Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün yandaş medyanın savunması GEZi de protesto yapanlara müdehale yok, beşiktaşın amacı başka idi.
O yüzden tüm gün Taksim e geli tweetleri doldu.
Ama şuan itibarıyla geziye de polis müdehalesi gaz bombalarıyla başladı.
Bakalım neyini savunacaklar bunun

Beşiktaş'ta son durum endişe verici. Orada bulunanlara Gezi Parkı'na yönlenmeleri ve çatışmadan uzak durmaları çağrısı yapılıyor.

Neler oluyor bizr böyle ? Kaçgündür olanları içim sıkılarak izliyorum,üzülüyorum..Sinirliyim !

Tükürürüm böyle direnişin içine ben !

Noluyor he noluyor ? Bu millet birbirine düşecek...Eskileri ne tez unuttuk ? Kaosa gidiyoruz..

Dış basın adını bile koymuş !

TÜRK BAHARI...Alın size ağaç alın size bahar..Alın size akp ! alın size chp..

Dellendim ulan.

Polisin İnönü Stadı yokuşunu çelik halatla kapattığı bildiriliyor.

Kızlar bakın ne olur bir defa daha yazıyorum, dünden beri fazlasıyla kışkırtıldık.
Her kim gelirse gelsin, nolur üyenin profiline gidip engelleyin.
Böyle yaptığınız takdirde hiç bir mesajını görmezsiniz.
Çok rica ediyorum, hani küfür bile etse kimse cevap vermeyecek bugün olur mu?
Bu konu bize lazım.

Violet'ten haber yok mu?
Dün "kimse sağ çıkamayacak sandım" şeklinde bir yorumu oldu?

VİOLET'in yakınları burayı okuyorsa lütfen bilgi verebilir mi bize?

Dolmabahce Camii hocasi'nin iddialari yalanladi. İcki icen, olay cikaran olmamış! Lütfen provakasyonlara gelmeyelim!

Geziye sürekli biber gazı atılıyormuş arkadaşlar.
Bu arada beşiktaş ve gümüşsuyuda sıkıştırılmış,
Gümüşsuyundan acil yardım çağrıları var.
Gezide sakin olun müdehaleye rağmen olay çıkartmayın diye sesleniliyor.

Bunlar sandıkta kazanmayı zafer sanıyorlar. Bizim aramızda her görüşten insan var, çünkü biz faşizmle birlikte cahillere karşı direniyoruz. Siz ise sözde % 50 olan çoğunluk bir çobanın arkasına takılmış, onun kulu olmuşsunuz. Aramızdaki fark işte bu.. Biz her görüşten insan bir araya gelebiliyoruz, ama sizin kendinizden başkasına tahammülünüz yok... Sözde Müslümansınız ama sizin yeni dininiz akapelilik olmuş...

Uyarı
"Beşiktaş ve civarına üniversite ögrencisi gibi giydirilmiş aydınlık yüzlü sivil polisler otobüslerle getirildi. Ve Anadolu yakasından ve avrupa yakasının pek cok semtinden işi , gücü olmayan gaza gelen büyük bir basıbos sürü gaza gelmiş halde beşiktaşa yagıyor. Dilerseniz giderek oradaki hareketligligi gözlerinizle görebilirsiniz.

Bu aksam beşiktasta bir catısma gercekleştirip bunu eylemcilere yıkmayı planlıyorlar. Bütün eylemciler BEŞİKTAŞTAN UZAK DURUNUZ. Bizim barıscıl eylemimizin savaş ile alakası yoktur. Esnafı uyarınız. Beşiktaştaki bariyerleri kaldırınız, etrafı temizleyip Taksim'e çekiliniz. Bütün çarsı grubunu destege cagıralım . Beşiktas savas alanına dönmeden oradan eylemciler olarak çekilin. Taksim'e gelin!! Çarşı !!!"

Son düzenleme:
Ya paylaşımlar ne şekilde olacak kızlar bana bilgi verin?
Sosyal medyada duyuru yapacak mıyız?

Yardım telefon numaralarını yayınlayacak mıyız?

Ne şekilde bir yol izlicez?

KK kadınları olarak, istanbulda olup gezi parkına gidenler, gitmek isteyipte bir kaç gündür belli nedenlerle gidemeyenler vs. varsa kendi aramızda gruplaşıp eyleme katılabiliriz diye düşündüm.

Ya paylaşımlar ne şekilde olacak kızlar bana bilgi verin?
Sosyal medyada duyuru yapacak mıyız?

Yardım telefon numaralarını yayınlayacak mıyız?

Ne şekilde bir yol izlicez?

Enazından telefonları ve yardım çağrılarını burdan duyurursak sizler (ankara,istanbul,izmir) belki telefonla ulaşabilirsiniz.
Bilmiyorum , ama bu gece yardıma ihtiyacı olan çok olacak gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…