Gerçek ama bu, sosyal medyadan duymadım. Bir bakanlıkla çalışan arkadaştan duyumdur. Ben de ilk başta yok artık korkutmak için diyorlardır dedim gerçekmiş. Ben çalışmıyorum zaten, haberiniz olsun dedim. :26:
oooo işten atıldık o zaman hepimiz:)
Bu nasıl bir fişlemedir ya
"Beşiktaş bugün size ihtiyacımız var,Taksime gelin.Bu bir pesediş değil, gelin burda gösterelim nekadar kalabalık olduğumuzu"
Gerçek ama bu, sosyal medyadan duymadım. Bir bakanlıkla çalışan arkadaştan duyumdur. Ben de ilk başta yok artık korkutmak için diyorlardır dedim gerçekmiş. Ben çalışmıyorum zaten, haberiniz olsun dedim. :26:
Amaç onu indirip yerine bunu koymak değil... Amaç kim gelirse gelsin devletin babalarının malı olduğunu zannetmemelerini sağlamak, devlet hazinesini babalarının mirası olmadığını göstermektir...
Amaç biat etmediğimizi göstermek, değerlerimize ve özgürlüğümüze sahip çıkmak, hükümetin provakatörlerinin maskesini düşürmek...Bunun için iş işten geçmeden bedel ödüyoruz...Özgürlüğün bedelini....
Yani senin için de bedel ödüyoruz güzel kardeşim....
Bu arada bir gerçek haber daha, dün burada paylaştığım o "40 polis 1 kızı dövüyor" videosundaki kız sınıf arkadaşımmış! Bugün okulda gördüm kızı, orada eylem için bile bulunmuyormuş. O gün doğum günüydü, karanfildeki cafelerden birinde kutlamaya gitmişler. Olayların olduğu ilk gündü bu yüzden tahmin edememişler. Sonra polis cafeleri basmaya başlıyor ve ne olduğunu anlamadan tekme tokat girişiyorlar. Kız diyor ki üstümde mini etek var bakın bu halde eyleme gelmiş olabilir miyim? Ama dinlemiyorlar tabi tokadı yapıştırıyorlar (hepsi videoda mevcut) O geceyi göz altında karakolda geçiriyor. Baronun gönüllü avukatları eşliğinde ifade veriyor ve salınıyor. O gün eylem için orada değildim ama o gece yaşadıklarımdan sonra ertesi bir daha gittim bu sefer eylem için diyor. Beni zorla eylemci yaptılar diyor. Ellerinde videolar fotoğraflar var avukatla görüşüyorlar dava açacaklar.
bunu anlıyorum ve destekliyorum
ama başbakan bu gün meclisi toplasa, eylül de erken seçim dese, ki çoğunluktan dolayı kabul edilecektir...
ve adım gibi biliyorum oy oranları artacak yazık ki
o zaman çıkıp diyecek ki alın size demokrasi... halk istediği için buradayım...
vatandaşlarımızın yüzde 70 i, yandaş medyadan takip ediyor olayları...
maalesef provakatörlerin haberleri gündeme geliyor, camii lerde bira şişeleri ile gezen eylemcilerin fotoğrafları geziyor ortalarda...
gerçekleri bilenler azınlıkta... muhafazakar Anadolu halkı herşeyi siler zihninden de o camiilerde biralarla gezenleri kazır hafızasına,yine olan bize olur diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?