Ara sokaklara dağıldık. Sakarya Ziya Gökalp cok kötü helikopterler havsaladan ağıyorlar
ortalok madde yeri gibi
Başka iki konu daha vardı baktım baktım ilk yazanlara, baktım ki tahrik oluyorum en iyisi yazmayayım dedim
Çoğunluğumuz sosyal medya direnişine katkıda bulunuyoruz, eylemlerin çoğu akşam 18:00-19:00 arası başlıyor akşam yine ortalık karışacak gibi. Buradan destek olabiliriz[/QUOTE
İnsanlar sokakta biz de burda direniyoruz bu üçüncü sayfamız umarım kapanmaz diycem ama...neyse kızlar harbiden tahriklere cevap vermeden yola tam gaz devam kutluyorum sizi...
Geldim, o kadar uysal bir halk var ki burada polis bile yok meydanda neredeyse
Pfff...
Son durum nedir?
Çapulcu yoldaşlardan haber var mı?
Bir de akşam saatlerine girdik, burası sadece duyuru ve yardım topiği olsun lütfen, kim gelirse gelsin kimse cevap vermesin.
Bugün ne yapıyoruz?
Sosyal medyada bazı durumların paylaşılmaması istendi, nasıl bir yol izlicez?
Bilgisi olan yazsın ona göre davranalım.
fırsatçılar işbaşında
https://www.facebook.com/photo.php?v=591116750908652&set=vb.426029637417365&type=2&theater
Olayların başlangıcını çok merak eden bi arkadaş vardı bu fikir olur ona
arkadaşlar twitter da beşiktaşa gidilmemesi konusunda bir istek var olaylar çıkabileceğini düşünüyorlar sanırım gezi parkına çağırıyorlar herkesi anladığım kadarıyla
Sanırım bu söz bana.bu video da kesintiler var.diğer başlıkta bi üyenin koyduğu biraz daha kesintisizdi.orada kız börek ikram ederken almayıp teşekkür ettikten sonra tahrik edici bazı şeyler söylüyor.2 milyar için değer mi gibi.
bi arkadaşta demişti ki çoğu işsiz öğretmen arkadaşlarım polis oldu.evet olmuştur o açıkta kalan öğretmen ekmek parası kazanmak için polis oldu keyfinden değil..belki de o arkadaş (lar) o "şiddet uyguladılar " dediğiniz polislerin arasında .
bakın burada o kadar fotoğraf paylaşıyorsunuz hala neyi diretiyorsunuz.halk birbirine girdi.bu durumdan sizde zarar göreceksiniz.
Ara sokaklara dağıldık. Sakarya Ziya Gökalp cok kötü helikopterler havsaladan ağıyorlar
ortalok madde yeri gibi
öğretmenlerin daha doğrusu devlet memurlarının eylemlere katılma siyasi söylemlerde bulunma hakkı yoktur bildiğim kadarıyla..okulda bile siyaset konuşulması yasaktır aslında gerçi biz bugün bayan arkadaşlara baya coştuk açığı-kapalısı gurur duydum hepsiyle..
ama bu adam nasıl öğretmenmiş şaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?