Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkçe olimpiyatlarına gerek kalmadı artık tüm dünya "DİREN GEZİ PARKI" demeyi öğrendi.

oooo işten atıldık o zaman hepimiz:)
Bu nasıl bir fişlemedir ya

oooo işten atıldık o zaman hepimiz:)
Bu nasıl bir fişlemedir ya

Aynen, resmen fişliyorlar. Bir de teröre yardım diyorlar ya çıldıracağım. Gerçek teröristle bu kadar uğraşmadılar. Yaralıya yardım etmeye çalışan insanlarla uğraşıyorlar.

"Beşiktaş bugün size ihtiyacımız var,Taksime gelin.Bu bir pesediş değil, gelin burda gösterelim nekadar kalabalık olduğumuzu"

[h=5]ONLAR DA BİBER GAZINDAN ETKİLENİYOR!

BİBER GAZINDAN ETKİLENEN HAYVANLARA İLK MÜDAHALE İÇİN:

*Gözler suyla yıkanacak

*%50 sulandırılımış sıvı talcid içirilebilir

*Akciğer ödemini gidermek için dextonetozon veya anhistaminik enjeksiyonla yapılabilir, ya da yine antihistaminik tablet, şurup da verilebilir.

LÜTFEN PAYLAŞALIM !!
[/h]

Ne mi istiyorum? Siyasetçilerin artık bu işi rant kapısı olarak görmemesini, halkın tüm değerlerine saygı göstermesini, kimseyi dışlayıp suçlamamasını....
Haketmedikleri halde milyarları çalıp çırpmamasını, hazinden milyarlarca parayı şahsi ihtiyaçlarına ve kendi reklamını yapmaya ayırmamalarını, bunları yaptıktan sonra halktan korunmak için çevrelerinde ordularla gezmemelerini istiyorum.
Milletin gözüne baka baka milleti salak yerine koymamalarını ve dinle uyutmamalarını...
Bu işi para için değil, sadece hizmet için yapsınlar...
Başbakan dedi ya Avrupa'nın iyi taraflarını alalım diye, bakın bakalım o ülkelerin parlamenterleri nasıl çalışıyor....

"Beşiktaş bugün size ihtiyacımız var,Taksime gelin.Bu bir pesediş değil, gelin burda gösterelim nekadar kalabalık olduğumuzu"

şu çağrı ne zaman gelecek diye merak diyordum,sonunda...evet bu pes etme değil ama adamlar uyarıyor taksime gidin yoksa ağır müdahale edeğiz diye artık insanlar birazda canını düşünmeli.bir kişi hayatını kaybetti bile.

Gümüşsuyu canlı yayın VGTV şu anda sakin gözüküyor, yukarı doğru hareket ediyorlar polis ve panzerler. yaptıkları şey : iş makineleri ile barikatları yıkmak.

korkuyorum.

GALATASARAY ÜNİVERSTESİ YANARKEN gece görüşü yok diye söndürmeye gelmeyen helikopterler , DOLMABAHÇEYİ bombalarken nasıl görüyor:44:
Diye sorarlarmış adama

eğer öyle ise yapacak birşey yok canım kısmet artık.. eyleme katılmadan siyasi oluşum içine girmeden düşüncelerimizi paylaştık eğer bunun için fişlenip meslekten atılacaksak zaten diyecek bir şey yok demokrasi nerede diye sorarlar adama o zaman.

iki çocuğuma beni işten atanlar gelip bakar bi zahmet :)

bunu anlıyorum ve destekliyorum
ama başbakan bu gün meclisi toplasa, eylül de erken seçim dese, ki çoğunluktan dolayı kabul edilecektir...
ve adım gibi biliyorum oy oranları artacak yazık ki
o zaman çıkıp diyecek ki alın size demokrasi... halk istediği için buradayım...
vatandaşlarımızın yüzde 70 i, yandaş medyadan takip ediyor olayları...
maalesef provakatörlerin haberleri gündeme geliyor, camii lerde bira şişeleri ile gezen eylemcilerin fotoğrafları geziyor ortalarda...
gerçekleri bilenler azınlıkta... muhafazakar Anadolu halkı herşeyi siler zihninden de o camiilerde biralarla gezenleri kazır hafızasına,yine olan bize olur diyorum...

Tomalar Gümüşsuyu barikatını yıkarak Taksime ilerlemeye başlamış.
Umarım müdehale olmaz Gezi ye

bu ne şimdi bu nasıl bir saçmalıktır oturan kızı alıp bi güzel dövmüşler öylemi bunlar nasıl unutulacak nasıl yenilip yutulacak nasıl hazmedilecek bilmiyorum her haber her gelişme gerdikçe geriyor beni...

Buna ben de katılıyorum, oyları artacak gibi. :26: Şu tepkili kesimi tek bir yerde toplayabilecek bir parti olsa kesin kazanır da yok işte.

Elmayrayı merak ediyorum.
Violeti merak ediyorum, diğer arkadaşları merak ediyorum.

Umarım gece haber alırız.

Taksimde gereksiz şiddete karşı durduk, şimdi lütfen polise karşı saldırı olmasın, haklı kalmalıyız. #direngeziparki

Ankara ne durumda kızlar?
Beşiktaşla geziye daldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…