Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İletidir:

Gezi Parkı'na saldırı var! Görünmeyen bir duman Gezi Parkı'nı yakıyor!

KK kadınları olarak, istanbulda olup gezi parkına gidenler, gitmek isteyipte bir kaç gündür belli nedenlerle gidemeyenler vs. varsa kendi aramızda gruplaşıp eyleme katılabiliriz diye düşündüm.

Öyle isterdim ki...
Oradan bildiğim kadarıyla sadece violet katılıyor canım, gelince bir haberleş istersen onunla.

twitter da özellikle beşiktaşa gitmeyin deniliyor belirtmek istedim sanırım çok sayıda polis varmış

Bunlar yıllardır biat etmekten kurtulamamış, birey olamamış, önce babaları sonra kocalarına köle olmuş, şimdi de kocalarının taptıklarına kul olmuşlar.. Yani kocaları kime taparsa bunlar da ona tapar...Hayatlarında bir kere beyin sahibi olduklarını hatırlamışlar mı acaba? Kocaları kimi desteklerse onu desteklerler.... Haydi kocişlerinizin ayaklarını yıkamaya...

Bloomberg'te ki Kelime Oyunu yarışması sessiz kalmadı kızlar harika gurur duydum. sorularıyla gündemi görmezden gelmedi, hatta resmen hükümete ayar verdi. helal olsun

Net bilgi : Geziye gaz bombası atılmamıştır. Beşiktaştaki müdahaleden yayılan gaz geziyi de etkilemiş.

kızlar bi konu daha var
birinde toplanırsak daha çok kitleye daha çabuk ulaşırız bence

Kızlar Uludere'de pkk saldırısı olmuş, uzman çavuş hafif yaralanmış. Tam da olayların doruğa çıktığı noktalarda çok düşündürücü

Saat 21:00 ışık kapatma veya tencere tava ile tepkiler ortaya konuluyor.

tencere tava değil de bireysel olarak ışık kapatma eyleminde bulundum şimdi.dışardan gören ne olduğunu anlamamıştır bile o derece garip bi yer burası..derin bir uykuda bütün şehir,ilginç..

Ya paylaşımlar ne şekilde olacak kızlar bana bilgi verin?
Sosyal medyada duyuru yapacak mıyız?

Yardım telefon numaralarını yayınlayacak mıyız?

Ne şekilde bir yol izlicez?

Dün twitterdaki paylaşımlar yüzünden çok zarar görmüş. O yüzden facebook tan mesajla paylaşılması uygun görülmüştü. Bugün nasıl bir yol izlenir bilemiyorum.

Öyle isterdim ki...
Oradan bildiğim kadarıyla sadece violet katılıyor canım, gelince bir haberleş istersen onunla.

2 gündür sadece bağdat caddesindeki bayraklı yürüyüşle tepkimi gösterebildim.

yarın taksimdeyim. eğer gelmek isteyen ama yalnız olup vs gelemeyip bana katılmak olan isterse mesaj atabilir.

violet gelince de ona da bir yazayım en iyisi, çok sağol medcezir

tencere tava değil de bireysel olarak ışık kapatma eyleminde bulundum şimdi.dışardan gören ne olduğunu anlamamıştır bile o derece garip bi yer burası..derin bir uykuda bütün şehir,ilginç..
bizim burasıda öyle
merkeze uzak yerlerde derin bir uyku var dediğin gibi
ama çarşıda yer yerinden oynuyormuş
keşke mahallelerde de olsa

Enazından telefonları ve yardım çağrılarını burdan duyurursak sizler (ankara,istanbul,izmir) belki telefonla ulaşabilirsiniz.
Bilmiyorum , ama bu gece yardıma ihtiyacı olan çok olacak gibi

O zaman sadece buradan mı yayalım yardım telefonlarını?

Yardım telefonu ve bilgileri paylaşalım o halde, yer, mekan bildirmeyelim.
Ne olur ne olmaz.

Kızlar Uludere'de pkk saldırısı olmuş, uzman çavuş hafif yaralanmış. Tam da olayların doruğa çıktığı noktalarda çok düşündürücü

Maalesef, tsk kendi sitesinde duyuru yaptı.

Acaba diyorum ben de, tsknın müdahale edeceklerinden endişelenip, meşgul edelim mi dediler?
Evet oldukça düşündürücü.

Normal ama kaç gündür haber yapılmıyordu. Herkes internet kullanıcısı değil. Yavaş yavaş haberdar olunacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…