Ankara'da ki müdahaleler istanbuldakinden çok daha sert gözüküyor..
Çevreci davranıp, sonrasında demokratik düzen için eyleme katılan vatandaşımızı, asıl amacı ortalığı karıştırmak ( ve ekleyeceğim başka başka sebepler) olanların "PİYON" olarak kullandıkları aşikardır.
Keşke onları içinize hiç katmasaydınız.. Keşke kemal k. oğlu dahil hiç bir siyasi katılmasaydı.. O zaman eyleminiz onmilyonları bulan destekci bulabilirdi belki..
böyle sahneleri görünce kin ve öfekeye dönüşüyor içimdekiler dayanamıyorum artık yüreğim dağlanıyor Kızılayda polis hiiiçççç acımıyor hiç bundan daha kötü sahneler olduğundan adım gibi eminim...nasıl buna bir dur denmez nasıl...
evet tek gülümsediğim fotoydu buuu...
çarşı alayına karşı adamdır çarşı adammmm...
bende beşiktaşlıyım dip not
[h=5]Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olayların başladığı ilk anlardan itibaren markamız hakkında özellikle sosyal medyada oluşan bilgi kirliliğinin aksine, Starbucks mağazalarımızın kapılarını herkese açık tutup, ihtiyacı olanlara her türlü gerekli yardımı sağladık.
Fiziki koşullarımız ve imkanlarımız el verdiği sürece mağazalarımıza sığınan binlerce kişinin, yiyecek, içecek, hatta tıbbi yardım ihtiyaçlarını koşulsuz olarak karşıladık. Çalışanlarımız, bütün insani koşulları zorlayarak, aldıkları ilkyardım eğitimiyle yüzlerce kişiye gerekli tıbbi ilk müdahaleyi yapmışlardır.
Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin güvenliği en önemli önceliğimiz olup, ihtiyacı olan herkese yardım etmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.
Öte yandan mağazalarımıza yapılan ve can güvenliğini tehdit eden fiziki saldırıların tekrar yaşanmamasını temenni ediyoruz.
Toplumumuzun bu konudaki sağduyusuna ve hassasiyetine sonsuz inancımızla, kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.
Starbucks Türkiye[/h]yusuf yusuf olayı:)
Ankarada göstericiler biber gazını etkisiz hale getirmek için akıllıca bir yöntem buldular. Polis tarafından atılan biber gazı kapsüllerini bidonun içine kapatarak, etkisini geçmesini bekliyorlar. Eylemcilerin bu hareketi polisi şaşırttı.
Ankara Çankaya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, işçi Muharrem Dalsiren'in sağ gözünden yaralandığını doğruladı. alıntı.
Eki Görüntüle 727413
bu fotograf yorumsuz.
Çünkü Ankarada milletvekilleri var..
Eylem büyürse işin ucu onlara dokunur.
Korkuyorlar
kuğulu parktaki kuğular gazdan ölmüş diyorlar ya doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?