Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ANKARA'DA HALKIN ÜZERİNE DOĞRUDAN ATILAN GAZ BOMBALARI

sanırsın savaşa gidiyoruz vatan millet sakarya
bunlar kime atılıyor halkına el insaf be adam vicdan...

Ankara'da Melih Gökçek yerlere kasten taş bıraktırıyor. Kimse bu oyuna gelmesin. Taş atmayın. Ankara'lı arkadaşlarınıza ulaştırın.
PAYLAŞ HERKESE YAYALIM !!!!

anaaaa demokrasi olmasa sizi bir kaşık suda boğardım demişti melih vazmı geçtiki taş kullanmaya karar vermiş o taşlar ahhhhh o taşlar diyorum daha da bişi demiyorum

[h=5]ACİL DUYURU! cok acil teyid edilmiş gercek bir bilgidir.bir grup sivil guvenparkin arkasında toplandı ve sayıları an itibari ile 300.....polis sopa vb dağıtıyor adamlara.
kitleye saldırmaya hazırlanıyorlar.özelden bilgilendirelim
[/h]

aldığımız son bilgilere göre bir çok ilde akşam yani bu saatlerde toplaşmaya başladılar ve tabiki müdahale olacaktır bizde her zamanki gibi sosyal medyamızla direnişte olcaz tel vs... bilgiler geçicez...

fırsatçılar işbaşında

https://www.facebook.com/photo.php?v=591116750908652&set=vb.426029637417365&type=2&theater

Olayların başlangıcını çok merak eden bi arkadaş vardı bu fikir olur ona

Sanırım bu söz bana.bu video da kesintiler var.diğer başlıkta bi üyenin koyduğu biraz daha kesintisizdi.orada kız börek ikram ederken almayıp teşekkür ettikten sonra tahrik edici bazı şeyler söylüyor.2 milyar için değer mi gibi.

bi arkadaşta demişti ki çoğu işsiz öğretmen arkadaşlarım polis oldu.evet olmuştur o açıkta kalan öğretmen ekmek parası kazanmak için polis oldu keyfinden değil..belki de o arkadaş (lar) o "şiddet uyguladılar " dediğiniz polislerin arasında .

bakın burada o kadar fotoğraf paylaşıyorsunuz hala neyi diretiyorsunuz.halk birbirine girdi.bu durumdan sizde zarar göreceksiniz.

SON DAKİKA | Beşiktaş karıştı. Polis eylemcilere yoğun gaz bombası atıyor, alanda nefes almakta güçlük çekiliyor

izmir de de 2 gecedir eli sopalı sivillerin saldırısına uğruyoruz lütfen bu da duyurulsun özellikle grupları bölüp öldüresiye dövüyorlar,ve bu gece izmir de polisin müdahalesi çok sert olacakmıs deniliyor polisler yakınlarını arayıp haber veriyorlar lütfen sizde yazıp arkadaslarımızı uyarır mısınız? özellikle küçük gruplara ayrılmasınlar. bütün emeğiniz için çok teşekkürler

yazmayım yazmayım diyorum dyaanamıyorum yazıyorum hemen facem falan kitleniyor offff
kaç gündür üzüntüden uyuyamıyorum gözlerim artık net görmiyor o derce moralim sıfır birde gözü çıkan adamı gördüm çok üzüldüm ALLAH yardımcısı olsun
adını vermiyorum o bir kaşık suda boğan kişiye hayret ediyorum nasıl bir kafadır bu , oy verenlerde görsün gözlerini kapamasınlar açsınlar neler yapılıyor

Görüntüler çok kötü
Nasıl bir vahşettir bu ya.
Bu durum silahlanmaya kadar gitmez umarım.
Polis saldırmasa halk da karşılık vermez kimse kusura bakmasın.
Yakıp yıkıyorlar sonra direnişçilere atıyorlar suçu!

arkadaşlar twitter da beşiktaşa gidilmemesi konusunda bir istek var olaylar çıkabileceğini düşünüyorlar sanırım gezi parkına çağırıyorlar herkesi anladığım kadarıyla

parka giderler dağılırken beşiktaşa girince olay çıkar geçen akşam öyle oldu yoksa o tarafta eylem yoktu gezide sakince toplanır ama illa dağılırken ara sokaklarda insanların canını yakarlar kıstırırlar inşallah böyle birşey olmadan bu akşam sakince başlar ve biter...

acnım senin bizleri düşünene bu tavırların çabaların çok güzel ama yeterli sanırım herkesin bir düşünce şekli var sen doğrunu söyledin gerisi için çabalamana gerek yokki herkes kendi seçimini yaşar

Çünkü rejimi değiştirmek istiyor. Neden rejimi bu şekilde değiştirmek istiyor? Çünkü geçen hafta Anayasa Profesörü saygıdeğer ağabeyim Erdoğan Teziç’in de dediği gibi Anayasa’nın belli maddelerine elleyemiyor.

