Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence zaten köprü isminden kaynaklanan bir alevi sorunu vardı, dün bir alevi kardeşimizin ölümüyle bu sorun pekişti, bugün pkkdan saldırı oldu yani direk kürt meselesi haline getirilecek.
Sanki bu birleşen alevi-sunni-türk-kürt birbirine düşecek gibi geldi bana

Devlet memuru olanların facebook ve twitter hesapları inceleniyormuş. İşten çıkartılanlar olmuş haberiniz olsun arkadaşlar.
Sebep : teröre yardım.

bizim burasıda öyle
merkeze uzak yerlerde derin bir uyku var dediğin gibi
ama çarşıda yer yerinden oynuyormuş
keşke mahallelerde de olsa

ama burası il merkezi yani ilçe falan değil ki..gerçekten kaç gündür şaşkınlıkla izliyorum olanları.

Dıvan otelın onune doktor ıhtıyacı var cok acıl

arkadaşlar kelime oyununu izleyin gerçekten çok güzel tepki gösteriyorlar bu olaylara bir yarışma programı olarak alkışlamak istiyorum bloomberg ht de şuanda

Cok acil taksime su desteği gerekiyor su götürün!

Normal ama kaç gündür haber yapılmıyordu. Herkes internet kullanıcısı değil. Yavaş yavaş haberdar olunacak.
bugün haberlerde
direnişçiler camiyi yakıp yıktı camiden onlarca içki şişesi toplandı
esnafa zarar verildi kaldırım taşları söküldü
camekanlar kırıldı hasar çok fazla

bundan başka birşey yoktu
böyle yapcaklarsa yapmasınlar daha iyi
keşke madalyonun iki tarafıda gösterilse

basbakan trt dee canlı yayındaa sureyeyi konusuorr burda kii olaylar katliam diil mi acaba

Kızlar Uludere'de pkk saldırısı olmuş, uzman çavuş hafif yaralanmış. Tam da olayların doruğa çıktığı noktalarda çok düşündürücü

Evet ya bende duydum güya uyarı ateşi açmışlar askerimiz hafif yaralanmış umarım şimdi iyidir...

Son düzenleme:
Bunu yaylım arkadaşlar "20-30 bin kişi gezi civarındayız, herkes buraya lütfen.buraya müdehale zor,çok kalabalığız.beşiktaşta feci pusular var, sakın orda kalmayın. Evinize gidin ama orda kalmayın arkadaşlar, canınız daha kıymetli"

ama burası il merkezi yani ilçe falan değil ki..gerçekten kaç gündür şaşkınlıkla izliyorum olanları.
burasıda öyle eskişehirdeyim ben
çarşı üniversite caddesi bağlar yıkılırken
bizim buralarda çıt yok öyle çok uzakta değilim çarşıya yürüyerek 15 dk
ışık kapatıp açmayı bende yaptım kimse anlamamıştır
tencere tava alsam elime baskına gelirler ne oluyor diye o derece yani

Güvenparkın arkasında polisin destek verdiği 300 sivil var dikkat!

ya hala ağaçları sayıyor polisin müdahalesinden gözü çıkan vatandaşımızdan dayak yiyenlerden haberin yokmu senin ya! halk tv de canlı yayında şuan başbakan!

Devlet memuru olanların facebook ve twitter hesapları inceleniyormuş. İşten çıkartılanlar olmuş haberiniz olsun arkadaşlar.
Sebep : teröre yardım.

ah atıldım meslekten desene ama hangi birimizi atacaklar ki..önce çapulcu sonra terörist şimdi de işsiz olduk iyi mi

ah atıldım meslekten desene ama hangi birimizi atacaklar ki..önce çapulcu sonra terörist şimdi de işsiz olduk iyi mi
Bunun olacağını sanmıyorum yoksa herkes atılır:) Sadece ciddi destek veren provokatörler ve belirli kişilerinki inceleniyordur bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…