Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşman değiliz... Kırmadan dökmeden, provokasyona izin vermeden haysiyetli duruş, çözüm yolunu açacaktır kuşkusuz...

Cafelere biber gazı atıp dışarı çıkartmışlar sonra da dövmüşler. Kızın halini görmenizi isterdim bir de.

Nihayet Beşiktaş'ta polis ve vatandaşlar uzlaştı. Polis çekiliyor. Provokatörlerden uzak durmak önemli şu aşamada.

kzlar böyle bi msj dolanıyo ortalıkta umarım doğrudur.

Bu arada bugüne kadar olaylara karşı hemen hemen tarafsız duran babam, bugün para çekmek amacıyla bankaya gittiğinde biber gazına maruz kalmış. Eve geldiğinde çok sinirliydi, hak verdim insanlara dedi. Zorla çıldırttılar insanları.

P
Nihayet Beşiktaş'ta polis ve vatandaşlar uzlaştı. Polis çekiliyor. Provokatörlerden uzak durmak önemli şu aşamada.

Polis akaretlerden çekiliyormuş, taşkınlık yapmama şartıyla.
Çarşı ve polis karşılıklı olaysız bekliyormuş.
Kabataşta olay varmış, yardım çağırısı var

Seçilseler bile halktan korkmayı öğrenicekler, halka yamuk yapmanın bedelini öğrenicekler...
Ayrıca seçilmeleri çoğunluk olduklarından değil, koyunların aynı partiye oy vermesinden...
Yoksa karşıtlar olarak biz çoğunluğuz, ama farklı görüşlere sahip bir çoğunluğuz...
Darbeci anayasayı değiştircez diyorlar ama darbenin getirdiği %10 barajı değiştirmiycez diyorlar..Bu hainlerin hegomonyası sürecekmiş yani....
Baraj düşsün herkes mecliste temsil edilsin..
Bunlar devleti nerdeyse babalarından miras sandılar...

Kesin bilgi herkese dağıtın whatsaptan insanları uyarın conrad otelin arkasında su an 9 cevik kuvvet 3 iett otobüsü polis pusu kurdu
barbarostan sakın conrad parkına kacmayınn
sait ciftcinin orda 20 li gruplar halindeler

22:10 Polis Gümüşsuyu'nda barikatlara dayandı, bir saldırı yok. Umalım olmasın, provokasyona gelmesin kimse #direngeziparki #direnturkiye

birileri geziye gidince poliste rahatladı tabii fırsattan istifade uzlaşma yoluna girdiler demekki neymiş birileri gittiği yerden dönmemeli o gidince rahatlayacaz yavaş yavaş bu dalga yayılacakşaka bi yana inşallah doğrudur ve kimseye bişey olmadan biter bu gece..

Hemen hemen her yerde herkes kardeş gibi ama burada öyle olmadı maalesef.
Önce bir grup "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diyerek eylem yaptı. Eylemcileri çembere aldılar ve gitmek isteyenleri eylem izinsiz olduğu için almadılar.
Sonra bir grup gelip karşıt eylem yaptı "biz de Allah'ın askerleriyiz" diye.
İnsanalr birbirine girecek diye korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…