Söz konusu maddelere elleyemediği ve rejimi değiştiremediği için de, olayı başka noktaya çekmek istiyor. Bu durum tam da onun istediği gibi ilerliyor, olayları daha da şiddetlendirmeye çalışıyor. Çünkü eğer anarşi ortamı artarsa, askeri sokağa salabilecek. Çünkü eğer askeri sokağa salabilirse, ki onun da içini boşaltıp kendi yandaşları ile doldurdu, o zaman Meclis’i bertaraf edip, Kurucu Meclis’e yönelebilecek.

Çünkü Kurucu Meclis’e yönelir ise, Anayasa’yı sıfırdan baştan yazabilecek. Peki biz bu senaryoyu daha önce gördük mü? Evet gördük, bundan 40 yıl önce İran’da, son yıllarda Tunus’ta, Mısır’da….

Sokaklara sol görüşlü kişileri sürüp, sonrasında İslami rejimler kurulmadı mı?
Kuruldu….

Peki ne yapacağız ?
Biz direnişe, biz sokaklara, biz barikatlara devam edeceğiz.. Esas iş CHP’ye, MHP’ye ve diğer partilere düşüyor.. Onların barikatta ne işi var? Onlar barikatta olmasa da biz yine yaparız eylemlerimizi HALK olarak.. CHP’ye MHP’ye düşen, rejimi korumaktır, bizim gidemediğimiz yerlere gidip durumu anlatmaktır.

Medya hiçbir şeyden bahsetmiyor, onlar her yeri gezip, Türkiye’nin dört bir yanını gezip durumu anlatmalılar. Bu planı anlatmalılar, planı nasıl durduracaklarını anlatmalılar..
Ömer Faruk Günay

bestekar,tunalı,kenedy cad bombalanıyor gazla.amaç hiç kisenin evden çıkmamasını sağlamakmış

[video]http://cdn.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2013/06/ankara-video.jpg[/video]

biber gazı için ankaralı gençler şöyle bir yöntem gerçekleştirdi yayalım herkes öyle yapsın...

Ankara’da direnişçiler biber gazını etkisiz hale getirmek için mükemmel bir yöntem keşfettiler. Polisin attığı biber gazı kapsüllerini bidonun içine hapsederek etkisi geçene kadar bekleyen eylemciler bu şekilde biber gazının etkilerinden kurtuluyorlar.

arkadaşlar gezi parkı ıhtiyaç listesidir oraya giden arkadaskar lutfen bunlardan götürsün !

1- buz
2-kova
3-batiodin çözelti
4-gazlı bez
5-battaniye
6-kûçük tüp
7-mutfak araç gereclerı
8-makarna , hazır çorba ,çay,kahve v.s
9- buz torbası
10-buz spreyi
11-elektrikci
12-elektrık bantı , izole bant
13-uzatda kablosu
14-pilli fener , pıl , el fenerı

Ankara...Tunus-Kennedy gaz saldırısı sonucunda binlerce kişi dağınık halde Kuğulu Park'a ulaşmaya çalışıyor. Sirke, astım ilacı bekleniyor

Taksimde su gerek - barikatlar kuruluyor herkes perisan!

İstanbul son durum

20:03 - Akaretler girişi 3 zırhlı araç

20:10 - Dolmabahçe Sarayı Kapısı'nda çok sayıda polis yığılmış bekliyor.

20:16 - Digiturk binasi arkasında parkta bir grup polis

20:18 - Polis İnönüden Gümüşsuyu yönüne gaz bombası atıyor

20:20 - Polis Kabataş yönüne ilerliyor

Kabataş ve inönü stadı çevresinde yoğun polis saldırısı başladı. Beşiktaş içinde de ara sokaklarda pusu varmış. Dikkat arkadaşlar.

Son düzenleme:

evet bende böyle bılıyorum
ama demek kı öyle değılmış
ben maıl attım bakalım cevap gelecek mı merak edıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…