bu ne şimdi bu nasıl bir saçmalıktır oturan kızı alıp bi güzel dövmüşler öylemi bunlar nasıl unutulacak nasıl yenilip yutulacak nasıl hazmedilecek bilmiyorum her haber her gelişme gerdikçe geriyor beni...
ah atıldım meslekten desene ama hangi birimizi atacaklar ki..önce çapulcu sonra terörist şimdi de işsiz olduk iyi mi
Yerinize yenileri itinayla yetiştirildi öörrtmenim
Nihayet Beşiktaş'ta polis ve vatandaşlar uzlaştı. Polis çekiliyor. Provokatörlerden uzak durmak önemli şu aşamada.
kzlar böyle bi msj dolanıyo ortalıkta umarım doğrudur.
bunu anlıyorum ve destekliyorum
ama başbakan bu gün meclisi toplasa, eylül de erken seçim dese, ki çoğunluktan dolayı kabul edilecektir...
ve adım gibi biliyorum oy oranları artacak yazık ki
o zaman çıkıp diyecek ki alın size demokrasi... halk istediği için buradayım...
vatandaşlarımızın yüzde 70 i, yandaş medyadan takip ediyor olayları...
maalesef provakatörlerin haberleri gündeme geliyor, camii lerde bira şişeleri ile gezen eylemcilerin fotoğrafları geziyor ortalarda...
gerçekleri bilenler azınlıkta... muhafazakar Anadolu halkı herşeyi siler zihninden de o camiilerde biralarla gezenleri kazır hafızasına,yine olan bize olur diyorum...
Ankara dikkat! Bir grup (hacettepe+odtü+halk) mta'ya sıkışmış! Havadan biber gazı atılıyor!
Nihayet Beşiktaş'ta polis ve vatandaşlar uzlaştı. Polis çekiliyor. Provokatörlerden uzak durmak önemli şu aşamada.
kzlar böyle bi msj dolanıyo ortalıkta umarım doğrudur.
Başbakan Erdoğan: Bu iş bir kaç güne çözümlenir
demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?