ben bekarken çok yakın arkadaslarım için ne planlarımı erteledim iptal ettim ,onlar benım dugunume degil gelmek tlf bile açmadılar , bugunku aklımla geziye giderdim

Geziye giderdim . Net.

Tabiki de gezi. Düğün sizsiz de olur baş aktör siz değilsiniz. Eğer yeterince samimiyseniz anlayışla karşılar. Evine gidersiniz, çok önce oluşmuş bir plan dersiniz. Hayat zaten kısa

şu yorumdan sonra kesinlikle gezi diyorum. herkes kendi arkadşlarıyla takılsın işte, eşinde sorun yapmıyo. hem eşinle sonrada gidebilirmişsin

Eşinizin arkadaşıymış zaten damat siz gelini bile tanımıyorsunuz.
Hem tek evli ben olacaktım kız kıza olacağız demişsiniz. Kesinlikle geziye gidin diyorum.

geziye git düşünmen hata
zaten eşini formalite icabı çağırmışlar :)
eşinde git diyor. boşuna sıkıntı yapıyorsun.

Bütün cevapları alıntılayamadım, ama hepsini okudum,

Bana inanılmaz destek verdi yorumla ve eşimi son kez yoklayıp çöle gidicem inşallah

Çok sağolun kızlar

Tabiki gezi.esimin arkadasindan bana ne.bi gecmisimiz yok muhabbetimiz yok.esim isterse dugune katilir.ben arkadaslarimla giderim yani.heryere esle gitme mecburiyeti de yok.

Eğer bu insanlar sizin arkadaşınız degil eşinizin arkadaşlarıysa siz geziye gidin eşiniz düğüne gitsin.

Tabiki gezi.esimin arkadasindan bana ne.bi gecmisimiz yok muhabbetimiz yok.esim isterse dugune katilir.ben arkadaslarimla giderim yani.heryere esle gitme mecburiyeti de yok.

Evet haklısınız, daha yeni evliyiz biz belki biraz da onun verdiği bir "acaba doğru mu onu tek bırakmam" düşüncesi var ama altı üstü düğün, çok da abartmamak lazım

Ama eşimin yakın arkadaşı ve o zaten gidecek, mesela nişanına da gitmedim ben bu çocuğun, eşim gitti ve kimse de sorun yapmadı yani, kimseyi tanımıyordum, yer sıkıntısı vardı falan filan yani. Ben de onun rahatlığına biraz gitmek zorunda hissetmedim kendimi.

Eşim de gelse idi gezi derdim kesinlikle.
Ama tek başıma gezi ilgimi çekmedi, sıkılsam bile eşimin yanında düğünde olmayı tercih ederdim...

valla ben bekarken çok yakın arkadaslarım için ne planlarımı erteledim iptal ettim ,onlar benım dugunume degil gelmek tlf bile açmadılar , bugunku aklımla geziye giderdim

Aynısı basıma geldi. Gelinlik provasına kadar gittiğim dostum düğünüm olduğu gün karar verip günübirlik geziye gitti. Şimdiki aklım olsa kimse için zerre kadar çabalamam.

Ben sonradan düzenledim mesajımı. Siz haklısınız. Ben sizin de arkadaşınız sandım. Düzenlenmiş haline bakabilirsiniz. Yerinizde olsam ben de geziye giderim ki eşim tek basına düğünlere çok gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…