Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan şoktayım
CNN türke bakın kızlar
Tarafsız yayın yapılıyor

3. kez ABD itidal çağrısı adı altında uyardı hükümeti...
çok acı dış ülkeler hiç olmadıkları kadar bize destek veriyor bu normal değil buna hala izin verenlere halkıyla uzlaşmayıp geziye gidenlere bizi başka milletlerin diline düşürenlere ne deyim ki ben

Son düzenleme:
Ankarada göstericiler biber gazını etkisiz hale getirmek için akıllıca bir yöntem buldular. Polis tarafından atılan biber gazı kapsüllerini bidonun içine kapatarak, etkisini geçmesini bekliyorlar. Eylemcilerin bu hareketi polisi şaşırttı.

İzlediğim kadarıyla görüyorum ki, eylem kapalı kapılar ardında yapılmamakta ve ben TÜRKİYE HALKIYIM diyen her kişi katılabiliyor.
Yine izlediklerimden yola çıkarak söylüyorum, hiç kimse birilerini arasına almıyor ve dışlamıyor. (provakatörleri kınıyorum)
Ben halkım, ben varım, benim de sesime kulak verin demek isteyen her kişi meydanlarda olabiliyor.

Türkiye,polislerine bir daha güvenebilir mi

millettin evine gaz bombası atmak ne ya....

burası başkent olduğu için daha şiddetli oluyor.

[h=5]Arkadaşlar Hatay'da Hükümet İstifa eylemi sürüyor, her an bir polis müdahalesine karşı uyanık olalım, taşkınlık yapmayalım..

provakasyonlara gelmeyelim*

Genel Grev kararları da geliyor* haklıyken haksız duruma düşmeyelim....

Daha fazla insan yaralanmazsın... Lütfen arkadaşlar yeniden Sağduyu çağrısında bulunuyoruz..

Kalabalıkla birlite kalın* ara sokaklarda yalnız gezmeyin
[/h]

ÇEVİRİ intte buldum dogrumu bilmiyorum arkadaslar

Femen Türk devrimini destekliyor

Femen cesur Türk aktivistleri destekliyor

Aktivistler kurşunlardan,gazdan ve polis şiddetinden korkmuyorlardı

Femen Türkiyedeki baskıcı hükümetten kurtulması için verilen kavgaya katılıyor

Sizin gibi bizde Türkiyenin islamlaştırılmasına karşıyız

Taksim meydanındaki ağaçları kestikleri gibi haklarınızıda kesip atamazlar

Türk kadınları güçlerinizi birleştirin,haklarını ve ülkeniin özgürlüğü için verilen savaşa katılın

İslamcılığa hayır,özgürlüğe evet !

hainler kıvırmaya bak bi de halkı yalancı çıkarıyolar madem yardım ettiniz hani kanıtınız çıkarsanıza güvenlik kameralarını hele biz de görelim nasıl yardım ettiğinizi. müşterilerin güvenliği en önemli öncelikleriymiş dininiz imanınız para yayılmacı kahveci bozuntuları nasıl sinirim oynadı ya

Dün çarşıda yapıyordu aynısını.
Evlerinizin önüne su dolu kovalar koyun diye Beşiktaştakilere tweet atılıyordu.
Herşeyin bir çözümü var amaAnkarada 2 helikopterle sürekli gaz atıyorlarmış,onada bir çözüm bulsalar keşke

kızlar ''anıtkabiri de yıkarsak elhamdülillah'' diyen ve hani polisle yanyana elinde bir sopa ile bekleyen fotograf vardı ya o şahıs Ferhat(soyadını anlayamadım) imiş Akp gençlik kolları başkanıymıs
az önce kanal d de söyledi.
ve anıtkabiri yıkarız lafını söyledikten sonra istifası istenmiş istifa etmiş

ankara da ODTÜLÜLER , HACETTEPELİLLER yani kafası zehir gibi çalışan insanlarla mücadele ediyorlar. Allah onları korusun. onlara çok ihtiyacımız var.

Çünkü Ankarada milletvekilleri var..

Eylem büyürse işin ucu onlara dokunur.

Korkuyorlar

aynen öyle Ankara protokol şehri ve polis her daim meydanlardadır sık sık görürsünüz meclis başbakanlık bakanlıklar askeriye bu önemli noktalar çok yakın birbirine o nedenle halkı kontrol etmeleri daha zorlaşıyor ve helikopterle yukarıdan da müdahale yapılıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…